Modern ve Dekoratif Vitrin Modelleri

Salon ve yemek odalarının vazgeçilmez aksesuarıdır vitrinler. Birbirinden farklı model ve renk çeşitleriyle yaşam alanlarınıza farklı bir görünüm katmanıza yardımcı olan vitrinler, depolama özellikleriyle de oldukça işlevsel çözümler sunar. Yemek odası takımlarınızdan, fincan setlerine kadar birçok ürününüzü saklama imkanı sunar. Aynı zamanda objelerinizi sergi alanı olarak kullanacağınız mobilyanızdır. Geçmiş dönemlerde büyük ve hantal yapılarda dizayn edilen vitrinler, son yıllardaki tasarımlarda daha minimal tarzların yansıtıldığı modern tasarımları ile ön plana çıkıyor.

Genellikle oturma odalarınızda en dikkat çeken eşyalarınızı, fotoğraf ve aksesuarlarınız sergilemek için kullandığınız ürünlerin başında gelir. Renk ve tasarımlarıyla salon dekorasyonunuzun en önemli tamamlayıcısı olan ürünler, odanızın odak noktasıdır. Konuklarınızı ağırlamak için özenle hazırladığınız oturma alanlarınızı özel tasarım modeller sayesinde daha gösterişli bir hale getirebilirsiniz. Cam raflar ve paneller sayesinde mükemmel bir depolama alanı olarak kullanılabilir. Özenle seçerek aldığınız ve gözünüz gibi baktığınız yemek takımlarınızı, kristal bardaklarınızı, sevdikleriniz ve misafirleriniz için sakladığınız özel kahve fincanlarınızı tozlanma ve kırılmaya karşı rahatlıkla koruyabileceğiniz özel alanlardır. Ayrıca anneniz ile birlikte el emeği göz nuru işlediğiniz danteller vitrin raflarınızı süsleyerek salonunuzun dekorasyonunuza ince dokunuşlar yapmanıza yardımcı olur.

Yeni Sezonda Fonksiyonellik Ön Planda!

Oturma odasına alacağınız vitrininizi belirlerken öncelikle doğru ve ölçülü bir planlama yapmalısınız. Odanızın boyutundan, kullandığınız diğer mobilyalarınızın renk ve modeline, saklama ihtiyacı hissettiğiniz ürünlerin sayısından objelerinizi sergileyeceğiniz konuma kadar birçok faktörü değerlendirmelisiniz. Küçük bir salonunuz ve kırılacak çok fazla cam, porselen ve kristal eşyanız varsa kullanışlı bir vitrin işinizi rahatlıkla görür. Özellikle dar ve uzun modelleri duvar kenarlarında rahatlıkla kullanılabilir. Bu tarz ürünler yemek masalarınızda kullanacağınız tüm ürünlerinizi saklarken, salonunuzda geniş bir alan kazanmanıza da yardımcı olur. Sizin ve sevdiklerinizin fotoğraflarının bulunduğu resim çerçeveleri, doğal çiçekler, mumluklar ve çeşitli aksesuarlarınızı sergileyerek salon dekorasyonunuza en güzel imzanızı bu ürün sayesinde atabilirsiniz. Ayrıca cam kapaklı olanları ürünlerinizin tozlanmasını da engeller.

Geniş ve uzun bir koridora sahipseniz kullanışlı vitrininizi antre dekorasyonunuzda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Evinizin karşılama noktası olan antrenize dikkatleri üzerine toplayan bir vitrin ile süslediğinizde dostlarınıza daha gösterişli ve tarz bir ‘hoş geldiniz’ diyebilirsiniz. Birçok farklı alanda yardımcınız olacak bu ürünü kitaplık olarak da kullanmanız mümkün. En sevdiğiniz kitaplarınızı, araştırma yaparken başvurduğunuz ansiklopedilerinizi düzenli bir şekilde koruyabilirsiniz.

Ahşap Vitrin İle Salonunuzda Sımsıcak Bir Ortam Yaratın!

Son yıllarda eski görünüm kazandırılarak vintage tarza uygun hale getirilen vitrinler oldukça popüler hale geldi. Bu tarz eskitme yöntemler nedeniyle vitrin fiyatları artsa da bu özel ürünler salon ve yemek odanıza ayrı bir hava katar. Vitrin modelleri, son yıllarda kullanım alanlarında değişiklikler göstermeye başladı. Evlerinizde daha geniş bir alana sahip olmak isteyenler için bu ürün televizyon ünitesi olarak da tasarlanabiliyor. İşlevselliği ve estetik yapısıyla bu ürün üzerinde televizyonunuzu rahatlıkla sergileyebilirsiniz. Televizyon ünitesi olarak kullandığınız çekmeceli modellerin bölmelerini de eşyalarınızı saklamak için değerlendirebilirsiniz.

Işıklandırma Sistemleri ile Vitrinler Işıl Işıl

Salonunuzu sıcak bir ortam ve huzur veren bir alan haline getirmek istiyorsanız ahşap ürünleri kullanabilirsiniz. Ahşabın saflığı ve sıcaklığı daha ferah bir ortamda misafirlerinizi ağırlama imkanı verir. Ürünlerinizin kolaylıkla görülmesi ve objelerinizi rahatlıkla sergilemeniz için cam kapakları göz hizasında tasarlanan ürünleri tercih edin. Ayrıca son yıllarda farklı tasarım ve tarzdaki modeller özel LED aydınlatma sistemleriyle donatılıyor. LED aydınlatma sistemi elektrik tasarrufu sağlarken, oturma odanızda şık ve gösterişli bir dekor oluşturuyor. Beyaz rengin ev dekorasyonundaki uyarıcı özelliğini tam olarak yansıtan Pregno Vitrin, camın saflığı ve ışıltısını oturma odanıza yansıtır. Modern tasarımı ile yaşam alanınıza farklı bir renk katacak Newday Vitrin, cam kapaklı sistemi sayesinde objelerinizin rahatlıkla sergilemenize yardımcı olur. Tarzı ile oturma odanıza sıcaklık hissi veren dokunuşlar yapabileceğiniz İpala Retro Sürgülü Vitrin ise sürgülü çekmeceleri sayesinde yemek takımlarınızı tozdan korur. Vintage sıcaklığını odanıza taşır.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar