Ev Dekorasyonunda Bench Kullanabileceğiniz Alanlar

Bench modelleri, ev dekorasyonlarındaki yerini gün geçtikçe sağlamlaştıran ve pek çok alanda işlevselliğini kaybetmeyen özel tasarımlardır. Aynı zamanda kurtarıcı parçalar olması nedeniyle ihtiyaç duyulan her noktada rahatlıkla kullanılabilirler. Çoğu model, kapitone düğmeli tarzları ile ön olana çıksa da düz kumaşlar ile döşenen ve modern mobilya modasına uygun renkler ile sizlere sunulan bench modellerini evinizin dilediğiniz noktasında değerlendirebilirsiniz. Evinizi bench tasarımları ile daha modern ve kullanışlı hale getirmek istiyorsanız ancak hangi alanda kullanacağınızdan emin değilseniz bench ile dekorasyon alternatiflerini sizler için hazırladık.

Yemek Odası Takımları

Bench tasarımlarının klasikleşen kullanım alanları, yemek odası takımlarıdır. Yemek masası bench modelleri, geniş oturum alanları ile kalabalık aileler ve ağırlanan misafirler için ideal bir kullanım sunuyor. Ayrıca modern ev dekorasyonlarına kattığı renk ile büyük bir kitlenin tercihleri arasına girmeyi başarıyor. Genellikle geniş salonlarda yer verilen yemek masası takımları, masa ve 6 adet sandalyeden oluşsa da pek çok tasarım 4 adet sandalye ve 1 adet bench ile üretiliyor. Yemek masasında sırtsız bench seçimi yapılırken, evin diğer bölümlerinin kullanım alanına göre sırtlı bench modelleri tercih edilebilir.

Yatak Odası Bench Modelleri

Yatak odası takımlarının pek çoğuna dahil edilen yatak ucu bench modelleri, dekorasyonun en dikkat çekici tamamlayıcılarından biri. Yatak odalarında yer alan bu tasarımlar genel olarak sandıklı şekilde üretiliyor. Bu sayede hem eşyalarınız için ideal bir saklama alanına hem de ekstra bir oturma alanına kolayca sahip olabiliyorsunuz. Yatak odası dekorasyonunda yer verilen bench çeşitleri, renk ve tasarım olarak yatak odası takımının genel tarzına uygun şekilde üretiliyor. Eğer odanızda henüz bench yoksa ve artık ihtiyaç duyuyorsanız mobilyalarınıza uygun renk, kumaş ve tasarıma göre modellere öncelik tanıyabilirsiniz.

Mutfak Dizaynında Bench Modellerinin Yeri

Geniş mutfağı olanlar bu konuda oldukça şanslı çünkü bench çeşitlerinin dekorasyona eşlik ettiği en güzel alanlardan biri mutfaklardır. Ev hanımlarının günün büyük bir kısmını geçirdiği mutfaklar, konfor açısından istenileni verdiğinde, iyi bir dinlenme alanına dönüşebiliyor ve çay – kahve molalarının en keyifli anlarına ortak oluyor. Eğer iyi bir mutfak dekorasyonu ile kendinize dinlenebileceğiniz, bazen de komşularınıza ikramlarda bulunabileceğini bir alan yaratmak istiyorsanız bench modellerinin gücünden yararlanabilirsiniz. Mutfak masası bench çeşitleri, sırtlı ve sırtsız alternatifleri ile bu ihtiyacınıza cevap verecek ancak mutfaklarda sırtlı bench tasarımlarına daha fazla yer verildiğinin altını çizelim.

Antre Dekorasyonu

Evin giriş bölümü olan antreler, son yıllarda birbirinden farklı dekorasyon fikirleri ile daha görünür hale geldi. Antreler, genellikle uzun ve dar alan olmalarından dolayı en zor dekore edilen yerler olarak düşünülse de doğru kararlar ile iyi bir geçiş alanına dönüşüyor. Duvar renginden aksesuarlara, şık bir dresuardan halı seçimine kadar artık her detayın özenle düşünüldüğü antreler, bench kullanılacak ideal noktalardan biridir. Antrenin hemen girişinde misafirleriniz için güzel bir karşılama alanı düzenleyebilirsiniz. Antre puf ya da bench olarak tercih edeceğiniz bir oturma alanı, yanına küçük bir masa, hatta duvarda aplik aydınlatmalar, antrenizde hayata geçirebileceğiniz alternatif fikirlerdir. Sırtlı bench modelleri ile evden çıkışta ya da eve girişlerde hazırlanabileceğiniz bir alana sahip olabilirsiniz. Bench tasarımını ise yine antrede kullandığınız mobilya ve renklere uygun şekilde tercih edebilir ya da iyi bir kontrast oluşturmak için zıt renklerin gücünden yararlanabilirsiniz.

Birbirinden şık, konforlu ve kaliteli bench çeşitleri ile ev dekorasyonunuzda gözle görülür bir etki yaratmak için hemen harekete geçin.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar