Ahşap Dresuar Dekorasyonunun Püf Noktaları?

Ahşap malzemeden üretilen mobilyalar, zamansız etkileri sayesinde modası hiç geçmeyen ürünler arasındadır. Son zamanlarda ise popülerliğini giderek katlamayı başarmış durumdalar. Antre ve salonlara büyük bir şıklık dahil eden dresuar modelleri, dekorasyonlardaki yerini korumaya devam ediyor. Büyük bir kitlenin kullanmaktan vazgeçmediği bu özel tasarımlar, küçük detaylar ile bulunduğu ortamın enerjisini bir anda değiştirebiliyor. Dresuar çeşitleri, dekorasyonların klasikleşen mobilyaları olsalar da modern çizgilerin göz doldurduğu tasarımlara ulaşmak da bir o kadar mümkün. Üstelik tasarım çeşitliliğinden yararlanarak, tarzınızı net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Son zamanlarda fonksiyonel özelliklerin arttırılması ile daha geniş bir kullanım alanına sahip olan dresuarlar, ahşabın doğallığı sayesinde evlere sıcak ve samimi bir atmosfer dahil ediyor. Siz de evinizde ahşabın sıcaklığını yansıtmayı seviyorsanız dresuar tercihinizi ahşaptan yana kullanabilirsiniz. Ev konseptinize en uygun dresuar için ilk adımı atarak, birbirinden şık tasarımlara anında sahip olun.

 

Salon Dekorasyonunda Dresuar Kullanımı

Dresuar dekorasyonu, kolay gibi görünür ancak göründüğünden daha ince ayrıntılar gerektirir. Öncelikle, salonda ve antrede kullanılacak dresuarlar hem tarzları hem de fonksiyonel özellikleri ile birbirinden ayrılır. Buradaki püf nokta, salon dekorasyonunda yer verdiğiniz mobilyalara uygun bir seçim yapmaktır. Geniş bir salona sahip olanlar için büyük dresuarlara şans vermek, doğru bir karar olacaktır. Seçim sırasında mobilyalarınızın hem tasarımını hem de büyüklüğünü göz önünde bulundurun. Küçük salonlar için daha minimal tasarımlar tercih ederek, alandan tasarruf edeceğiniz bir dekorasyon gerçekleştirebilirsiniz.

Ahşap dresuarlarda geniş bir yelpaze bulunmaktadır. Çekmece ve kapaklı bölmelerin yer aldığı tasarımları görmek de mümkün, sadece üst çekmecelerin yer aldığı sade tasarımları görmek de… Burada dikkat edilmesi gereken faktör ise ihtiyaçlarınız doğrultusunda karar vermektir. Eğer salonunuzda konsol kullanmıyorsanız birkaç bölmeden oluşan modellere öncelik tanıyabilirsiniz. Böylece salonda ekstra depolama alanları yaratmak, sizler için daha kolay olacaktır. Sadelik sizin için ön plandaysa minimal ve sadece üst çekmeceden oluşan ahşap dresuarları tercih edebilirsiniz. Son zamanlarda ahşap dresuarlar, eskitme yöntemi ile nostaljik bir etki yaratıyor. Böyle bir tercih yaparak, salon şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Antre Şıklığınızı Ahşap Dresuarlar İle Tamamlayın!

Ahşap dresuar dekorasyonlarının en yakıştığı noktalardan biri antrelerdir. Geçmişe baktığımızda çok fazla dekore edilmeyen antreler, günümüzde modern aksesuarlar ile şıklığa kavuşuyor. Antreleri daha görünür duruma getiren dresuarlar, yine birbirinden farklı tasarımlar ile her kullanıcıya hitap ediyor. Evin giriş noktası olan antrenize iç açıcı renklerin hakim olduğu bir dekorasyon gerçekleştirmeyi düşünüyorsanız ince ve uzun bacaklı, sadece üst çekmeceden oluşan modellere öncelik tanıyabilirsiniz. Beyaz ve ceviz rengin kullanıldığı ahşap dresuarlar, son zamanların en popüler ürünleri olmayı başardı. Dresuar üstüne şık bir ayna yerleştirerek, antrenize derinlik katabilir ve ortamı daha geniş gösterme şansı yakalayabilirsiniz.

Dresuar Üst Yüzeyi Nasıl Düzenlenmeli?

Dresuar ahşap modellere evinizde yer açmak yeterli değil. Bu özel tasarımların üst yüzeylerine göz alıcı aksesuarlar yerleştirebilir, yaşam alanınızın şıklığını taçlandırabilirsiniz. Salon dekorasyonlarında yer alan dresuarlar; mumlar, saksı çiçekleri, bitkiler, minimal heykeller, kuş figürlü objeler gibi çeşitli aksesuarlar ile renklendirilebilir. Antrede kullandığınız dresuar şıklığı için küçük bir abajur, nostaljik bir telefon, şık bir vazo ya da geniş bir çini kase yeterli olacaktır. Dekorasyonunuzu hayata geçirirken kişisel zevklerinizi ön planda tutacağınız en güzel objeler için yüksek fiyatlar ödemenize gerek yok. Pahalı ancak evinize uygun olmayan aksesuarları bir kenara koyun. Evinizin şıklığı için yüksek meblağlar ödemenize gerek yok. Tarzınızı en iyi şekilde yansıtacağınız, ekonomik fiyatlara sahip dresuarlara Engince Mobilya farkı ile hemen sahip olabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar