Mobilya Düğün Paketinde Neler Bulunur?

Yeni evlenecek çiftler için en önemli ve en zor kısım, yeni bir hayata başlayacakları evin mobilyalarına karar vermektir. Hem bütçelerini aşmadan hem de diledikleri kalitede ve tasarımda ürün bulmak, uzun ve teferruatlı bir süreç olabiliyor. Siz de yeni bir hayata adım atarken, bu süreci hem daha kolay atlatmak hem de bütçenize uygun ürünleri bir arada bulmak için düğün paketi seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Böylece salonunuz için tercih edeceğiniz salon koltuk takımına veya oturma odası takımına, şık bir yemek masası ve ona uyumlu güzel bir konsolun yer aldığı yemek masası takımına aynı anda sahip olabilirsiniz. Ayrıca paketlerde yer alan yatak odası takımı ile beğendiğiniz dolap, karyola ve şifonyer, bütçenize uygun fiyatlarla sizlerin olabilir. Bir düğün paketinde neler olduğu hakkında detaylı bir bilgiye ihtiyacınız varsa sizler için hazırladığımız içeriğe göz atabilir, eviniz için en doğru seçimi yapabilirsiniz. Keyifli alışverişler ve sonsuza dek mutluluklar dileriz. J

 

Koltuk Takımı

Düğün paketinin içeriğini belirleyen en önemli mobilya, koltuk takımlarıdır. Koltuk takımları, 2 adet üçlü koltuk ve 1 adet berjerden oluşsa da paketlerde bu kombinasyonu değiştirme şansınız bulunuyor. Dilerseniz 1 adet ikili koltuk, 1 adet üçlü koltuk ve 2 adet berjer seçiminde bulunabilirsiniz. Salon koltuk takımı veya oturma odası takımı modelleri, pek çok seçeneğe sahip. Yeni evlenecek çiftlerin son yıllardaki tercihi chester koltuk takımlarından yana olsa da modern koltuklar da bu paketin içinde sık sık yer alıyor.

 

Yemek Odası Takımı

Bir evin dekorasyonunu belirleyen en önemli mobilyalardan biri, yemek odası takımıdır. Salon veya mutfakta kullanılan yemek masası takımlarının içeriğinde; yemek masası, sandalye, konsol ve ayna bulunuyor. Evlilik paketinin içinde yer alması, birçok ürün gibi yemek odası takımına da uygun fiyatlar ile sahip olmanızı sağlıyor. Üstelik paket içeriğindeki tüm ürünleri seçerken birbiri ile uyumlu mobilyaları bir araya getirebilir, ev dekorasyonunuzun bütünlüğünü sağlayabilirsiniz. Örneğin; paketin içeriğindeki diğer ürünleri klasik tarzda tercih ettiyseniz odanızda da aynı tarza yer verebilirsiniz.

 

Yatak Odası Takımı

Düğün paketini tamamlayan bir diğer ürün ise yatak odası takımlarıdır. Karyola, dolap, şifonyer, ayna ve komodinin yer aldığı bu takımlarda dilediğiniz kombinasyonu seçme özgürlüğüne sahipsiniz. Dilerseniz bazalı yatak tercihinde bulunabilir, diğer ürünler arasına bench ekleyebilirsiniz. Üstelik salon koltuk takımı veya oturma odası takımına uygun bir seçim yaparak güzel bir uyum yakalayabilirsiniz. Üstelik bunların hepsini en ekonomik fiyatlar ile gerçekleştirebilirsiniz.

 

Düğün Paketinin Avantajları

Mobilya düğün paketinde standart olarak; koltuk takımları, yemek odası takımları ve yatak odalarına dahil edilen ürünler bulunuyor. Yeni evlenecek çiftlerin bu pakete yönelmesini sağlayan pek çok avantaj bulunuyor. Eğer bu avantajlardan haberdar değilseniz ilk maddemiz ile başlayalım;

  • Yeni evlenen çiftler, alışveriş sırasında olabildiğince tasarruf etmek isterler. Konsol ve yemek masasından oluşan yemek masası takımına; dolap ve karyola başta olmak üzere bench, konsol ve ayna dahil edebilecekleri yatak odası takımına en uygun fiyatlar ile sahip olmak, yeni yaşamlarında onları bir adım ileriye götürür. Üstelik bu ürünlerin yanı sıra istedikleri salon koltuk takımına veya oturma odası takımına da sahip olurlar. Kısacası, düğün paketinin bu denli tercih ediliyor olmasının en önemli faktörü, pek çok ürünün ekonomik hale gelmesidir.
  • Kısa sürede en temel ev ürünlerini bir arada bulabilirsiniz. Bütçenizden tasarruf ettiğiniz gibi zamanda da tasarruf etmenizi sağlar.
  • Mobilya modasının asla gerisinde kalmazsınız. Sizlere sunulan düğün paketinde modern ve klasik mobilyalar başta olmak üzere son trendlere uygun parçaları bir arada bulabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar