Sofistike Bir Tamamlayıcı: Konsol Modelleri

Evinizin en çok kullanılan yerleri salon ve yemek odalarının vazgeçilmez tamamlayıcısı konsollardır. Ayrıca evin girişinde de kullanılan konsollar, kapıdan bakınca bile evinizi hem zengin gösterir hem de sofistike havasıyla sizin tarz sahibi olduğunuzun habercisidir. Evinizde büyük bir depo alanı sunan aynı zamanda da gelen misafirlerinize göstermek istediğiniz objelere ev sahipliği yapan konsollar, karakterli evlerin baş tacı. Bu yazımız diğer evlerden farklı kendi tarzınızı yaratırken aynı zamanda da son trendlerden geri kalmak istemeyen kendi evinin iç mimari olmak isteyenlere: Konsolları kullanma sanatı… 

Entelektüel Görünen Eve Sahip Olun!

Salon için konsol arayışında iseniz, dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var. Antrenize veya salonunuza koyacağınız konsolunuzda, beyaz renk tercih ederek ortama ferah bir görünüm kazandırma şansı bulabilirsiniz. Bu dingin rengi provence tarzı mobilyalarla harmanladığınızda ise aristokrat duruşu yaratmış olursunuz. Yalın ve elegan güzelliğin göz dolduran sıcaklığı evinizi entelektüel havaya sokar. Yalnız konsolunuzun üzerini çok eşya ile doldurmak bu minimalizmi bozar, bu yüzden çok eşya ile süslemekten kaçınmak gerekir.

 En Popüler Tarzdan En Popüler Evlere!

İskandinav stili, 1950’lerden bu yana her zaman popülaritesini korumuş, samimi havası ve zarif görünümüyle sofistike görünümün en büyük destekçisidir. Faydacılık ve minimal estetik üzerine kurulmuş bu tarza açık ve nötr renklerde seçeceğiniz konsolunuz evinizi, çektiğiniz fotoğraflarda ve misafir ağırlamalarında samimi ve sıcak gösterir. Aynı zamanda dağınık ve karmaşadan da kurtulmak için bir çaredir ve geniş depolama alanı sunar. Konsolunuzun üzerinde pastel tonları beyazla birleştiğinde Nordik köşeniz hazır demektir.

Hem Şık Hem de İşlevsel

Eviniz darsa ve eşya sığdırma konusunda zorlanıyorsanız, seçeceğiniz katlı ve çekmeceli konsollar en büyük yardımcınız olur. Yemek odası konsolu olarak kullanacağınız bu konsol, muhteşem sunumlarınızı yapmadan önce masaya sığmayan bardak, tabak ve diğer bu tarz eşyalarınız için stant görevi görür. Diğer yandan üzerine koyacağınız şık çerçeveli fotoğraflar ve sizin için değerli bibloları da sergileyebileceğiniz en iyi yardımcınızdır.

Cool Mutfaklar

Mutfağınızda hem size yardımcı tezgah görevi gören, aynı zamanda da önüne koyacağınız taburelerle yemeğiniz pişerken kahve yudumlayabileceğiniz konsollar tercih edebilirsiniz. Mutfak dolabınız ile aynı renk seçip bütünlük yaratabileceğiniz gibi farklı ve nude tonlarda tercih ederek cool havayı yakalayabilirsiniz. Konsolunuzu mutfak penceresi önüne koymak ise güzel bir fikir olabilir. Bu sayede üzerine koyacağınız bitkiniz yeteri kadar güneş ışığı da almış olur. Diğer yandan konsolunuzun üzerine lezzetli yemekler yapmak için kullandığınız yemek kitaplarınızı da koyabilirsiniz.

En Özlenilen Anlar için Ayrılmış Köşeler

Özellikle geçtiğimiz bu zor zamanlarda eskiye dair anılara olan özlem daha da artmış durumda. İyi hissetmeye ise herkesin ihtiyacı var. Evimiz artık yeni sosyalleşme alanımız. En çok görmek istediklerinize ait evinizde yaratacağınız köşe bir nebze de olsun hasret gidermeye yardımcı olabilir. Özellikle seçeceğiniz koyu tonlarda konsollar üzerine koyacağınız; arkadaşlarla çekilmiş fotoğraflar, annenizle beraber aldığınız vazolar, son seyahatinizden getirdiğiniz objeler ve son doğum gününüzde aldığınız kitaplar, anı köşenizin kahramanları olabilir. Aynı zamanda bu köşe, raflı tercih edeceğiniz konsolunuza yerleştirdiğiniz kitaplar ve üzerine koyacağınız lamba ile hayal köşeniz de olabilir. Yani kendinizi iyi hissedeceğiniz köşe yaratmak hiç de zor değil. 

Konsol fiyatları malzeme farklılığı, boyutu, tasarımı gibi etkenlerle farklılık gösterebilir. Hem şık ve sofistike konsola sahip olmak, hem de her tarza ve evinizin her köşesine uygun muhteşem tasarımlar ve birçok çeşit konsol modelleri ile tanışmak, geniş yelpazede birbirinden çeşitli ürünlere göz atmak için Engince Mobilya’nın konsol modellerine göz atabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar