Düğün Paketi Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Yaz aylarının yaklaşmasıyla evlenecek çiftlerde yeni bir hayata başlamanın o tatlı heyecanı ile birlikte ev dekorasyonu ile ilgili telaşları da başlıyor. Farklı mobilya takımlarından oluşan düğün paketleri birçok alternatifi beraberinde sunuyor. Tüm odalarınızda aynı ya da birbirine yakın renk ve modeller ile şıklığı ve konforu yakalayabilirsiniz. Düğün paketlerinden size uygun olanı seçerek evinizi hem kolay hem de ekonomik bir şekilde kurabilirsiniz. 

Genel olarak düğün paketleri kategorisinde 3 farklı mobilya çeşidi yer alıyor. Her paketin içinde mutlaka salon koltuk takımı, yemek masası takımı ve yatak odası takımı bulunuyor. Salon takımında, salon koltuk takımı ve orta sehpa, yatak odası takımında ise şifonyer, dolap, karyola ve komodin gibi temel parçalar bulunuyor. Yemek odası takımlarında ise masa, sandalye, ayna ve konsol takımı bulunuyor. Dilerseniz uygun olmadığını düşündüğünüz ya da beğenmediğiniz parçaları değiştirebilme kolaylığı da mevcut. 

Evinizin her köşesini tek tek düşünüp farklı tarzlarda ürünleri bir araya getirmek oldukça zordur. Bu nedenle doğru bir mobilya düğün paketi tercih etmek hem zamandan tasarruf etmenize hem de daha uygun fiyatlı ve akılcı bir seçim yapmanızı sağlar. Düğün paketleri hemen hemen evin tüm odaları için gerekli olan mobilyaları ve yardımcı mobilya ürünlerini içinde bulundurur. Bunun dışında size sadece ev aksesuarlarını düşünmek kalır! Ancak unutmayın, düğün paketleri tercihinizi belirlemeden önce tarzınızı belirlemek doğru karar vermek için çok önemlidir.

Eviniz Sizi Yansıtır, Sizin Eviniz Hangisi?

Yaşadığınız ev karakterinizi, ruh halinizi ve kimliğinizi yansıtır. Hangi ev dekorasyon stili size hitap ediyorsa onu seçin ve düğün paketleri tercihinizi bu doğrultuda yapın. 

Modern Tarz: Karmaşıklığı sevmeyenler için az eşya ve çok alan mantığıyla oldukça kullanışlı bir tarzdır. Modern endüstriyel objeler, siyah ve beyaz renkler hakimdir.

Retro Tarz: Klasik olanların tercihidir. Ahşap mobilyalar ve kahverengi renkler hakimdir. Retro tarzda evinizde kullanabileceğiniz renkli birkaç mobilya ile hareket yaratabilirsiniz. 

Avantgarde Tarz: Gösterişli dekorasyonu sevenlerin kullanabileceği bir tarzdır. Varaklı, altın işlemeli, yaldızlı mobilyalar, parlak ve pırlantalı aynalar kullanılır. 

Vintage Tarz: Rahatlığın ön plana çıktığı bu tarzda 20’li ve 50’li yılların mobilya örnekleri kullanılır. Eskitme mobilyalar bu dekorasyonun en önemli parçasıdır. 

Country Tarz: Beyaz ve krem gibi açık renklerin hakim olduğu, çiçek desenli kumaşların kullanıldığı tarzdır. 

Uygun Düğün Paketi Seçimi Yaparken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Evinizin tarzını belirledikten sonra sıra geldi en uygun düğün paketleri tercihini yapmaya. Düğün paketi tercihinizi yapmadan önce sizlerle paylaşacağımız küçük ama etkisi büyük önerilerimize göz atın.

  • Bütçenizi oluşturun. Satın almak istediğiniz düğün paketi fiyatları birbirinden farklı olabilir. Bütçeyi baştan belirlerseniz birçok seçeneği elemiş olursunuz.
  • Mobilyalarınız evinizin boyutları ile doğru orantılı olmalıdır. Evinizin boyutuna göre tercih edeceğiniz mobilyalar evinizi çok daha şık ve kullanışlı hale getirecektir.
  • Ürünlerin garanti sürelerine ve garanti koşullarına dikkat edin. Satış sonrası müşteri memnuniyetine önem veren mağazalardan alışveriş yapın.
  • Evin dekorasyon bütünlüğünü sağlamak için paket içerisindeki mobilyaların uyumlu olmasına özen gösterin.
  • Dayanıklı ve sağlam mobilyaları tercih ettiğinizden emin olun, bu tarz ürünlerin uzun yıllar boyunca kullanım avantajı sağlayacağını unutmayın. 

Her Tarza Uygun Düğün Paketleri

Gri, füme ve siyahın asaletini yansıtan avangarde salon koltuk takımları, oval kesimli ayna sehpalarla kombinlenirken, yatak odasının siyah cam dolabı, siyah kabartma desenli yatak başlıkları ile buluşarak evlerde zamansız bir şıklık yaratıyor. Gümüş rengi ya da altın rengi çizgilerle modern ve şık bir hava katılan bu pakete, geleneksel çizgilerden uzak siyah ve gri damarlı mermer formların kullanıldığı yemek masaları eşlik ediyor.

Evlerde keskin çizgileri olan dekorasyon modellerini sevmeyenlerin, daha sıcak ve daha samimi bir atmosfer oluşturmak isteyenlerin tercihi olan ahşap kol ve ayaklar ile dekore edilmiş renkli ve desenli koltuk takımları, endüstriyel tarz örnek alınarak tasarlanan ahşap bir masa, çok işlevli bir konsol ve geniş bazalı yataklara sahip olan düğün paketleri uygun olabilir.

Dilerseniz düğün paketi seçiminizi bu doğrultuda ya da sadece kendi zevkinize ve kullanım ihtiyaçlarınıza göre tercih edebilirsiniz. Sonuçta ne olursa olsun o evde yaşayacak olan sizsiniz. Size bu yaşam yolculuğunuzda eşlik edecek her tarza uygun modern ve sağlam düğün paketleri alternatiflerini Engince Mobilya’da bulabilirsiniz. Engince’nin kaliteli düğün paketi seçkisinden tercih edebileceğiniz Line, Like, Ellone, Rondi, Darcell, Prado, İpala, Sharp, Corel, Medellin, Elixir, Nell ve April sizleri bekliyor.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar