Her Alana Uygun: İkili Koltuklar

Yaşam alanlarında ilk göze çarpan ürünler, renkleri, desenleri, kumaşları, büyüklükleri ile ayrı ayrı özel zevkleri temsil eden koltuklar oluyor. Günümüzde en çok tercih edilen klasik, avangarde, country ve modern tarzlar ile harika koltuk modelleri oluşturuluyor. Farklı genişlikteki alanlarda kullanım kolaylığı sağlayan ikili koltuklar güncel tarzları ile yeni bir yaşam tarzı yaratıyor. Renk geçişlerinin keskin olduğu, doğal renklerin ağırlıklı kullanıldığı günümüz tarzları arasında her alana uygun ikili koltuklardan seçim yapabilirsiniz.

Klasik Sevenlerden misiniz?

Genellikle ahşap ayaklı klasik ikili koltuklar, hem şık hem konforlu tasarımları ile birçok koltuk grubuna uyum sağlamayı başarıyor. Yüksek kol dayama ve yüksek sırt kısımları ile düz renk kumaşlar kullanılıp oturma odalarında klasik çizgiler oluşturuyor.

Avangarde Tarzı

Zengin görünümlü, modernizm ile sanatın birleştiği tarzlar avangarde tarz olarak adlandırılır. Gösterişli modelleri ile evinizin en şık köşesini oluşturabilirsiniz. Salonlarda tercih edebileceğiniz bu modeller, ahşap ayakları veya baş üstü süslemeleri ile gösterişli alanlar oluşturuyor.

Renkli Tasarımlar

Country tarzı koltuk seçimi ile rengarenk, desenli kombinasyonlar oluşturmak yaşam tarzınızı ifade etmenizin farklı bir yolunu gösteriyor. Desenli, renkli tasarımlar, dinlendiren, konforlu ikili koltuklar ile salonlarda modern tasarımlar sunuyor. Özellikle kentte yaşıyorsanız ve kırsal alanı özlüyorsanız, country tarzı masif ağaçtan oluşan çok konforlu tasarımlar tercih etmelisiniz. 2020 yılı için country tarzı koltuklar trendler arasında yerini alıyor.

Dar Alanlara Ne Yapılabilir?

Hem şık ve modern hem de konforu bir arada kullanabileceğiniz koltuk modelleri bugün sıkça karşımıza çıkıyor. Dar alanda kısıtlı mobilya kullanılması gereken durumlarda açılabilir ikili koltuklar, yatak sorununda ortadan kalkmasına destek oluyor. Rahat rahat oturduğunuz modern tasarımlar kolayca yatağa dönebiliyor. Üstelik oturma halindeyken yatak olduğu anlaşılmıyor.

Mekanizmalı Konfor

Sırt kısımlarının veya ayak kısımlarının bir mekanizma ile ayarlanabilir olduğu fonksiyonel tasarımlar, salonda konforlu ve kaliteli zaman geçirmek için hazırlanan ikili koltuk modelleri arasında. Ayaklarınızı uzatıp dinlendiğiniz bir konsept sunarken sadece sırt kısmını da istediğiniz kadar yatırabileceğiniz rahatlığı sağlıyor. Oturma alanın geniş olması rahat bir zaman geçirmeyi hedefliyor. Aynı zamanda yatak olarak da kullanım kolaylığı sağlıyor.

Spor Rahatlığı

Şıklığı, konforu, rahatlığı ön plana çıkaran spor tasarımlar, günümüzün yeni nesil tavrını ortaya koyuyor. Yoğun şehir yaşantısı içinde çok fazla efor harcayan ve eve ulaştığında rahatça, yumuşacık minderli koltuğuna uzanıp dinlenmeyi tercih edenler için harika ikili koltuk seçenekleri tasarlanıyor. Oturma odanızda dolgun, yumuşak minderli, modern çizgili tasarımlar ile evinizin en rahat alanını oluşturabilirsiniz.

Geniş Alan Keyfi

Farklı yaşam tarzlarının oluşması, ihtiyaca yönelik inanılmaz tasarımlar yapılmasını tetikliyor. Birbirinizden uzaklaşmadan aynı koltukta oturduğunuz kişi ile keyfinizi hiç bozmadan, masada bir şeyler içermiş gibi sohbet edebildiğiniz tasarımlar çağdaş çizgiden ödün vermiyor. İkili koltuğun orta kısmında oluşturulan modül oldukça işlevsel ve çok amaçlı kullanımı ile geniş salonunuza keyif katabilir.

İş Yerinin İmajı

Modernizmin ve konforun birleştiği trend ikili koltuklar evlerden farklı olarak iş yaşamının da içerisinde konfor yaratıyor. Plazalarda, bekleme alanlarında, ofislerde şıklığı ve şirket dilini temsil ederek zihinsel olarak rahatlama sağlıyor. Ofis ortamında kullanılan tasarımlar minimalist, ince hatlı olduğu gibi farklı bir bakış açısıyla güveni de temsil ediyor. Tercihler bu durumda oldukça önemli. İş yerinize gelen müşterilerinize, misafirlerinize ve tabii ki çalışanlarınıza nasıl bir şirket imajı çizmek istediğinize çok iyi karar vermelisiniz.

Rahatlığınızı, konforunuzu devam ettirmek, çizginizi, tarzınızı oluşturmak ve her alana yaymak elinizde. İkili koltuk tercihleriniz bunların hepsi için ortak bir nokta olabilir. Eğer hepsini birlikte değerlendirmek isterseniz her bütçeye uygun ikili koltuk fiyatlarına ve şık modellere göz atmak için Engince’yi ziyaret edebilirsiniz. 

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar