Dekoratif Bahçe Salıncağı Önerileri

Bahçeye açılan evlerde sıklıkla tercih edilen salıncak modelleri, sunduğu alternatiflerle her kullanıcıya hitap ediyor. Yaz aylarında keyifli bir köşe haline gelen bahçe salıncağının muhteşem enerjisi, uzun saatler süren bir kullanım sunuyor. Üstelik sadece sizlere değil, ağırladığınız misafirlere de… Günün her saati sosyalleşmenin keyfine varacağınız salıncağın o mükemmel hissini yaşamak, günün tüm yorgunluğunu üzerinizden atmaya yetecek. Kendinizi hafif rüzgârın kollarına bırakırken kitap okumanın keyfine varacağınız, kahvenizi yudumlarken her şeyi unutacağınız ve eğlenceye yer vereceğiniz vakitler geçireceksiniz. Üstelik ne zaman akşam olduğunu fark etmeyeceksiniz.

Bahçe için salıncak alırken nelere dikkat edilmeli? Bahçe salıncağı fiyatları nelerdir? Daha önce bahçe veya balkon salıncağı almadıysanız bu soruların cevabını merak ediyor olabilirsiniz. Bu konuda çok fazla araştırma yapmadan alışverişe çıkmayın ve sizlere hazırladığımız dekoratif bahçe salıncağı için önerilerimize göz atın. İçinizdeki çocuğu memnun edeceğiniz en güzel bahçe salıncağını bulacağınızdan eminiz. 

Bahçe Salıncağı Alırken Bunlara Dikkat!

İlk kez bahçe salıncağı almayı düşünüyorsanız, dikkat etmeniz gereken birçok detay var. Bunların başında, alacağınız salıncağın kalitesini mutlaka kontrol etmek geliyor. En başta hangi malzemeden yapıldığını bilmek, kullanırken oldukça işinize yarayacak. Bahçe salıncaklarını yaz aylarında kullansak da, ara sıra çıkan sert rüzgâra ve birden bastıran yağmura mutlaka dayanabilmeli. Islanma ihtimalini düşünürsek yapıldığı malzemenin neme karşı dayanıklı olması oldukça önemli. Aksi halde salıncağınıza kısa sürede veda etmeniz gerekebilir. 

Dekoratif bahçe salıncağı önerilerimizden bir diğeri ise, konfor düzeyinin size hitap ediyor olması. Salıncak minderlerinin kalitesi, yumuşaklığı, kumaşının türü ve kullanılan süngeri konforunuzu doğrudan etkileyen detaylardır. Yumuşak veya orta sertlikte üretilen minderler hakkında mutlaka bilgi alın. Bahçenizde sallanırken rahatsız edici kötü sürprizlerle karşılaşmayın. Salıncağınızda, bahçe mobilyanızın rengi dışında başka bir renk kullanarak bahçenizin en dikkat çeken parçası haline getirebilirsiniz. 

Bahçe Salıncağı Modelleri Fark Yaratıyor!

Dekoratif bahçe salıncağı önerilerimizde ilk sırayı geniş oturma alanlarına sahip olan salıncaklar alıyor. Eskiden, bahçe salıncakları 2’li veya 3’lü oturma alanlarıyla oldukça popülerdi. Günümüzde de aynı gelenekler devam ediyor ve geniş bahçe salıncakları daha modern tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Böylece hem yalnızken size güzel bir uzanma alanı oluyor hem de misafirlerinizle yan yana sohbet edebileceğiniz keyifli bir alan oluyor. Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarını ve güneşin etkisini minimuma indirmek için tenteli bahçe salıncaklarını tercih edebilirsiniz. 

Bahçe salıncağı konusunda daha yenilikçi ve bireysel bir alan istiyorsanız son zamanlarda en çok tercih edilen tekli bahçe salıncaklarını değerlendirebilirsiniz. Genellikle armut şeklini andıran salıncaklar hem büyük hem de küçük bahçeler için uygun. Yine de kullanım alanı bununla sınırlı değil. Artık balkon salıncağı olarak da kullanılıyor ya da geniş salonların ve odaların bir köşesine dahil ediliyor. Böylece salıncak keyfi her yere taşınabiliyor. 

Rattan bahçe salıncaklarında en çok krem ve kahverengi tonları göze çarpıyor. Minderlerde ise bu tonların çok dışına çıkılmıyor ancak yaz mevsiminin en çok sevilen pastel tonlarını görmek de mümkün. Tercih ederseniz renklerde değişiklik yapabilirsiniz.  

Bahçe Salıncağı Fiyatları

Bahçe salıncağı fiyatları, tasarımlarına ve özelliklerine göre değişkenlik gösterebiliyor. Salıncak modelinin yapım malzemesi, kalitesi ve tasarımı fiyatları etkileyen başlıca faktörler. 1.000 TL’den 4.000 TL’ye kadar bahçe salıncağı bulunmakta. Belli dönemlerde ise yapılan kampanyalarla fiyatlarda indirim olabiliyor. İyi bir fiyat araştırması yaparak yaz mevsiminin gelmesine az kalan şu günlerde bahçenize güzel bir salıncak detayı ekleyebilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar