Yeni Kullanım Alanları Yaratın: Şık Sehpa Modelleri

Dekorasyonda detaylar oldukça önemlidir. En ufak bir dokunuş dahi dekorasyonunuzda benzersiz etkiler yaratabilir. İç mekan aksesuarları olan sehpalar da önemli detaylardan birini oluşturuyor. Dekorasyonun tamamlayıcı unsuru olan bu aksesuarlar ile yaşam alanlarınızda kendi tarzınızda bir atmosfer yaratmanız daha kolay. Kullanım alanlarına göre pek çok çeşidi bulunan sehpa modelleri, salonunuzda ve oturma odanızda ihtiyacınız olan ekstra alanı size kolayca yaratır. Portatif yapısı ve fonksiyonel özellikleri ile kolayca dilediğiniz yere taşıyabileceğiniz bazı modelleri ile evinizde hakim olan dekorasyon tarzınıza şık bir katkı sağlayabilirsiniz.

Geleneksel Tarzı ile İç İçe Geçen Klasik Zigonlar Form Değiştirdi

Sehpa takımları dendiğinde eskiden beri akla ilk gelen geleneksel, iç içe geçmeli modeller artık modern bir forma büründü. Metal yapıdaki ayakları ve farklı doku ve formlardaki üst yüzeyleri ile modern zigonlar bugün oldukça popüler. Modern stil ile dizayn edilmiş oturma alanlarınıza rahatlıkla uyum sağlayan bu sehpalar, evinizin en işlevsel ve en şık parçaları olmaya aday. Günlük rutin içerisinde veya bir misafir daveti sırasında çok sık yeri değiştirilen bu modüler ürünün üzerini, herhangi bir dekoratif obje ile doldurmanız gerekmez. Sehpanın fonksiyonelliğini baltalamamak için biraz tenha bırakmak daha akıllıca olabilir. Özellikle en çok kullanılan dairesel formdaki, modern zigonlar; pirinç ayak tasarımları ve mermer dokuları ile başka hiçbir dokunuşa gerek kalmayacak kadar şık bir duruş sergilerler. Klasikten kolay kolay vazgeçemeyenler için de masif ahşap formlu retro tarzlar iyi bir seçenek olabilir.

Dekoratif Bir Sergi Noktası: Yan Sehpalar

Yaşam alanınıza estetik bir hava ve konfor katan yan sehpalar, daha çok tekli şekilde kullanılmaktadırlar. Özellikle koltuk takımı kenarlarına ve salonun atıl durumdaki boş noktalarına konumlandırılan bu modüler ürün, fonksiyonel bir şekilde tasarlandığı için size esnek bir kullanım imkanı sağlar. Zigonlara kıyasla daha sabit olan yan sehpalar, ağırlık ve form olarak daha özgür model seçiminde bulunabileceğiniz bir modüldür. Aynı zamanda dekoratif nesnelerin sergilenmesi için de şık bir alan sağlayan bu modül ile dekorasyon tarzınızdaki hakimiyete kolayca estetik bir değer kazandırabilirsiniz. Bununla beraber, size daha zahmetsiz kullanım imkanı sunan modeller de var. Koltuk takımının uzantısı şeklinde tasarlanan bu sehpa modelleri, sizi ayrıca bir ürün arayışından kurtarıyor. Hem salonunuzun dekorasyonu ile hem de takımın hakim stili ile uyum halinde, bütün bir görüntü sergiliyor. Salonunuz için tercih etmeseniz dahi, oturma odanızda daha konforlu ve zahmetsiz bir kullanım imkanı için alabilirsiniz.

Dekorasyonun Merkez Üssü: Orta Sehpa

Çoğunlukla dekorasyonun merkez noktasına yerleştirilen orta sehpalar, eve hakim stili destekleyen önemli bir parçadır. Evinizin doğasına uygun bir orta sehpa seçimi ile ortamda şık bir merkez oluşturabilirsiniz. Yeni sezonda  etrafı altın veya gümüş çerçeveli mermer formlar ön planda. Metal çerçeveli endüstriyel tasarım orta sehpalar da özellikle siyah-beyaz dekore edilmiş yaşam alanları için rahatlıkla tercih edilebilir. Eğer küçük bir salona sahipseniz, son dönemde oldukça trend olan puzzle modellere göz atabilirsiniz. Bununla beraber bu modüler ürünleri yalnızca dekorasyon amaçlı değil, işlevsel özellikleri için de evin diğer bölümlerinde kullanabilmeniz mümkün. Servis işlerini kolaylaştırmak ve gazete-dergi gibi sürekli kullanılan bazı eşyaları konumlandırmak için eşsiz bir imkan sunmaktadır. Orta sehpalar, zigonlar gibi kullanıldıktan sonra hemen kaldırılmazlar. Aksine, dekorasyonun özel bir parçası olarak sürekli konumlarını muhafaza ederler.

Dekorasyonunuza şık ve fonksiyonel bir imza mı atmak istiyorsanız? Öyleyse, kaliteli malzeme kullanımı, ince işçiliği ve dekoratif tasarımları ile göz hitap ederken bütçeye uygun sehpa fiyatları ile de öne çıkan Engince’yi ziyaret edebilirsiniz. https://www.engince.com.tr/sehpa

 

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar