Her Takıma Uyum Sağlayan Üçlü Koltuklar

İster oturma odasında isterseniz salonunuzda diğer tüm mobilyalarınızla uyum içerisinde kullanabileceğiniz üçlü koltuk modelleri, evinizde kendine uygun bir ortamı mutlaka bulur. Sadece tüm ailenizle birlikte zaman geçirdiğiniz alanlarda değil, farklı mekanlarda da üçlü koltuk ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Rahatlığı, konuklarınıza şık bir oturma alanı sunması bu kullanışlı mobilyaları her evin vazgeçilmezi haline getirir.  Üzerine koyacağınız şık kırlentler, koltuk şalları ise misafirlerinizle geçireceğiniz samimi bir ortamın estetik görünümünü tamamlar. Kalın battaniyelerin altında ailenizle yapacağınız sinema gecelerinin de yine en iyi eşlikçisidir. Çocuklarınızla oyunlar oynayacağınız, arkadaşlarınızla uzun sohbetler yapacağınız mekanları sizin için tamamlayan üçlü koltuklar, dilediğiniz an kolay yatak olabilme kabiliyeti ile de hayatınızı kolaylaştırır.

Sizin Tercihiniz Hangisi?

Modern üçlü koltuk modelleri birbirinden farklı alternatiflerle üretiliyor. Yerden yüksek ya da yere yakın modellerle üçlü koltuk seçiminizi yapabileceğiniz gibi kumaş seçimlerinde de oldukça zengin seçenekler mevcut. Klasik çizgileri vurgulamak ve salonunuzdaki şık mobilyalarla uyum yakalamak isterseniz goblen, nubuk, ipek kadife size uygun olabilir. Çalışma odanızda deri ayrıntıları tamamlamak isterseniz deri bir üçlü koltuk tam size göre! Oturma odanızda ise çocuklarınızla sıkça vakit geçirdiğiniz televizyonun karşısında rahatlığı ile sizi kendine çeken keten bir koltuk en doğru seçim. Koltuğunuzun kumaşı silinebilir özelliğe de sahip olursa uzun yıllar kullanmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Gün içinde size oturma alanı ve rahatlama ortamı sunan üçlü kanepe, yataklı bir model ise geceleri de konuklarınız için rahat bir yatak olarak kullanılabilir. Üçlü koltuk alırken, çekyatlı, mekanizmalı, tek yatlı ya da yataklı modelleri tercih edebilirsiniz. Bu mekanizmalar sayesinde koltuğunuz birçok ihtiyaca cevap verebilir.

Rahatlık ve Şıklık Bir Arada

Üçlü koltuğunuzu yerleştireceğiniz alanda kendi zevkinize göre farklı bir tasarım uygulayabilirsiniz. Evinizdeki diğer mobilyalarla uyumlu bir seçim yapabilir ya da farklı bir dekorasyon fikrini canlandırabilirsiniz. Eğer uyumdan yana bir tasarım isterseniz diğer mobilyalarınızın rengine uygun bir seçim yaparak yaşam alanınızda bütünlük yakalayabilirsiniz. Ahşap ya da metal ayaklar bu uyum için önemli ipuçları olabilir. Mobilyalarınızın rengine uygun beyaz, bronz, lake, ceviz, gold ya da siyah ayaklı bir üçlü koltuk, takımınızdaki diğer mobilyalara çok yakışacaktır.

Zıt renkler, farklı desenli kırlentler ile oturma odanızda farklı bir köşe yaratmak isterseniz, üçlü koltuğunuz bu konuda size yardımcı olabilir! Parlak yeşil ya da lacivert kadife kumaşlı koltuğunuzla diğer mobilyalarınızdan farklı bir çizgi yakalayabilirsiniz. Koltuğunuzun hemen yanında yer vereceğiniz şık bir sehpanın üzerindeki göz alıcı bir vazo veya abajur, evin en sevilen köşesini yaratmanız için güzel öneriler olabilir. Modern çizgileri klasik ayrıntılarla birleştirmek istediğinizde üçlü koltuğunuz ile bunu çarpıcı bir şekilde başarabilirsiniz.

Fark Yaratmak için Tek Dokunuş Yeter

Evinizde değişiklik yapmak istediğinizde bütün mobilyalarınızı değiştirmek bazen oldukça zor olabilir. Böyle durumlarda işlevselliği, görünümü ile tek bir üçlü koltuk, tüm dekorasyonda büyük bir değişim yaratabilir. Evin istediğiniz köşesinde yeni bir fikri hayata geçirmek bu kullanışlı mobilya sayesinde mümkün olabilir. Salonunuzdaki büyük pencerelerin önüne, çalışma odanızda kütüphanenin yanına, oturma odanızda televizyonun karşısına alacağınız bir üçlü koltuk istediğiniz farkı yaratmaya yeter. Kumaşı, tarzı ile evinizde çarpıcı bir değişiklik yaratmanıza yardımcı olan bir üçlü koltuk tercih edebilirsiniz. Uyumdan vazgeçemiyorsanız evinizin dekorasyon tarzına uygun bir seçim yapabilirsiniz. Tüm bu alternatifleri değerlendirmek ve minimalist, klasik ya da country tarzda koltuk modellerini incelemek, size en uygun üçlü koltuk fiyatları hakkında bilgi almak için Engince Mobilya’nın web sayfasını ziyaret etmeniz yeterli.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar