Köşe Takımları ile Fonksiyonel Dekorasyon

Son yılların en moda aynı zamanda en modern dekorasyon ürünlerinden biri köşe takımı modelleridir. Şehir hayatının boğuk havasından sıyrılıp, evinizde huzurla ayaklarınızı uzatabileceğiniz fonksiyonel bir ürünün hayalini kuruyorsanız köşe takımları tam size göre! Kullanışlı ve modern yaşam alanları için kurgulanmış olan L koltuk modelleri fonksiyonel olmasının ötesinde, uzun ömürlü bir yaşam alanı için de size fırsat sunuyor. Peki, köşe takımlarını yaşam alanlarınızı dekore ederken nasıl kullanacaksınız? İşte sizler için bazı fonksiyonel öneriler…

Evinizin En Rahat Köşesi Olmaya Aday

Şekli sebebiyle L koltuk olarak da anılan köşe koltuk modelleri, dekorasyonda daha çok televizyon karşısına konumlandırılmaktadır. Böylece, evlerin adeta konfor noktası haline gelen bu koltuklar, günün tüm yorgunluğunu atmak için birebir. Son yılların lifestyle trendleri ile köşe koltuklarda minimalist bir hava yaratmak isterseniz, takıma ekleyeceğiniz birkaç yumuşak yastık size yardımcı olacaktır. Böylece hem köşe takımının fonksiyonelliğine katkıda bulunmuş olursunuz hem de dekorasyona ferah bir hava katmış olursunuz.

Köşe Takımı Mutfak İçin Harika Bir Seçim Olabilir

Önceden çok fazla kullanılmasa da şimdilerde pek çok mutfak dekorasyonunda köşe takımının yer aldığına şahit olmuşsunuzdur. Çünkü mutfaklar artık yalnızca yemek yapılan yerler olmaktan çıktı. Bugün mutfaklar, hem yemek yenen hem de aile bireylerinin, hatta misafirlerin dahi birlikte daha fazla vakit geçirdiği başlıca alanlardan biri haline geldi. Siz de mutfağınıza konumlandıracağınız bir köşe takımı ile hem alandan daha fazla tasarruf sağlayabilirsiniz hem de modern bir dekorasyona imza atabilirsiniz.

Bu Rahatlığı ve Fonksiyonelliği Ofisinize Taşımaya Ne Dersiniz?

Köşe takımı modellerini yalnızca evinizde değil, gününüzün önemli bir bölümünü geçirdiğiniz bir diğer yaşam alanınız olan ofisinizde de kullanabilirsiniz. Özellikle dar alanlar için eşsiz çözümler sunan L koltuklar sayesinde, ofisinizi daha verimli bir mekan haline getirebilmeniz mümkün. Bu fikir, dar daire toplantılarınız ya da özel misafirlerinizle yapacağınız görüşmeleriniz için de benzersiz ve oldukça dekoratif bir seçenek olabilir. Böylece çalışma alanınıza fonksiyonel bir artı değer kazandırmış olursunuz.

Salonunuzda Dilediğiniz Zaman Fazladan Yer Açabilirsiniz

Özellikle modern tarzda döşenmiş bir ev dekorasyonu için eşsiz bir ürün olan köşe takımı, parçalı özelliği sayesinde, oturma kapasitesi azaltılıp artırılabilen bir üründür. Dilerseniz köşe takımlarını bir bütün olarak ya da ayrı ayrı modüller halinde kullanabilirsiniz. Böylece dekorasyonda yer vereceğiniz diğer ürünler için fazladan hep yeriniz olabilir. Örneğin; dekorasyon stilinize uygun olan bir köşe koltuğunu dilediğiniz vakit şık bir berjer ekleyerek rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda özel ölçülerle de üretilebilen köşe koltukların, evinize olup olmayacağı konusunda herhangi bir sorun yaşamazsınız. Bununla beraber ev dekorasyonunuzda orijinal dokunuşlara imza atmak isterseniz, farklı dekoratif köşe modüllerini yeni bir konsept içinde buluşturmanız da sizin elinizde.

Köşe Koltuklar Orta Sehpalar ile Bir Harika

Evinizin herhangi bir noktasında da rahatlıkla yer verebileceğiniz köşe koltukların, orta sehpalar ile mükemmel bir uyum yakalayacağını hatırlatmadan geçmeyelim. Dekorasyonda bütün bir görüntünün merkez noktasını oluşturan orta sehpaların, L koltuk takımınızın büyüklüğü ile eş oranda olması estetik bir görünüm açısından çok daha isabetli olabilir. Klasik dekorasyonların vazgeçilmezi olan Chesterfield köşe koltuklarını ise takımla eş doku ve renkte puf modülleri ile şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Benzersiz dekorasyon seçenekleri ve dilediğiniz segmentteki köşe takımı fiyatları için Engince’yi ziyaret etmeye ne dersiniz? Anadolu’nun klasik divan tarzından ilham alınarak tasarlanan Belisimo Köşe Takımı ya da dar alanlarınız için maksimum çözüm üreten fonksiyonelliği ile Ready Köşe Takımı aradığınız ürün olabilir.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar