Antreleri Güzelleştiren Dresuar Modelleri

Eve adım attığınızda antrenin enerjisini hemen hissedersiniz. Eğer karanlık bir antre sizi karşılıyorsa ilk izlenimin olumlu olmaması gayet doğaldır. Dresuar, ayna ve dolaplarla şekillenen bir antrenin hayatınıza eklediği enerjiyi boş bir antrede yakalamanız zor olabilir. Dresuarlar evinizi efektif kullanmanızı sağlarken konforunuzu artırır ve dekorasyonunuza pozitif bir etki eder. Özellikle evlerin giriş bölümlerini kendi tarzınıza göre dekore edebilmenizi sağlar…

Vazgeçilemeyen Ahşap Detaylı Tasarımlar

Ahşabın doğa hissiyatının yanında dikkat çeken görselliği ile göz doldurur. Girişinizi ahşap yapıya sahip bir dresuar ile dizayn etmeniz halinde şık ve trend bir görüntüye kavuşursunuz. Ahşap çekmeceli dresuar modellerinin kullanışlı olması ise size küçük alanlar yaratır. Dresuarınızda metal ile ahşabı bir arada kullanmak loft tarz oluşturmanızda destek olur.

Vazolar Geçidi

Vazoların evlerde küçük bir sanat galerisi havası yaratmasını kim istemez ki? Üzerindeki renkler ve desenlerin adeta bir latin dansını sembolize eder gibi uyumu göz alıcı parçalar görmemize yardımcı olur. Yüksek dresuarları uzun aynalarla modellerken uzun ve sade vazolar ile holünüze farklı bir hava katabilirsiniz. Dresuarınızın üstündeki renkli, orta boy cam vazolar ile koyu kahve çerçeveli bir aynayı modellerseniz şık bir görünüme şahitlik edebilirsiniz. Ayrıca eğer duvar renginiz mavi ise seçeceğiniz turkuaz renklerde cam vazolar ile uyumu yakalarsınız. Vazonun içerisine koyacağınız çiçekler ile zengin süslemeler yapabilirsiniz.

Parlak Renklerin Canlılığından Yararlanın

Solgun renklerin karanlık alanlarda kaybolması ortamın havasını boğabilir. Bunun için antrelerde parlak renklere sahip dresuar kullanırsanız ortamın renk akışını değiştirebilirsiniz. Şık ve göz dolduran renkler evlerin giriş bölümünde etkileyici bir atmosfer oluşturur. Yeni dresuar alma fikriniz var ise parlak renk seçimiyle giriş bölgenizdeki enerjiyi yükseltebilirsiniz. Karşılaşmak durumunda kaldığınız bu manzara olumlu etkiler bırakır.

Simetrik veya Asimetrik

Geometrinin göz alıcı şekillerinden faydalanarak dekore edilmiş dresuarlar evlerin girişlerinde modern bir görünüm oluşturur. Kare, daire gibi şekillerin simetrisinden yararlanabileceğiniz gibi asimetrik çizgiler ile de şık tasarımlar ortaya çıkarabilirsiniz. Görüntünün yorucu olmamasına dikkat etmelisiniz. Saksı çiçekler veya küçük boş vazolar ile simetrik veya asimetrik bir görünüm sağlayabilirsiniz. Açılar ve uzunlukların birleşimi ile altın oranı yakalayan dresuarların sade ve şık görüntüsü antrelerin atmosferinde iç rahatlatıcı görüntüler ortaya çıkarır. Aynanın kesiminin dresuar şeklini tamamlayacak şekilde olması tam uyumu yakalamanıza yardımcı olur. Derinlik hissiyatını artırmak için aynanın boyutlarını antrenin genişliği ile orantılı büyütebilirsiniz.

Görkemli Bir Antre Sevenler

Antikanın dekorasyona kattığı şıklık bulunduğu yerdeki odağı üzerinde toplamasına neden olur. El emeği birçok model zamana karşı verdiği savaşta güçlü kalmayı başarabilir. Yaldız tasarıma sahip olanların ihtişamlı görüntüleri antrenizde görsel bir şölen sunar. Sade bir mermer ile kombin edilmesi hatlarını yumuşatır. Saraylara layık bir eser havası yaratan dresuarı antrenizde bulundurabilirsiniz.

Dayanıklı Dekorasyon Ürünleri için Ferforje

Ferforje kelimesine yabancı olabilirsiniz. Kısaca tanım yapmak gerekirse ferforje anlamı çelik ve demir ile meydana gelen bir malzeme çeşidine verilen addır. Günlük hayatta mobilyalarda bu malzemenin tercih edilmesinin ana sebebi ürünlerin dayanıklığından dolayıdır. Estetik bir görünüme sahip olması da sağladığı avantajlardan bir tanesidir. Bakım konusunda kullanıcısına rahatlık sağlayan ferforje dresuar modelleri zevkinize uygun desenlere ve renklere sahip olacak şekilde üretilebilir. Evinizin giriş bölümünde büyük ve yuvarlak aynalar kullanarak modern dresuar görünümü elde edersiniz. Dresuar çeşitlerinin yelpazesi her zevke göre farklılık göstermesinden kaynaklı çok geniştir. Tarzınıza uygun, şık birçok modele göz atmak ve uygun dresuar fiyatlarından yararlanmak için Engince Mobilya’yı ziyaret edebilirsiniz. 

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar