Hem Dekoratif Hem Kullanışlı Kitaplıklar

Monoton hayatımızdan bizi çekip çıkaran, günlük telaşlarımızın yerine umutlar ve hayaller yükleyen kitaplar, kuşkusuz bize en iyi gelen yol arkadaşlarımızdır. Bu yol arkadaşlarımızı bazen başucumuzda bazen çantamızda bazen de salonumuzun ya da çalışma odamızın başköşesindeki kitaplıklarımızda muhafaza ederiz. Ancak bizimle büyüyen kitaplarımız için yer bulmak her zaman kolay olmayabilir. Bu nedenle siz de hem kullanışlı hem dekoratif kitaplık modellerini tercih ederek, evinizle bir bütün oluşturacak parçalarla kitaplarınıza yer açabilir, evinizin havasını kolayca değiştirebilirsiniz.

Doğal Ahşap Kitaplıklarlarla Doğayı Evinize Getirin

Doğaya kaçma istediği duyduğumuz anlar hiç de az değildir. Bu yüzden yaşam alanımız olan evlerimizde her zaman doğadan bir parça bulmak isteriz. Bazen evlerimizi çiçeklendirerek yaparız bunu bazen de seçtiğimiz mobilyalarla. Doğanın evlerde en çok tercih edilen malzemesi olan ahşabı, evinizin her yerinde olduğu gibi kitaplıklarınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sadece ahşap bir kitaplık tercih edebileceğiniz gibi metal bir kitaplığın ahşap raflarla birleşmiş haliyle de evinize istediğiniz görüntüyü verebilirsiniz. Sağlam ve sağlıklı olması sebebiyle en çok tercih edilen malzemelerden biri olan ahşap kitaplığınızı cam raflarla tamamlayabilir ya da ahşap rafları renklendirerek sıcacık bir görüntü yakalayabilirsiniz. Evinizin doğal görüntüsüyle tamamen uyum içerisinde olacak ahşap kitaplıkları sadece kitaplarla doldurabileceğiniz gibi aksesuarlar da ekleyerek kendi tarzınızı kitaplığınıza da yansıtabilirsiniz. Ya da birkaç çiçek ekleyerek doğanın sıcacık kokusunu kitaplığınıza taşıyabilirsiniz. Çok raflı ya da çekmeceli ahşap modellerde kitaplarınıza yer açabileceğiniz gibi onlara yerleştireceğiniz dekoratif organizer kutularla pratik bir şekilde dağınık görünümden de kurtulabilirsiniz.

Modern Evlere Modern Kitaplıklar

Sıradan parçalardan sıkılmış, kendinizi yansıtacak bir model arıyor olabilirsiniz. Modern yapıları ile yaşam alanınıza canlılık katacak modellerden merdiven görünümlü ahşap bir kitaplık tercih edebilir ya da metal oval bir tasarımla kitaplarınıza gereken önemi gösterebilirsiniz. Piramit görüntüsü ve yenilikçi tarza sahip modelleri evinizin başköşesine koyabilir ya da geometrik şekillerden oluşan kitaplık modelleriyle muhteşem bir dekorasyona imza atabilirsiniz. Raflarda tercih edilen metal, cam, ayna gibi malzemeler modern dekorasyonuzu hareketlendirecektir.

Şık Görünümleri ile Tarzınızı Yansıtan Metal Modeller

Metal kitaplıklar, modern görüntüleriyle her zaman kurtarıcı parçalardır. Kitaplarınız çoksa ve tarzınızdan ödün vermeden kitaplarınıza yer açmak istiyorsanız, metal kitaplıkları evinizin salonundan çalışma odasına kadar her alanda kullanabilirsiniz. Büyük bir oda için hacmi büyük modelleri tercih edebilir ya da küçük odalarda rafları birleştirerek kendi kitaplığınızı oluşturabilirsiniz. Hem kitaplarınızı bir arada tutabilir hem de boş alanları fotoğraflarla süsleyerek yaşam alanınızı anılarınızla güzelleştirebilirsiniz. Metal kitaplığınızın raflarında metali tercih ederek bütün bir görüntü oluşturabilir, camlı raflarla daha geniş bir algı yaratabilir ya da ahşabın her tonuyla birleştirerek kitap bahçenizi oluşturabilirsiniz.

Kapaklı Tasarımlarla Depolama Alanları Yaratın

Kitaplık, sadece kitaplarınızın toplu bir halde bulunduğu, düzeni sağlayan bir mobilyadan daha fazlasıdır. Kapaklı modeller, depolama alanı açısından sınırlı olan evlerin kurtarıcısıdır. Tamamen ya da kısmen kapaklı kitaplık modelleriyle evlerinize istediğiniz tazeliği ve düzeni getirebilirsiniz. Dağınık görünen eşyaları ahşap kapaklı alanların ardına saklayarak sade bir görüntü elde edebilir, açık raflarda ise size hayal dünyasının kapılarını açan kitaplarınızla her an göz göze olacağınız bir görüntü yakalayabilirsiniz. Cam kapaklı bir modelle, kirlenmesine izin vermeyeceğiniz aksesuar ve kitaplarınızla estetik bir alan yaratabilirsiniz. Kitaplarınız için oldukça kullanışlı ve dekorasyonunuzla uyum içerisinde olacak bu modellerle yerden tasarruf sağlayacağınız gibi evinizde sizi yansıtan güzel dekoratif bir alan da yaratabilirsiniz. Modern ya da klasik düzenlenen evlerinizle uyum içerisinde olacak kapaklı kitaplıklarınızla siz de her şey için yer bulabilirsiniz.

Kendi alanınızı yaratacağınız hem dekoratif hem kullanışlı kitaplık modellerine Engince Mobilya ile ulaşabilir, hayatınız boyunca sizinle ayrılmayacak yol arkadaşlarınız için en iyisine sahip olabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar