Oturma Odanızı Yenileyen Koltuklar

Aile bireylerinin sosyalleştiği, birlikte vakit geçirme şansı yakaladığı, zaman zaman misafirler ile hareketliliğin arttığı oturma odaları, dekorasyon açısından istenileni verdiğinde keyifli bir yaşam alanına dönüşür. Konfor alanının arttığı mobilyalar ile tamamlanan, bazen şıklığın, bazen de sadeliğin izleri üzerinde bir elbise gibi taşıyan koltuk modelleri, zamana meydan okuyan yüksek kalite standartları sayesinde uzun yıllar kullanmaktan keyif alacağınız mobilyalar haline gelir. Bu noktada işin en zor kısmı, oturma odasının nasıl dekore edilmesi gerektiği konusudur. Metrekare olarak salondan daha küçük bir alana sahip olan oturma odaları, yeni bir dekorasyon ile daha görünür ve daha kullanılabilir bir duruma getirilebilir. Peki, bir yandan modern koltuk takımı ile konforu yakalayacağınız, diğer yandan kullanılan aksesuar ve renkler ile şıklığı yakalayacağınız bir dekorasyon için yapmanız gerekenler nelerdir? Bir oturma odası dekorasyonunda kullanılabilecek en ideal koltuk takımları hangileridir? Sizler için derlediğimiz küçük tüyolar ile evinizin en konforlu ve en sıcak oda dekorasyonunu hayata geçirmeye hazır olun!

Modern Koltuk Takımları İle Konforunuzu İki Katına Çıkarın!

En başta da dediğimiz gibi; oturma odaları, salon ile kıyaslandığında daha küçük metrekareye sahip odalardır. Yine de yeni bir dekorasyon fikrini kolayca hayata geçirebileceğiniz birbirinden farklı modern oturma grubu bulunuyor. Koltuk takımlarından parça parça alabileceğiniz yumuşak kanepelere kadar, alana en uygun ölçülerde ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz. Son trendlere bakıldığında, oturma odalarının olmazsa olmazı modern koltuk takımı modelleri, renk ve tasarım açısından istediğiniz dekorasyon fikirlerini kolayca hayata geçirmenize olanak sağlıyor. Antrasit, krem, sıcak kahve tonları ve daha pek çok seçenek arasından dilediğinizi tercih etmekte özgürsünüz. Küçük oturma odaları için 1 adet üçlü koltuk ve 1 adet berjerin başrolde olduğu sevimli ve sıcak bir dekorasyon gerçekleştirebilir, geniş salonlar için modern salon takımları tercih edilebilir. Her iki durumda da mobilyanızın kaliteli ve konforlu olmasına özen gösterin.

Köşe Koltuk Takımlarında Fonksiyonel Tasarımlar!

Küçük oturma odaları kadar geniş salonlar için de sık sık tercih edilen yumuşak l koltuklar, aradığınız konforu hayatınıza yansıtmaya yetecek, ideal tasarımladır. Oturum minderlerinin yumuşaklığı sayesinde hem aileniz hem de misafirlerinizi rahat ettireceğiniz köşe koltuk takımları, farklı modüler parçaları ile her ortama kolayca uyum sağlıyor. Üstelik son trend tasarımları ile kullanım açısından istenilen her ihtiyaca cevap veriyor. Oturma odası ya da salon genişliğine göre modüler parçalarda değişiklik yapabilir, mevcut alanı daraltmadan hayalinizdeki dekorasyonu hayata geçirebilirsiniz.

Modern koltuk takımı kategorisinde yer alan köşe koltuklar, son dönemlerde teknolojiyi evinize taşıyor. Ses sistemi ve bluetooth özelliklerinin aynı anda yer aldığı yumuşak l koltuklarda keyifli bir film izleyebilir, aynı zamanda telefonunuzu oturduğunuz yerden şarj edebilirsiniz. Köşe koltuklar, yer aldığı oturma odalarını kolayca misafir odasına çevirecek fonksiyonel özelliklere sahiptir. Bazı modeller uzun dinlenme alanlarına sahipken, bazı tasarımlar tek bir hareketle yatak pozisyonu alabiliyor. Böylece evinizde konforlu bir dekorasyon gerçekleştirirken, aynı zamanda ekstra bir yatak kapasitesine sahip olabiliyorsunuz. Alışveriş sırasında birkaç küçük noktaya dikkat ederek, eviniz için ideal bir ürün tercihinde bulunabilirsiniz. Köşe koltukların döşendiği kumaşın ve kullanılan her malzemenin kalitesi, mobilyanın kullanım ömrünü doğrudan etkiler. Uzun vadede bir kullanım için tercih ettiğiniz mobilyanın üretildiği malzemeler hakkında satıcınızdan detaylı bilgi almayı unutmayın. Ayrıca oturum minderinin 28-36 DNS arasında olmasına özen gösterin. Böylece konfor anlayışınıza uygun ve ani çökmelere karşı dayanıklı bir mobilyayı evinize taşıma şansı yakalayabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar