Doğru Ayna Modeli ile Dekorasyonunuzda Büyük Dokunuşlar Yaratın

Ev dekorasyon ürünleri yaşam alanlarınıza şık ve estetik görünümler katarken aynı zamanda alanları farklılaştırarak eşsiz ortamlar yaratılmasına yardım ederler. Evler için vazgeçilmez bir ekipman olan ayna, farklı tasarımları ile alanları daha işlevsel kullanmanıza fayda sağlayan bir dekorasyon ürünüdür. Temel şartlar sağlandığında ışık ve derinlikle bulunduğu mekana farklı bir boyut katan ayna, farklı tasarımları ve şık modelleri ile ortamın starı olabilir.

Doğru Ayna Seçimiyle Evinize Farklılık Katın

Evlerinizde ya da ofisinizde her alana konumlandırılabilecek olan bu ürün, doğru model seçimi ve doğru konumlandırma sayesinde yaşam alanlarınızın dekorasyonunun tamamlanabilmesine yardım edecektir. Yaşam alanlarınızın enerjisi düşük, dar ve hareketsiz ortamlarında tasarım ayna modelleri kullanarak sönük alanları hayata döndürmek ve işlevsel kılmak mümkündür. Evinizde dar alanların daha büyük ve geniş görünmesini istiyorsanız doğru alana bir ayna eklemek var olan görüntüyü iki kat daha büyük gösterecektir. 

Dekoratif ayna, konumlandırıldığı alanı stilize eder ve fonksiyonelliğini arttırır. Dar ve küçük alanlar genellikle karanlık, basık ve eğimli tavanlara sahiptir. Bu tarz bölgelere tavan ölçülerinde ayarlatacağınız bir modeli tavana monte edebilirsiniz. Bu sayede bu küçük alanlara daha fazla ışık sağlanarak daha aydınlık bir ortam elde edilecektir. Daha geniş bir alan görünümü yaratmak isterseniz tam duvar aynaları bu bölgeler için çok uygundur. Kapı arkalarına geometrik ızgara desenli modelleri kullanarak ikinci bir alana giriş hissi yaratılır. Bu sayede bu bölgeyi daha geniş ve karakteristik hale getirmiş olursunuz.

Klasik görünümden yanaysanız dar alanlarda çerçeveli geniş bir model kullanarak ortama genişlik kazandırabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz ayna çerçevesi modellerini de istediğiniz modellere uyarlayarak yaşam alanlarınıza estetik görünümler katabilirsiniz. Endüstriyel tarzlar için metalik çerçeveler, rustik tarzlar için tahta çerçeve modelleri seçerek basit değişimlerle büyük etkiler yaratabilirsiniz. Daha ferah ve derin ortamlar için bitişik olan iki duvara iki ayna eklemektir. Çoklu yansıma sayesinde geometrik algı oluşturarak daha ferah alanlara sahip olursunuz. Çatı katı daireleri için tavan eğimli olduğundan ortam karanlık ve küçük gözükür. Bu alanlara doğru bir ayna modeli montajıyla hem daha geniş hem de modern bir görünüm elde edilebilir.

Evinizin Dekorasyonunu Tamamlayacak Ayna Çeşitleri

Dekoratif aynalar sade, modern, geleneksel gibi birçok tarzı yansıtabilecek modellere sahiptir. Evinizin salonu dar ve yeteri kadar ışık almıyorsa geniş ayna tercihi ile alanı daha geniş gösterebilir ya da salon lambasının hizasına geometrik desenli ayna tercihi yaparak salonunuzda dekoratif ve ilgi çekici bir alan yaratabilirsiniz.

Ayna yatak odalarının da vazgeçilmezidir. Yatak odaları için seçim yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli noktaysa nereye konumlandırılacağıdır. Geniş boy aynaları hem kullanım kolaylığı sağlar hem de odanıza şık bir hava katar. Yatak odanızda dar bir alana sahipseniz boy aynalarını dolap kapaklarına monte ederek alandan kazanabilirsiniz. Küçük ve dar olan ev girişleri için de kapı karşına antre dolabı üzerine bir ayna yerleştirerek girişi daha ferah ve geniş gösterebilirsiniz.

Son olarak banyolarınızda artık klasikleşen lavabo üstü ayna alışkanlıklarından artık vazgeçiliyor. Banyolarınıza karakter katabilmek ve canlandırabilmek sizin yapacağınız tercihler ile mümkündür. Banyonuzda ışık-zemin-duvar üçgeninin mükemmel olduğu bir noktaya tercih ettiğiniz modeli yerleştirerek daha aydınlık ve ferah bir ortam elde etmiş olursunuz. Engince stilinize uygun çeşitli ürünleriyle size kaliteyi sunmaktadır. Siz de doğru ayna modeli ile yaşam alanlarınıza sıcak, şık ve karakteristik bir tarz katmak istiyorsanız, uygun ayna fiyatları ve geniş ürün seçenekleri sunan Engince’yi ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar