Lambader Modelleri ile Dekorasyonunuza Işık Katın

Ev dekorasyonunuzu daha özel göstermek için aydınlatmanın gücünü kullanmalısınız. Kaliteli ve doğru bir aydınlatma sayesinde oturma odanızın tüm güzelliğini etkileyici bir şekilde ortaya çıkarabilirsiniz. Uygulayacağınız dekoratif fikirlerinizin cazibesini arttırmak ve yaptığınız düzenlemelerin gerçekten hak ettikleri şekilde göstermek için aydınlatmanın etkisinden yararlanabilirsiniz. Bulunduğu alana ayrı bir hava katan lambader, kullanıldığı bölüme daha şık bir görünüm kazandırır. Birbirinden farklı onlarca renk ve model seçeneği bulunan ürünlerle yaşam alanlarınızı renklendirebilirsiniz. Oturma odası, yatak odası, çalışma odası ve yemek odası gibi evinizin her mekanında kullanabileceğiniz lambader ile iç dekorasyonda çeşitlilik yaratabilirsiniz.

Farklı Lambader Modelleri İle Evinizin Ambiyansını Değiştirin

Modern ev ve çalışma ofislerinin aydınlatması için kullanılan lambader, kullanım alanları ve rahatlığı ile dikkat çeken tasarım odaklı bir üründür. Dekoratif oluşu, çok fazla yer kaplamaması, ışıklandırma gücünün iyi olması, şık duruşu ve bulunduğu alanın ambiyansını tamamen değiştirmesi gibi özellikleriyle son dönemlerde ev dekorasyonlarında sıkça tercih edilmeye başlandı. Evinizin dekorasyonuna uygun bir lambader seçerken üründe kullanılan malzeme, boyut ve ışık miktarı gibi özelliklerini detaylı bir şekilde araştırmalısınız. Ahşap yoğunluklu mobilya kullandığınız oturma odanızın dokusunu tamamlamak için cam ya da metal bir lambader tercih edebilirsiniz. Oturma odanız küçük ise sırf modeli beğendiğiniz için büyük olanı almamalısınız. Ayrıca gözü yormadığı için ışığı belli noktaya yoğunlaştıran lambaderleri tercih edebilirsiniz.

Renkli Lambader Başlıkları İle Dekorasyonunuza Heyecan Katın

Lambader, evinizin iç mekan dekorasyonuna kattığı havanın yanı sıra yukarıdan aşağıya doğru inen lambalara göre gözü daha az yorar. Işığın doğrudan gözünüze gelmemesi için lambaderinizi arkanızda veya yanınızda kalacak şekilde konumlandırabilirsiniz. Salonunuzda koltuk takımının hemen yanında veya arkasında, oturma odanızın boş bir köşesinde ve televizyon ünitesinin yan tarafında kullanabilirsiniz. Oturma odasında koltuk takımı ve duvarlarınızın rengine uygun bir renkte ürün seçmelisiniz. Ayrıca renk uyumunu sağlamak için halı, kırlent ya da perde renginize uygun modelleri tercih edebilirsiniz.

Yatak odanızda yatağınızın başucundaki duvarın iki köşesinde ya da tekli koltuğunuz varsa onun yanında kullanabilirsiniz. Yatak odasında açık mavi, sarı ve yeşil tonların sizi rahatlatacağını göz önünde tutarak bu renklere uygun modelleri tercih edebilirsiniz. Evinizin dekorasyonunda sakinlik istiyorsanız rahatlatıcı renkler mor, pembe, açık mavi ve yeşil başlıklı olanları alabilirsiniz. Biraz canlı ve sıcaklık istiyorsanız da turuncu, sarı, turkuaz ve kırmızı başlıklı modelleri kullanabilirsiniz.

Modası Geçmeyen Tasarım: 3 Ayaklı Lambader

Uzun bacaklı ve ufak şapkalı çeşitleri olduğu gibi kısa bacaklı büyük gövdeli bir şapkaya sahip tasarlanan modellerde mevcut. Günümüzde en çok ahşap ve metal ayaklı modeller tercih ediliyor. Oval ve kesik koni şeklinde şapkası olan 3 ayaklı lambader modelleri yıllardır modası geçmeksizin kullanılıyor. Ayakları sayesinde her yerde rahatlıkla sığabilen bu çeşit ürünleri geniş ve açık bir alanda kullanırsanız etkisini daha çok hissedersiniz. 3 ayaklı modelleri çeşitli objeler, yapay çiçekler ve dekoratif ürünlerle süsleyerek kullanabilirsiniz. Yaydığı hoş ışığın yanı sıra zarif görünüme sahip bu modellerin şapka kısımları genellikle renkli kumaşlarla kaplıdır. Lambader alırken ürünü koyacağınız alanın genişliğini ve evin tasarımını göz önünde bulundurarak alana uyumlu modeller tercih edin.

Doğallığı Seviyorsanız Dekorasyonda Ahşap Lambader Kullanın

Lambader fiyatları üründe kullanılan malzemeden kaliteye, tasarımdan boyuta kadar birçok faktöre göre değişiklik gösteriyor. Modern tasarımı ile dekorasyonların vazgeçilmezi olan ahşap lambaderler, hem doğal tema sevenlerin hem de uzun süre değişim istemeyenlerin gözdesi. Düz hatları ve ahşabın verdiği sıcaklık ile oldukça güzel bir görünüme sahip olan modern ve şık modellere Engince tasarımlarıyla ulaşabilirsiniz. Online alışveriş kolaylığı ile her bütçeye uygun ürünlerden istediğinize anında sahip olabilirsiniz.

Ürünler için tıklayın: https://www.engince.com.tr/lambader

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar