Dekorasyonunuzu Tamamlayacak Pratik Yan Sehpa Modelleri

Yaşam alanınızı ya da ofisinizi daha estetik ve pratik kılmak istemez misiniz? Doğru tercih edilen yan sehpa modelleri bu konuda size yardımcı olabilir. Yan sehpalar kimi zaman kullanım kolaylığı sağlayan, kimi zaman depolama imkânı tanıyan, kimi zaman evinizde düzeni sağlayan detaylar olabilir. Mekâna göre seçilen bir model konforunuzu artırıp aynı zamanda hayatınıza işlevsellik katabilir. Yaşam alanınıza uygun yan sehpayı bulmak istiyorsanız işte size rehber niteliğinde bir yazı…

Eskiyle Yeniyi Sentezleyen Yan Sehpalar

Büyükanne evlerinde daha önceden sıkça gördüğümüz sehpa modelleri 2020’de öne çıkan modellerden. Özellikle kütüğe işlenmiş, etnik desenler barındıran bu modelleri salonunuzda göz doldurmak istediğiniz bir yerde kullanabilirsiniz. Retro sehpa modellerini klasikle sentezleyen mekânlarda tekli olarak tercih edilmesini tavsiye ederiz. Modern tarzı seviyor ama klasikten de vazgeçemiyorsanız bu modellerdeki yan sehpalar ile modern bir salonu geleneksel bir yorumla tamamlamış olursunuz.

Maksimalist Tarzınızı Tamamlayın

Geçmiş yıllarda kullanılan minimal stildeki mobilyalar ve dekorasyon ürünleri yerini avangart ve maksimalist bir stile bırakıyor. Griden pastel tonlara, özellikle de klasik maviye yöneldiğimiz 2020’de salonunuzu bu tarz sehpalarla tamamlamaktan çekinmeyin. Renk geçişlerinin sık kullanıldığı ortamlarda çok iyi bir uyum sağlayacaktır. Eğer geniş bir mekân için yan sehpa önerisi arıyorsanız bu tipteki yan sehpalar dekorasyonunuzda yıldız parçalardan olacaktır.

Mermer ve Kromun Zarifliğini Evinize Taşıyın

Bu yıl mermer ve kromu pek çok detayda görmeye başladık. Bu zarif detayı yan sehpalarınıza da ekleyebilirsiniz. Berjerinizin yanında şık aksesuarlarla bütün sağlayacak mermer ve krom yüzeyler bulunduğu köşeye çarpıcı bir görünüm kazandıracaktır.

 

Geometrik Detaylar ile Bütünlük Sağlayın

Klasikten farklı bir görünüm sağlayan geometrik tarzdaki yan sehpalar oldukça şık bir dekorasyon ürünü olabilir. Firkete tipteki sehpa ayakları bu sezon sıklıkla karşımıza çıkıyor. Sehpa ayaklarının yanı sıra asimetrik kesimli sehpa yüzeyleri mekâna şık bir dokunuş kazandırıyor. Geometrik detaylar barındıran modeller, yumuşak tonlarda dekore ettiğiniz bir ortamda keskin ve şık bir tarz yakalama imkânı sunuyor.

Günlük Hayatınızda Yer Ayıracağınız Modeller

Kullanım kolaylığı sağlayan c tipi sehpaları küçük olduğu için salonunuzda dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Bu tip sehpalarda bilgisayarınızı, fincanınızı koyabileceğiniz, yan bölmelerindeki boşluklara derginizi depolayabileceğiniz modelleri mevcut. Tekerlekli olanlarını da tercih edebilirsiniz. Masa yerine daha rahat bir çalışma ortamı arıyorsanız c tipi bir yan sehpa oldukça işlevsel bir tercih olabilir.

Masif Yan Sehpalar Doğal Bir Görünümün Anahtarı

Yeşil bitkilerle dolu, doğal bir tarzda, dingin renklerle dekore ettiğiniz mekâna uyum sağlayan masif sehpalar uzun bir süre daha hayatımızda olacak gibi duruyor. Sadece sehpa tablasında ya da sehpanın tümünde masif kullanılan modeller var. Daha doğal bir görünüm için kütük yan sehpa da kullanabilirsiniz. Masif bir yan sehpayı harika mumlarla, küçük bitkilerle, renkli çiçeklerle dekore edebilirsiniz.

Küçük Eşyalarınıza Kullanışlı Bir Alan

Çekmece ya da raf bulunduran modeller, sık kullandığınız ve sürekli elinizin altında olmasını istediğiniz eşyalarınız için oldukça uygun bir depolama alanı tanıyor. Silindirik ya da köşeli formlarını da tercih edebileceğiniz bu türde yan sehpaların retro tarzda olan modelleri de mevcut. Ayrıca retro dekorasyonda size yardımcı olabilecek bir parça. Üzerinde kullanabileceğiniz küçük aksesuarlarla dekorasyonunuzu daha özgün kılabilirsiniz.

Salonunuzda, yatak odanızda, çalışma odanızda, balkonunuzda dilediğiniz şekilde kullanabileceğiniz ürünleri keşfetmek, dekorasyonunuzu tamamlayacak uygun yan sehpa fiyatlarını incelemek ve güvenli bir alışveriş yapmak için Engince Mobilya’nın web sitesine göz atabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar