Sürgülü Dolabın Avantajları Nelerdir?

Yatak odası dekorasyonun önemli parçalarından birisi olan gardıroplar şüphesiz hayatı kolaylaştıran parçalardan biridir. Hem oda düzenini sağlamak hem de estetik açıdan alanı güzelleştirmek için kullanılan gardıroplar, mekâna uygun olarak seçildiğinde dekorasyonu tamamlayıcı anahtar bir unsur olabilir. Yalın bir yatak odası alanı yaratmak isteyenler için daha fazla giysi ve eşyayı muhafaza eden sürgülü gardırop modelleri, ortamdaki göz yoran tüm detay kalabalığını anında yok edebilir. Oldukça fazla model, tasarım ve stil de bulunan gardıroplar sadece eşyaları muhafaza etmekle kalmaz, odanın havasını da tamamen değiştirebilir. Kapakları dışa doğru açılmayan sürgülü dolaplar, sürgülü kapak tasarımı sayesinde yer kaplamaz. Ayrıca açma-kapama sırasında bir yere değmesi veya çarpması mümkün olmadığından yıpranma, kırık çizik gibi durumlar oluşmaz. Son olarak geniş bölmeleri bulunan bu tür dolaplarda askılık gibi özel alanlar bulunduğundan istenilen tüm kıyafetlere hem kolayca ulaşılır hem de kırışmadan muhafaza edilmelerini sağlar.

Renklerin Asaletini Camla Buluşturan Tasarımlar

Tercih edilen dokuların ve materyallerin rolü göz alıcı bir yatak odası dekorasyonu için göz ardı edilemez. Özellikle siyah gibi koyu tonların büyüleyici etkisini ortaya çıkaran, kıyafet ve diğer eşyaları adeta bir sunum objesine dönüştüren cam kanatlı sürgülü dolaplar bir hayli kullanışlı halleriyle dikkat çeker. Modern stilde dekore edilmiş bir yatak odasını beyaz duvar zemini ile buluşturan koyu renkli sürgülü gardrop modelleri, alanda kontrast değerlerin etkisini kullanım kullanmak isteyenler için harika bir seçim olabilir. Enerji veren bir yaşam alanı yaratmak istiyorsanız, cam sürgülü kapakların yarattığı estetik algıyı sunan sürgülü dolap modelleri sayesinde eklektik odalar yaratabilirsiniz.

Son dönemin trendleri arasında beyaz rengin gözleri okşayan dinginliği, tarz bir yatak odasının ihtiyacını karşılar niteliktedir. Bu tür alanlar için tercih edilen beyaz kanatlı ve camlı sürgülü gardırop modelleri, hem muntazam hem de dinlendirici bir yatak odası için vazgeçilmezlerden biridir. Çoğunlukla İskandinav stilde kendini hayat bulan bu tür gardıroplar salt beyaz rengin dingin sularında uyku çekmek isteyenler için enfes bir örnek teşkil edebilir.

Küçük Odalarda Ferahlık Sunan Sürgülü Gardıroplar

Dar ve küçük bir yatak odasına sahipseniz, alanı ferah bir yere dönüştürecek ve geniş algı yaratabilecek sürgülü gardıroplar sayesinde bu sorunu pratik bir şekilde çözebilirsiniz. Yer tavan ve duvar zemini açık renkli olan odalarda aynalı sürgülü dolap kullanılması ve bu tür modellerin boydan boya devam etmesi benzersiz bir seçim olabilir. Tüm alanı içine alan bu tür bir sürgülü gardırop modeli ile birlikte ferah aydınlatma seçenekleri tercih ederseniz çok daha geniş ve estetik bir algı oluşturabilirsiniz.

Küçük mekanlarda daha renkli ancak pastel tonlu sürgülü gardırop modelleri ile odanın dinlendirici atmosferine dokunmadan naif bir tasarım oluşturabilirsiniz. Boydan boya ve tavandan zemine tasarlanan pastel renkli sürgülü gardıroplar özellikle beyaz rengin hakim olduğu odalara farklı bir karakteristik kazandırabilir. Dinamik renklerden hoşlanıyorsanız odanızın tarzını belirleyen renkli kapı kanatlarına sahip sürgülü gardıroplar ile aykırı bir tutum da yakalayabilirsiniz.

Ahşabın Doğallığını Sürgülü Dolabınıza Taşıyın

Hem klasik hem de modern öğelerini içinde barındıran yatak odası dekorasyonlarında sıcak atmosferi öne çıkaran doğal unsurlardan biri de sürgülü gardırop olabilir. Ahşabın doğal dokusunun hakim olduğu dolap modelleri ile birlikte deri döşemeli baza karyolalar ve bej renk tonları muhteşem bir ahenk sunar. Daha bu tür alanlarda tek bir duvarı tuğla veya niş duvar dokusu ile alana çok daha sıcak bir atmosfer katabilirsiniz. diğer aksesuarların perde ve küçük bir halının da uygun renklerden seçilmesi, içinden çıkmak istemeyeceğiniz modern bir yatak odası görünümüne örnek teşkil eder.

Sizde mekan dekorasyonu ile uyum içerisinde bulunabilecek sürgülü gardırop modellerinden arıyorsanız, şık ve işlevsel tasarımlarıyla zevkinize hitap edecek modelleri Engince Mobilya’da bulabilirsiniz. İddialı tasarımları, ulaşılabilir ve bütçe dostu sürgülü gardırop fiyatları ile birlikte kolayca satın alabilir, yaşam alanları inşa edebilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar