Her Dekorasyona Uygun Sade Koltuklar

Mobilya dünyasında sık sık karşımıza çıkan sade tasarımlar, üzerine dikkat çekmeye ve popülerliğine devam ediyor. Sade koltuk takımları, hala büyük bir kitle tarafından yoğun ilgi görüyor ve popülerliğini koruyor.  Evinde sadelikten doğan zarafete yer vermek isteyenler, koltuk modellerinde tercihini göz yormayan tasarımlar ve kumaşlardan yana kullanıyor. Modası hiç geçmeyen ve yıllara meydan okuyan bu tarz koltuklarda, seçenekler oldukça çeşitli. Son zamanlarda siz de oturma gruplarınızda sadelik arıyorsanız, dekorasyonunuzda değişikliğe giderek bu fikrinizi hayata geçirebilirsiniz. 

Tekli koltuk, ikili koltuk ve üçlü koltuk modellerinde sade tasarımlara sık biçimde yer veriliyor. Minimal dekorasyonlara fazlası ile yakışan sade oturma grupları, göz yormayan ve dinlendirici bir atmosfer yakalamanızı sağlayabilir. Eğer bu mobilyaları tek tek almayı planlıyorsanız, seçenekler arasından evinize en uygun ürünler hakkında iyi bir araştırma yaparak aradığınız modeli rahatlıkla bulabilirsiniz. Koltuk fiyatları, tercih edeceğiniz parçaya göre değişiklik gösterebilir ancak takım eşliğinde oturma gruplarına sahip olmak istiyorsanız daha uygun fiyatlar ile karşılaşmanız mümkündür. Takım koltuklar, tek tek alınan ürünlere göre her zaman için uygun fiyat etiketlerine sahiptir.

Sadelikten Doğan Zarafet: L Koltuk Takımları

Hiç şüphesiz ki L koltuk çeşitlerine sadelik oldukça yakışıyor. Daha işlevsel ancak daha az yer kaplayan L mobilyalar, hem küçük hem de büyük alanlara sahip salonlarda sıklıkla tercih ediliyor. Sade L koltuk modellerinin modüler parçalarını, salonunuzun dizaynına göre şekillendirebilirsiniz. Dinlenirken, televizyon izlerken ve kitap okurken konforunuzdan ödün vermeyeceğiniz tasarımlara sahip L oturma gruplarına bir tekli koltuk da dahil ederek, salonunuzun alanını daha kullanışlı hale getirebilirsiniz. Son yıllarda berjerlerin de koltuk takımına dahil olması, bu ihtiyacı karşılasa dahi kuralların dışına çıkıp farklı bir tasarıma sahip berjerleri tercih edebilirsiniz. L mobilyalarda ölçüler değişim gösterebildiğinden dolayı, salon ölçünüzü bilerek alışveriş yapmak işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. L oturma gruplarında ikili koltuk ve üçlü koltuklar ayrı ayrı yer almasa da, birleşik ve geniş alanları ile standart bir koltuk takımını aratmayan modellerdir. Bu tarz koltukların fiyatları, diğer koltuklara göre hemen hemen aynıdır. Fiyatlar, aradığınız fonksiyonel özelliklere ve kaliteye göre değişmektedir. 

Modern ve Klasiğin Bir Arada Kullanıldığı Koltuk Modelleri

Koltuk çeşitlerinde sayısız seçenek olduğunu söylemiştik, ancak bazı modeller var ki büyük bir kitle tarafından popüler biçimde tercih ediliyor. Örnek göstermek gerekirse; modern ve klasik çizgilerin aynı anda kullanıldığı koltuk modelleri arasındaki chester takımlar, bu yıl da popülerliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Hatta yeni evli çiftlerin de yoğun ilgisini görüyor. Chester koltuklar, şık tasarımları ile göze çarpsa dahi tercih edilecek renklere göre sade bir dekorasyon için de fazlasıyla uygun modeller haline gelebilir. Özellikle açık ve tek renklerde tercihte bulunarak, salonunuza sade ve zarif bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Oturma gruplarında modern çizgilere yer vermek isteyenler, kendi takımlarını tek tek parçalar ile oluşturabilir. Salon büyüklüğüne göre ikili koltuk ve üçlü koltuk seçimine kendiniz karar verebilir, minimalist bir dekorasyona imza atabilirsiniz. Ayrıca ortama tekli koltuklar da dahil ederek, hayalinizdeki takımı tamamlayabilir ve ortamda az eşyanın hafif hissettireceği bir dekorasyon için gerekli mobilyaları rahatlıkla bir araya getirebilirsiniz. Bu tercih ile koltuk fiyatlarını dilediğiniz mobilyalara göre karşılaştırabilirsiniz. 

Koltuk çeşitlerinde kaliteyi önemsemek, evinize sağlam mobilyaları dahil etmenizi kolaylaştıracaktır. Sade koltuk modelleri ile salon dekorasyonunda değişikliğe gidecekseniz, tercih edeceğiniz koltukların iskelet malzemeleri ve kalitelerinden emin olmalısınız. Mobilya dünyasının öncü markası Engince Mobilya, sayısız seçeneği bir arada sunan mobilyaları sizler ile buluşturuyor. Uzun yıllar kalitesinden ödün vermeyen oturma gruplarına Engince Mobilya farkı ile hemen sahip olun!

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar