Misafirleriniz için Pratik Çözüm: Yataklı Koltuklar

Modern hayatın çalışma hayatı ile paralel olarak ilerlediği günümüzde kullanım açısından pek de konforlu olmayan ve fazla yer kaplayan büyük eşyalar yerine açılıp kapanabilen, gerektiğinde hem koltuk hem de yatak olabilen pratik kullanımlı eşyalar gibi fonksiyonel eşyalar tercih edilir hale geldi. Bu noktada yataklı koltuklar hem küçük boyutlu minimal evler için hem de sıklıkla misafir ağırlayanlar için evin en işlevsel mobilyası halini aldı. Siz de fonksiyonel şıklığı zahmetsiz bir şekilde salonlarınıza taşımak isterseniz yataklı koltuk modellerini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ev veya iş yeri dekorasyonunda yataklı koltuğu nasıl kullanacağınızı ve yataklı koltuk kullanmanın avantajlarını merak ediyorsanız işte size detaylar!

Küçük Evlerde Fonksiyonel Kullanım

Evinizin odaları küçükse ve alan darlığı sorunu yaşıyorsanız yataklı koltuk tam da size göre! Eskiden sık bir şekilde kullanılan çekyat mantığında üretilmiş olan bu koltuk modelleri, hem rahat bir oturma düzeni sağlar hem de misafirleriniz için yatak konumunda kullanılabildiği için yerden tasarruf etmenize de imkan tanır. Kolaylıkla açılıp kapanabilen kullanışlı yapısı ile bu koltuk türü oldukça avantajlıdır. Rahatlığı ve konforu sayesinde hemencecik bir çarşaf ve pike ile kocaman bir yatağa dönüşmesi mümkündür. Tek yataklı koltukla tek misafir ağırlayabileceğiniz gibi çift şeklindeki misafirlerinizin de rahatlıkla sığabileceği ebatlardadır.

Kendinizi Şımartmaya Ne Dersiniz?

Yatak olabilen koltuk sadece misafirlerinizi ağırlamanız için değil sizin içinde oldukça kullanışlı bir üründür. Koltuğunuzu eşinizle veya tek başınıza televizyon karşısında keyif yaparken uzanmak için kullanabilirsiniz. Yorucu iş temposunun yoğun baskı ve stresi altında geçen bir günün akşamında, keyifle uzanıp kitabınızı okuyacağınız yataklı koltuk, kendinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri olabilir. Kendinizi şımartmak için kahvenizi alıp ayaklarınızı uzatarak koltuğunuzun tadını çıkarmaya ne dersiniz?

Salon ve Oturma Odanıza Modern Bir Dokunuş

Eskiden kullanılan çekyatların modernize edilmiş hali olarak düşünebileceğimiz yataklı koltuk evinizin şık ve modern stilini korur. Fonksiyonel bir kullanım avantajı sağlamasının yanında ortama zarif ve elegan bir hava da katar. Taş bir orta sehpa ile kombine edebileceğiniz yataklı koltuk her tarz salon ve oturma odasına uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Hemen her zevke hitap eden bu koltuk türü spor ve salaş salon ve oturma odalarından, daha şık ve şaşalı salon ve oturma odalarına kadar tüm tarzlar ile kombinlenebilir.

İşte Şık ve Pratik Kullanım

Yataklı koltuk modelleri sadece evde kullanılır diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. İş yerinizde veya home ofislerinizde de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Özellikle kendi işinizi yapıyorsanız ve çoğu gece mesaiye kaldığınız için eve gitmek zor geliyorsa, rahat bir yataklı koltuk ofisinizde konforlu bir gece geçirmenize yardımcı olabilir. Ofisinizin genel olarak mobilya renk ve tarzına uygun bir şekilde seçtiğiniz yataklı koltuğunuzu iş yerinizde modern ve estetik bir biçimde kullanabilirsiniz. Mesela ofisinizin genel dekorasyonu koyu renk tonlarında ise kahverengi ya da siyah deri temalı bir ofis dizayn ettiyseniz koyu renk deri bir yataklı koltuk işyeri dekorasyonunuza uyumlu şık bir tercih olabilir. Ya da ofisinizi krem, ekru ve fil dişi gibi açık tonlarda dizayn ettiyseniz, krem rengi deri bir yataklı koltuk oldukça hoş bir tercih olabilir.

Siz de evinize veya ofisinize uygun şık ve modern yataklı koltuk araştırmasına giriştiyseniz geniş bir ürün yelpazesi sunan Engince Mobilya’ya göz atabilir ve bütçenize uygun yataklı koltuk fiyatları ile şık ve fonksiyonel ürünlere zahmetsizce sahip olabilirsiniz. 

 

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar