Dekorasyonda Kırlent Kullanımı

Kırlentler, dekorasyonda küçük alanlar kaplıyor olsa da doğru bir kullanım ile evinizin dokusunu büyük ölçüde değiştiren ürünlerdir. Çeşitli geometrik formda karşımıza çıkan kırlent modelleri; boyutları, kullanılan kumaşları, desenleri ve renkleri ile ev dekorasyonlarında sık sık kullanılmaktadır. Bu ürünler, koltuk takımlarında dekoratif bir görünüm sağlar ancak işlevsel özellikleri de saylamakla bitmez. Salonda uzandığımız zamanlar kendimize hemen yastık yapabilir ve kollarımıza alıp sarılabiliriz. İşi daha ileri götürüp, evinde spor yaparken kırlentlerden yararlananların sayısı da azımsanmayacak kadar fazla. ☺

Kırlent çeşitlerini sadece salon dekorasyonunda kullanmakla yetinmeyin. Evinizde kullanabileceğiniz en iyi alanlardan biri de yatak odalarıdır. Yapmanız gereken ilk şey kırlent fiyatlarını inceleyerek bütçenizi zorlamayacağınız birbirinden güzel kırlentlere anında sahip olmak. Hangi alanda, nasıl bir seçim yapmanız gerektiği hakkında bilgi edinmek istiyorsanız içeriğimize göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz. Şimdiden keyifli bir alışveriş dileriz.

Sade Koltuklara Rengarenk Kırlentler

Modern mobilyaların bir araya geldiği dekorasyonlara oldukça yakışan kırlent modelleri, koltuk takımının rengine, kumaşına ve tarzına göre tercih edilmeli. Böyle bir tercih, en sade salonları bile göze hitap eden ve stil sahibi bir görünüme bürür. Diyelim ki evinizdeki mobilyaların genelini açık ve tek renk olarak tercih etmiştiniz ve zaman geçtikçe dekorasyonunuzdan biraz sıkıldınız. O halde  kırlent çeşitlerinden yardım alarak evinize yeni bir soluk getirebilirsiniz. Sade ve açık renk salonunuz için birbirinden güzel ve canlı renkler ile tasarlanmış kırlentlere şans vererek ilk adımı atabilirsiniz. Bu yılın renk modası, canlı ve sıcak tonlardan yana. Mavi, yeşil, sarı, haki, hatta kırmızı tonlar ile küçük zıtlıklardan büyük etkiler yaratabilirsiniz. Üstelik aradığınız değişikliği gerçekleştirirken kırlent fiyatlarını çok fazla düşünmenize gerek yok. Fiyatlar, oldukça makul ve her  bütçeye hitap eden ürünlerin sayısı oldukça fazla. Eğer yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarmak istiyorsanız mevcut yastıklarınızdan yepyeni kırlent modelleri yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey beğendiğiniz kumaşları, kırlentinize uygun şekilde biçimlendirmek olacak. Dilerseniz üzerlerinde pullar veya düğmeler ile desen oluşturabilir, tasarımsal bir çalışma ortaya koyabilirsiniz. Kullanacağınız modellerin aynı formda olması gerekmiyor. Genellikle dikdörtgen ve kare olarak karşımıza çıksalar da yuvarlak hatlı modeller ile kuralların dışına çıkabilirsiniz. 

Kırlent Modelleri İle Hareketlendirilen Yatak Odaları

Kırlent çeşitlerini koltuk takımları ile sınırlandırmak mümkün değil. Bu küçük dekoratif ürünler ile yatak odanıza farklı bir görünüm kazandırmanız da mümkün. Yatak odalarında kullanılan kırlentler, koltuk takımlarında kullanılanlardan biraz daha farklıdır. Her şeyden önce, özel yaşam alanınızın olması sebebi ile daha özgür düşünebileceğiniz ve özgün olabileceğiniz seçimler yapabilirsiniz. Salonda kullandıklarınıza göre daha yumuşak modelleri tercih edebilir, gerektiğinde kolaylıkla yastık olarak kullanabilirsiniz. Canlı renklerden oluşan kırlentler, odanızı yeniden dekore etmiş hissi yaratacaktır. Araya bir tane peluş model yerleştirmeyi de düşünebilirsiniz. Yatak odanız için tercih edeceğiniz kırlent modellerinin fiyat etiketleri değişmiyor çünkü dekoratif ürünler olduğu için dilediğiniz yerde kullanabilme özgürlüğüne sahipsiniz. Bu sebepten dolayı kırlent fiyatlarını düşünmenize çok fazla gerek kalmıyor. Sadece hayallerinizdeki görünüm için doğru seçime odaklanın.

Odanız, zaten canlı renkler ile dekore edildi ise sade renk ve kumaşlara yönelebilirsiniz. Sade renklerden oluşan düz kumaşlar, bu tarz dekorasyonlarda iyi bir dengeleyicidir. 

Seçeğin çok olduğu kırlent çeşitlerine Engince Mobilya farklı ile sahip olabilirsiniz. Leopar, peluş, kartanesi desenli, pullu ve daha pek çok seçenek, bir tık ötenizde. Acele edin ve birbirinden göz alıcı ve kaliteli kırlentler, en uygun fiyatlar ile sizin olsun!

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar