Düğün Sezonu Yaklaşıyor: Düğün Paketleri Bütçe Dostu

Yaz mevsiminin ışıl ışıl parıltısı düğün sezonunun yaklaştığının sinyallerini veriyor. Bir aile kurmak adına atılan bu büyük adımın tatlı telaşı arasında ise karar verilecek birçok şey oluyor: Düğün töreninin planlanması, yaşanacak evin seçilmesi ve en önemlisi seçilen evin dekore edilmesi. Yeni bir yaşam kuracağınız yeni evinizin, sizin tarzınıza ve bütçenize uyması bu sürecin en önemli parçası. Hayalini kurduğunuz yatak odaları, pazar kahvaltılarınızı şenlendirecek yemek odaları ve misafirlerinizi keyifle ağırlayabileceğiniz, şahane tarzınıza uygun koltuk takımlarının sahibi olmaksa zor değil. İşte tam bu noktada değerlendirmeniz gereken bir seçenek var: Düğün paketleri!

Bütçe Dostu Düğün Paketi Seçenekleri

Herkes yaşadığı alanın huzurlu, rahat ve bir o kadar da işlevsel olmasını ister. Bu alanı oluşturabilmek içinse mobilya seçimi en önemli kademelerden birini oluşturur. Çiftler için düğün hazırlıkları yaparken her şeye, en ince ayrıntısına kadar özenmek bir yandan çok keyifli, diğer yandan çok zahmetli olabilir. Hem kişisel zevkinize uygun bir ev dekorasyonu yapmak hem de bunu en ekonomik şekilde yapmak isterseniz düğün paketleri bu sürecin zahmetli değil, daha da keyifli olmasını sağlayacaktır. Bir evin ihtiyacı olan en temel mobilyaları içeren paketler ile siz de dekorasyon stilinize uyan seçimler yapabilirsiniz.

Düğün Paketleri Mobilya İçeriği Nelerden Oluşur?

Düğün paketi içeriği, genelde 3 mobilya ürününün bir araya getirilmesi ile oluşur.

  • Yatak Odası
  • Yemek Odası
  • Koltuk Takımı

Yatak odası içerisinde genellikle dolap, karyola, şifonyer ve komodin bulunur. Yemek odaları masa, 6 adet sandalye ve konsoldan oluşur. Bu içerikler, seçtiğiniz pakete göre değişiklik gösterebilir. Kimi paketlerde bu klasik içeriklere ek parçalar olabileceği gibi, kimi paketlerde arzu ettiğiniz parça pakette yer almayabilir. Böyle durumlarda, şayet eklemek isterseniz ekstra ücret ödeyebilirsiniz. Yine de, söz konusu paketler buna gerek bırakmayacak kadar çeşitlilik gösterir.

Bu paketlerin çok fazla tercih edilmesi ile birlikte birçok firma bu hizmeti sunmaya başlamıştır. Bu da elbette çok fazla renk, desen ve modelin olması anlamına gelir. Eviniz için ister klasik, modern, country modellerini; ister kişisel zevkinize uygun diğer dekorasyon stillerini paketinize uygun olarak alabilirsiniz. Üstelik istediğiniz tüm parçaların olduğu paketleri de kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu aşamada, size uygun bütçeyi belirlemeniz, seçimlerinizi sınırlamanızı ve kolayca kendi tarzınıza hitap eden paketi bulmanızı sağlar.

Düğün Paketi Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Söz konusu düğün paketleri, her ne kadar seçeneklerinizi daraltsa da yine de doğru seçimi yapmak için titiz davranmak gerekir. Ürünlerin uzun ömürlü kullanım için uygunluğu, kalitesi, birbirleri arasındaki uyumu, evinizin boyutlarına ve tabii ki bütçenize uyması çok önemlidir. Bütçeye uygunluğu ile dikkat çeken paketleri seçerken, düğün paketi fiyatları kadar sizin tarzınıza ve kişisel zevkinize uymasına da özen göstermeyi unutmayın.

Hem Ekonomik Hem Kaliteli Düğün Paketi Seçenekleri

Size uygun olacağını düşündüğünüz renk, desen ve modellere karar verdikten sonra düğün paketinizi seçmek için hazırsınız demektir. Bu aşamada, Engince’nin sizin zevkinize ve bütçesine uygun olarak özenle bir araya getirdiği Verna, Laney, David, Victorina, Willow gibi paketlerine göz atmanızda yarar var. Genellikle, birbirinden şık yatak odası, oturma odası ve koltuk takımı gibi mobilya ürünlerini sağlayan paketler olduğu gibi, baza, ekstra komodin içerenleri de mevcut. Dilerseniz de bu 3 mobilya ürününden yalnızca ikisinin dahil olduğu paket seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Engince sayesinde ekonomik düğün paketleri fiyatları ile koleksiyonlardan arzu ettiğiniz tarzı seçebilirsiniz. 

 

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar