Bütçe Dostu Ekonomik Koltuk Takımları

Hepimiz günün sonunda, yorgunluğumuzu sıcacık yuvamızda atmak isteriz. Salonumuzda televizyonumuzu açıp ayaklarımızı uzattığımız an dünyalar bir anda bizim olur. İşte bu durumda devreye rahat mı rahat koltuk takımları girer! Ancak evinizin hoş ve modern bir görünüme sahip olması için çok yüksek bir fiyata koltuk takımı almanıza hiç gerek yok. Makul fiyatlara sahip koltuk takımları ile de eşsiz bir oturma odasına sahip olabilirsiniz! Önemli olan, koltuk takımı seçerken doğru noktaları göz önünde bulundurmak ve sezonun trendlerini bilmek! Ekonomik koltuk takımları ile evinizi tam da hayalinizdeki gibi döşeyebilirsiniz, işte bunun için püf noktaları ve sezonun trendlerine göz atalım.

Uygun Fiyatlı Koltuk Takımları Arasında Seçim Yaparken…

Unutmayın, ekonomik demek kalitesiz demek değildir. O nedenle ekonomik koltuklar seçerken kaliteye önem vermelisiniz. Peki ekonomik koltuk takımlarının kaliteli olup olmadığını nasıl anlarsınız? Öncelikle bakmanız gereken şey: İskelet! Profil, sunta ve kavak gibi malzemeler iskeletinizin kalitesini düşürecektir. Ancak gürgen ve kayın ağaçları iskeletin kalitesini artırır. Ekonomik koltuk takımlarında bir diğer dikkat edeceğiniz nokta süngerin kalitesidir. Hafif ve ince süngerli koltuklardan kaçınmalısınız. İdeal sünger cinsi her daim ağır gramajlı olandır. Kumaş kalitesi de bir sonraki adımda dikkat etmeniz gereken noktadır. Terletmeyen, kolay temizlenen ve kolay kolay yanmayan kumaşlar seçilmeli; tasarımdaki dikişlerin kusursuz olmasına ve aynı zamanda desenlerin ortalanmış olmasına dikkat etmelisiniz. Tüm bunlara bir tik attıysanız, bütçenize uygun fiyatlı koltuk takımlarına yönelebilirsiniz. Ancak bu noktada sezonun moda akımlarını da göz önünde bulundurmalısınız. Elde kalmış, modası geçmiş koltuk takımlarına yönelmemeniz için.

Sezona Damgasını Vuran Dekorasyon Fikirleri

Bu sezon ekonomik koltuk takımları arasından seçim yapmak istiyorsanız, şanslısınız. Dilerseniz odanızı beyazın saflığıyla dekore edin dilerseniz bohem tarzın büyüsüne kapılın… 2020 koltuk takımı stillerinde her tarza ve zevke uygun koltuklar mevcut! Zıt renkleri kullanarak oturma odanızı elit bir hale getirebilirsiniz. Deri ve farklı renklerden oluşan koltuklarla tahta sehpaların uyumu görülmeye değer. Köşe takımları ile de konforunuzu bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Bu senenin koltuk takımı trend renkleri bej, kahverengi, antrasit ve açık mavi renk tonları oluyor. Birbirleri ile pek alakaları olmayan renkler gibi görünseler de muazzam bir uyum içerisinde oturma odanızı fethetmeye geliyorlar desek hiç de yanılmış olmayız.

Ev dekorasyonunda dönemsel yapıda bir modernliği yakalamak aslında hiç de zor değil. Kendi zevkiniz ve oturma odası dekorasyon fikirlerini harmanladığınızda çok daha özgün bir tarz yakalamış olabilirsiniz. Bej renkte koltuk takımı trendini en iyi tamamlayan parçalar kesinlikle ahşaptan yapılmış tasarım sandalyeler, masalar, dolaplar ve çerçeveler oluyor. Kahverengi koltuk takımları ise bohem bir ruh taşıdığından daha renkli dekorasyon ürünleri kullanılmalı: İlgi çekici abajurlar, rengarenk duvarlar buna verilebilecek en iyi örnekler olacaktır.

Gelelim antrasit renginin nefes kesici ve kendine has görünümüne! Antrasit bir koltuk takımına eşlik edecek en iyi şey minimalist bir yapıda oluşturulmuş olan dekorasyondur. Bembeyaz duvarlar, salon ortasına düz renkte ve ufak boyutlarda olan bir kilim, beyaz renkte aydınlatmalar ve yine beyaz renkte bir kitaplık. Antrasit ruhunu ön plana çıkarmak istiyorsanız minimalizmden asla kaçış yok demektir! Bu renk, gösterişsiz ama fazlasıyla da iddialıdır. Bu yüzden oturma odanızı antrasit rengi ile dekore ederken dikkatli olmanızda kesinlikle fayda var. 2020 koltuk takımı trendleri her zaman enerjik bir ortam seven kişileri de unutmuyor.

Zıt renklerin uyumu demiştik… Zıt renkler işte tam da burada karşımıza çıkıyor. Bu renkleri asla bir arada düşünemem dediğinizi duyar gibiyiz, bu düşüncelerden uzaklaşın…

Bu trend sizi tamamen kendine çekecek bundan eminiz! Örneğin sarı ve morun uyumundan bahsedelim. Bu iki renk normalde birçok kişinin uyumsuz bulduğu renkler oluyor. Fakat oturma odası dekorasyonunda bu iki rengi karıştırdığınızda ortaya muazzam bir görüntü çıkıyor. Mor koltuk takımınıza sarı yastıklar eklemeyi denemelisiniz!

Hangi koltuk takımı trendi sizin zevkinize daha çok uyuyorsa onu seçin. Size bir sır verelim; kaliteli, modern ve aynı zamanda bütçe dostu da olan Engince Mobilya’nın ekonomik koltuk takımları ile yuvanız eskisinden daha keyifli olabilir… Hemen web sitesine göz atın, bütçenize ve tarzınıza en uygun en kaliteli takımı seçin.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar