Dekorasyona Farklılık Katan Konsol Modelleri

Yeni nesil yemek odalarının modern konsolları işlevsel olmalarının yanında elegant bir ev aksesuarı olarak da kullanılmaya başlanmıştır. Derin iç hacimleri ve çekmeceli bölümleri sayesinde eşya depolama alanı olarak kullanışlı bir dekorasyon ürünü olan konsollar sizi büyük bir eşya saklama yükünden kurtarır. Bu açıdan hem modern ve şık hem de fonksiyonel ürünler olan konsol modellerine bir göz atmaya ne dersiniz!

 

Ahşabın Sıcaklığını Evinize Taşıyın

Ahşap bir ürünün kullanıldığı alanlar sıcak, doğal ve huzur verici atmosferiyle içinizi ısıtır. Ceviz, gürgen ve kayın gibi ahşap görünümlü yemek odası konsolu samimi ve sıcak bir ortamda misafirlerinizi ağırlamanıza yardımcı olur. Ayrıca yine ahşap parkeler ve turuncu ya da yavruağzı tonlarında koltuk takımı ile kombinlendiğinde oldukça şık ve huzur dolu bir mekan yaratır. Ahşap konsollar yalnızca samimi bir atmosfer yaratmakla kalmaz aynı zamanda son derece kurtarıcı depolama ürünleridir. Çekmeceli ve çok gözlü dolapları ile 12 kişilik yemek takımlarınız dahil hemen her türlü eşyanızı, tozlanıp kirlenmeden derli toplu ve hijyenik bir şekilde depolamanıza yetecek kadar geniş iç hacmine sahiptir.

Koyu Renklerin Cazibesinden Faydalanın

Yemek odalarında stilist bir duruş yakalamak isteyenlerin tercihi gri, siyah ve antrasit gibi koyu renkteki konsollar mekana ağırlık katmasının yanında son derece modern duruşları ile de dikkatleri üzerinde toplar. Koyu renk modelleri özellikle açık renk mobilyalarınızla kombinleyerek koyu ile açık rengin muhteşem kontrasından yararlanabilirsiniz. Koyu renk, raflı ve çekmeceli konsol türleri saklama ve sergileme alanlarını işlevsel bir şıklık ile sunar. Krom kaplama metal ayaklar koyu rengin zarafetini tamamlayarak incelikli tasarım detayları sergiler.

Açık Renklerin Modernitesini Kullanın

Ekru, krem , kırık beyaz ve kemik rengi gibi açık renkli konsollar açık renk mobilyalarınız ve dekorasyonunuz ile uyum sağlar. Açık rengin aydınlık ve ferah havasını evlerinize taşıyan modeller, modern çizgilerle ince ince işlenerek bütünsel bir güzellik oluşturur. Taba rengi ve altın rengi modern konsol ayakları ve altın işlemeleri ise sıcak bir stil oluştururken aynı zamanda kaliteyi ve şıklığı harmanlayarak evlerinize getirir. Özel MDF malzemeden üretilmiş olan lake boyalı kapakları ile oldukça dayanıklı olan modeller uzun ömürlü kullanım avantajı sağlar. Bazı açık renk modellerin bir bölümü kapaksız dizayn edilmiş olup, mini kitaplık olarak kullanımınıza sunulmuştur.

Ayna ve Aksesuarlarla Şıklığı Tamamlayın

Konsollar her ne kadar tek başına kullanım durumunda dahi yeterince şık olsalar da, şıklıklarına şıklık katarak ev dekorasyonunda göz alıcı bir hava yakalamak isterseniz tamamlayıcı aksesuarlar kullanabilirsiniz. Yuvarlak, kare ve altıgen gibi çeşitli geometrik şekillerde dizayn edilmiş birbirinden şık ve modern konsol aynaları ile yemek odanızın zarafetine zarafet katabilirsiniz. Ona paralel stillerde ve renklerde kullanacağınız biblolar ve aksesuarlar ile de dekorasyonunuzu nitelikli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Mesela ince altın detaylarla işlenmiş altın rengi ayakları olan ekru veya kırık beyaz gibi açık renkli modelinize kenarları altın rengi yuvarlak bir konsol aynası kullanabilirsiniz. Altın rengi birkaç biblo ile dekorasyonunuzu tamamlayarak hem modern hem de şık bir yemek odası elde edebilirsiniz.

Siz de yemek odanızı dizayn etme düşüncesindeyseniz ve yemek odalarının olmazsa olmazı konsol arayışına girdiyseniz, Engince Mobilya’nın birbirinden şık ve modern modelleri sizleri bekliyor. Hemen her zevke ve ihtiyaca uygun, oldukça geniş ürün yelpazesine sahip olan markadan her bütçeye hitap eden konsol fiyatları ile istediğiniz modeli tek tıkla kolayca satın alabilirsiniz!

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar