Kendi Takımınızı Yaratın: Üçlü Koltuklar

Hayatımızı güvende hissederek ve dış etkenlerden korunarak yaşayabileceğimiz en önemli mekânımız… İster bireysel isterse toplumsal anlamda vazgeçilmezimiz evlerimiz… İşte bu çok önemli mekânımız, evlerimizin yaşanabilir hale gelmesi eşyalarla mümkün oluyor. Bunlar arasında çok farklı fonksiyonları ve tarzları bulunan üçlü koltuk da günümüzün vazgeçilmez mobilyaları olarak evlerimizdeki yerlerini alıyor. İlk tasarlandıkları günlerden bugüne büyük değişimlere uğrayan, gelişen ve sürekli yenilenen üçlü koltuk; klasik, avangard, country, modern, retro ve chester tarzlarıyla karşımıza çıkıyor.

Nostalji Sevenlere Klasik Modeller

Üçlü koltuk modelleri, farklı tarzda mobilyalar olarak tasarlanıyor. Nostalji sevenler için vazgeçilmez olan klasik tarzdaki koltuklar ahşap yapılı tasarımları ile geçmişi günümüze taşıyor. Gönlünüzce, hatıralarınızı yaşatabileceğiniz geniş ve yüksek divan konforunu sizlerin zevkine sunuyor. Yüksek sırt kısımları ve kol bölümleri ile rahatlığı ve sade renkleri, klasik tarzı hissettiriyor. Zamanınızın çoğunluğunu geçirdiğiniz salon ya da oturma odalarınızda zevkinize uygun bu tasarımı oluşturabilirsiniz.

Avangard ile Sanatsal Dokunuş

Avangard mobilya türü, modern anlayış ile sanatı bir araya getiriyor. Avangard tarzı üçlü koltuklar yeni dokunuş ve sanatsal bakış açısıyla evlerinizi ferah galerilere dönüştürüyor. Gösterişten uzak olan ancak bir o kadar da zengin tasarımlar ortaya koyan bu tür, birinci sınıf kaliteliyi sizlere sunuyor.

Rengarenk Tasarımlar Country

Fransız, Shaker, İngiliz, Rustik olmak üzere dört çeşidi bulunan country tarzı, üçlü koltuk tercih edenlere çok çeşitli renk ve desenler sunuyor. Çeşitlerine göre farklılık gösteren bu tarz yaşam alanlarınıza ferahlık ve huzur getiriyor. Country modeller özellikle çiçekli, böcekli ve renkli içerikleri ile sizlere doğanın canlılığını sunuyor. Çalışma hayatının stresinden ve şehrin yoğunluğundan, evinizin salonu ya da oturma odasında modern üçlü koltuk seçiminiz ile huzura ve tazeliğe adım atıyorsunuz.

Modern Modeller ile Çağı Yakalayın

Süslemelerden ve ayrıntılı, karışık desenlerden uzak, sade bir arayış içerisinde iseniz tercih etmeniz gereken model modern tarz olabilir. Bu tarzda seçeceğiniz üçlü koltuk sizlere yalın bir tasarım sunar. Böylece geometrik desenli halılarla da uyumlu ortamlar oluşturursunuz. Bu tarzda oluşturacağınız tasarımlar tek renk seçimine de uygun olur.

Geniş Alanlarda Ferahlığı Yaşayın

Üçlü koltuk, tercihinize göre geniş mekânlarınıza uyum sağlayabilecek özelliklere sahip olabilir. Kendiniz için olduğu kadar misafirleriniz için de konforlu alanlar sunar. Açılabilir yatak olma fonksiyonlarıyla geniş alanlarda daha rahat ve huzurlu uykular sağlayabilir.

Geçmişe Dönüş Tarzı Retro

Retro modellerdeki üçlü kanepeleri tercih ederseniz geçmişe dönüşü yaşayabilirsiniz. Bu tasarımın mantığında örneğin 1980’lerin meşhur olan posterlerini, aksesuarlarını mobilyalarınızın parçalarında kullanabilme düşüncesi yatar. Keskin renklerin kullanılması da bu tarzın bir özelliği olarak karşımıza çıkar.

Kadim ve Şık Tasarım Chester

Yıllara meydan okuyan bu tarzın geçmişi 400-500 yıl öncesine dayanır. Günümüzde de halen kullanılmaya devam eden bu model esas itibari ile de koltuklara özgü olsa da bir akım ile chester tarzı adını almıştır. Hemen her yerde karşınıza çıkabilen bu tarzı ofisinizde, evinizde veya kamusal alanlarda dekorasyonların önemli bir parçası olarak kullanabilirsiniz. İngiltere’den çıkıp tüm dünyaya yayılan bu tarzın üçlü koltukları da inanılmaz tasarım ve modellerle karşımıza çıkıyor. Çeşitlilik açısından zirve bir tarz olan chester ile hayallerinizi zorlayabilirsiniz.

Sizler de anlatmış olduğumuz tüm bu tasarımları ve zevkinize uygun dekorasyonları görmek ve yerinde incelemek isterseniz herkesin bütçesine uygun üçlü koltuk fiyatları sunan Engince Mobilya’yı ziyaret edebilirsiniz. Teknolojinin tüm imkanlarının kullanıldığı, ayarlanabilen sırt ve ayak kısmı ile üçlü koltukların konforunu evinize taşıyabilirsiniz. 

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar