Yuvarlak Yemek Masası Önerileri

Evlerin vazgeçilmez mobilyalarından biri olan yemek masası, aile bireylerini bir araya toplayan bir güce sahiptir. Akşam yemeklerinde, misafir ağırlarken veya arkadaşlarımız ile sohbet ederken başrolde hep yemek masası vardır. Hayatımızdaki yerini korumaya devam eden bir mobilya olması, yeni bir masa seçerken daha dikkatli ve titiz davranmamıza neden olur. Modern yemek masası seçiminde geri dönüşü olmayan bir tercih yapmak, uzun süre bu tercih ile yaşamamız anlamına gelir. Yemek masası modellerinde kullanılan malzeme, iyi işçilik ile birleştiğinde kaliteden söz edebiliriz. Sürekli değiştirilen mobilyalar olmaması nedeni ile uzun süreli kullanıma uygun şekilde üretilmesi, tercih etmemiz için geçerli bir sebeptir. 

Yemek masası fiyatları, ihtiyaçlara göre değişiklik gösteriyor olsa da her bütçe için yemek masası bulunuyor. Fiyatlar ve fonksiyonel özelliklere göre yemek masası çeşitleri, geniş bir yelpazeye sahiptir. Salonda, mutfakta veya yemek odasında rahatça kullanılan yuvarlak masaların ev dekorasyonunda da önemli bir yeri vardır. İhtiyaçlarınızı belirleyerek ve ev dekorasyonunuzu göz önünde bulundurarak iyi bir yemek masasına sahip olabilirsiniz.

Yuvarlak Yemek Masası Modelleri 

Yemek masası modellerinde en çok tercih edilen yuvarlak masalar, kullanım açısından pek çok ihtiyaca cevap vermektedir. Öncelikle, masa köşelerinin sivri olmamasından dolayı olası çarpmalarda yaralanmalara sebebiyet vermez. Modern yemek masasını yuvarlak tercih etmek, özellikle çocuklar için herhangi bir tehlike oluşturmaz. Kullanacağınız alana göre büyük veya küçük masa çeşitleri bulunuyor. İyi bir araştırma yaparak yemek masası fiyatlarını karşılaştırabilir ve eviniz için en doğru kararı verebilirsiniz.

Modern yemek masası, her ne kadar salon dekorasyonunda kullanılsa da mutfaklarda da sık sık tercih edilen bir modeldir. Özellikle küçük mutfaklar için en büyük kurtarıcıdır diyebiliriz. Mutfak kullanım alanını daraltmayan yemek masası çeşitlerinde en iyi alternatif, duvara monte edilen yuvarlak masalardır. Tercihinizi duvara monte edilen masalardan yana kullanırsanız hem tek bir hareketle mutfağınıza bir yemek masası dahil etmiş olursunuz hem de yemek saatleri dışında masa formunu duvara yaslayarak sabitleyebilirsiniz. Sadece küçük mutfaklar için değil, geniş mutfaklar için de şık bir seçenek olabilir. Açık renkli ve orta büyüklükte yuvarlak yemek masası modelleriyle de mutfakta geçireceğiniz vakitleri konfora dönüştürebilirsiniz. Tercihiniz ne olursa olsun, yemek masası fiyatları her bütçeye uygundur. Fiyatları etkileyen başlıca faktörler kalite, tasarım ve boyutlardır. Mutfakta kullanacağınız makul bir masa, salonda kullanılan yemek masası çeşitlerine göre daha uygun fiyatlara sahiptir. Yuvarlak ve modern yemek masası, sedir köşelere de oldukça yakışıyor ve pek çok kişi tarafından sık sık tercih ediliyor. Mutfaktaki dinlenme alanınızda sedir kullanıyorsanız masa tercihinizi yuvarlak country modellerden yana kullanabilirsiniz. Country yuvarlak masalarda en çok tercih edilen renk beyazdır. Beyaz bir masa hem renk konusunda riske girmenizi önler hem de iç açıcı rengi ile ortamı ferah bir görünüme kavuşturur. Beyaz dışında farklı renkte bir masa istiyorsanız renk seçimini kullacağınız alanın dekorasyonuna göre tercih edebilirsiniz. Böylece mutfak veya salonun mevcut renk uyumunu dengede tutabilirsiniz. 

Yuvarlak Yemek Masalarının Avantajları Nelerdir?

  • Yuvarlak bir forma sahip yemek masası, samimi bir alan sunar. Yemek saatlerinde veya mutfakta komşularınız ile yorgunluk kahvesi içerken daha eşit şekilde oturum olanağı yaratır.
  • Yemek masasında yer alan yemeklere her açıdan kolay erişilebilir. Masadaki herkes dilediği yemeğe rahatça uzanabilir.
  • Sivri köşeleri olmadığı için çarpmalara karşı bir tehlike oluşturmaz.
  • Aileniz veya arkadaşlarınız ile birlikte oyun oynamak için en ideal masa modelleridir. 
  • Country, retro, ferforje başta olmak üzere her tarza uygun yemek masası modelleri bulmak mümkündür. 
  • Dayanıklı malzemeler ile üretilen yemek masası çeşitlerini tercih ederseniz uzun süre kullanacağınız bir ürüne sahip olabilirsiniz. 
  • Modern yemek masası alternatifleri bütçeye göre farklı fiyat skalasına sahiptir ancak yemek masası fiyatları genel olarak her bütçeye hitap etmektedir.  
  • Aileniz ve misafirleriniz ile birlikte keyifli vakitler geçireceğiniz yemek masasını iyi bir markadan almak, en büyük avantajınız olacak. Kalitesinden emin olacağınız bir masa tercih etmek istiyorsanız Engince Mobilya’nın klasik ve modern çizgilere sahip yuvarlak yemek masası modelleri ile evinizde şık tasarımlara yer verebilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar