Bahçe ve Balkonda Kullanılabilecek Köşe Takımları

Bahçe ve balkon dekorasyonunuz için işlevsel ve şık uygulamalar yapmak istiyorsanız köşe takımı modelleri ile kolayca yapabilirsiniz. Mekanın ihtiyaçlarına ve özelliklerine uygun olarak farklı stillerde ürün tercihi yapabilirsiniz. Bahçe ve balkon dekorasyonu için köşe koltuk takımı seçiminde bazı püf noktalara dikkat edebilirsiniz.

Country Dekorasyon Stilleri Ahşapla Tamamlanıyor

Country dekorasyon stilleri doğadan ilham alan ve doğal ögelerin sıklıkla kullanılan yaklaşımlarla ön plana çıkar. Ahşap da doğal bir malzeme türü olduğu için bu stil için oldukça popülerdir. Balkon ve bahçe dekorasyonu yaparken ahşap L koltuk modellerini tercih ederek country stili kolaylıkla yapabilirsiniz. Döşemelik kumaşlar ve minderler için ahşapla bütünleşecek krem ve kahverengi tonlarını kullanabilirsiniz. Küçük ahşap sehpalarla koltuklarınızı kombinlemeyi tercih edebilirsiniz. Yaşam alanınızda bol bol bitki bulundurarak country tarzı pratik bir şekilde uygulayabilirsiniz.

Mekanın Boyutlarına Göre Farklı Tasarımlar

Yer problemi olmayan geniş yaşam alanlarını dekore ediyorsanız köşe koltuk takımlarınızı berjerler ile tamamlayabilirsiniz. Bahçe, balkon ve teras dekorasyonuna konfor kazandırmak için büyük minderli köşe takımı tasarımlarına yönelebilirsiniz. Uzanma bölümü bulunan köşe koltuk tasarımları, dostlarınızla uzun ve keyifli sohbetler yaparken konforla buluşmanıza yardımcı olur. Uzanma kısmı sayesinde günün yorgunluğundan uzaklaşırken balkon ve bahçe keyfinin tadına varabilirsiniz. Küçük bir balkon ya da bahçe dekore edecekseniz daha küçük boyutlarda L koltuk tasarımlarını tercih edebilirsiniz. Depolama alanına sahip tasarımlar ile bahçe aksesuarlarınızı düzenli bir şekilde saklayabilir, bu eşyalara istediğiniz zaman kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Zamansız Stiller Yaratabilirsiniz

Beyaz tonlarında köşe koltuk takımları ile bahçe ve balkon dekorasyonu için modası hiç geçmeyecek dokunuşlara imza atabilirsiniz. Metalik ya da ahşap koltuk iskeletleri beyaz ve tonlarıyla birleştiğinde estetik görünümler yaratır. Düz renk tercih etmek yerine beyazın fon olarak kullanıldığı floral desenli döşemeleri kullanabilirsiniz. Böylece hem doğal hem minimal yaşam alanı dekorasyonları oluşturabilirsiniz. Küçük ve dar mekanları dekore ederken beyaz ve tonlarına ağırlık vererek daha geniş ve aydınlık görünen yaşam alanları elde edebilirsiniz. Koltuklarınızı beyaz tonlarında aydınlatmalarla tamamlayarak mobilyalarınızın şıklığını vurgulayabilirsiniz. Cam detaylı aydınlatma seçenekleri ile koltuk takımlarınız üzerinde göz alıcı yansımalar oluşturabilir, yaşam alanlarınızda modern bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Capcanlı Dekorasyonlara İmza Atın

Neşeli ve göz alıcı dekorasyon uygulamaları yapmak için köşe koltuk modelleri seçiminde canlı renkli tasarımlardan ilham alabilirsiniz. Birbiriyle uyumlu tonların bir arada kullanıldığı kırlentler, dekorasyonunuza neşeli bir dokunuş kazandırır. Bahçenizdeki rengarenk çiçeklerle bütünleşen bu tasarımlar yaşam alanlarınıza pozitif bir hava kazandırır. Kırmızı, turuncu ve sarı gibi sıcak tonlar yaz mevsimini hoş bir şekilde vurgular. İlkbahar ve yaz mevsimleri için kullanacağınız bahçelerde sıcak tonlara ağırlık verebilirsiniz. Kış bahçesi dekore etmek istiyorsanız kırlent ve döşemelik kumaşlar için soğuk tonlar idealdir. Kışı ve soğuğu çağrıştıran mavi ve yeşil tonları, bütünlemiş bir bahçe dekorasyonuna imza atmanıza yardımcı olur. Böylece mobilyalarınız kış bitkileriyle hoş bir kombin yaratabilir.

Klasik Dekorasyonlara Işıltı Kazandırın

Klasik ve geleneksel dekorasyon stillerinden hoşlanıyorsanız köşe takımı seçiminizde altın ve gümüş işlemeler barındıran tasarımlardan yararlanabilirsiniz. İşleme detayları kolçak ya da kırlent üzerinde tercih edilebilir. İşlemelerinizle uyumlu tonlarda orta sehpalar kullanarak bahçe ve balkon dekorasyonunuza şık bir dokunuş kazandırabilirsiniz. Ahşap ayaklı tasarımlarla klasik dekorasyonunuzu vurgulayabilirsiniz. Köşe koltuk iskeletinde ahşap oymalara yer verebilirsiniz. Oymalı ve işlemeli ahşap orta sehpa modelleriyle köşe takımı şıklığını ön plana çıkarabilirsiniz. Engince’de dekorasyon stilinizle bütünleşen köşe takımı modellerine ulaşabilir, göz alıcı yaşam alanları tasarlayabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar