Duvar Raflı TV Üniteleri

Salon ve oturma odası dekorasyonda en büyük paya sahip mobilya unsurlarının başında TV üniteleri yer alıyor. Aslında ismi TV ünitesi olarak geçen bu mobilya unsurları, bir üniteden çok daha fazlası. Çünkü LED ekranlı TV dekorasyonlarının yanı sıra çiçek, biblo, kitap gibi küçük ev eşyalarınızı barındırarak evinizin daha muntazam bir görünüm sergilemesini kolaylaştırıyor. Peki duvar üniteli TV ünitesi çeşitleri nasıl kombine edilmeli? Duvar ünitesi dekore ederken hangi hususlara dikkat etmek gerekiyor? Tüm bu sorularınıza cevap olacak dekorasyon detayları işte karşınızda!

Çağdaş Salonlara Adım Atın: Mermer Desenli TV Ünitesi Modelleri

Siyah, beyaz, bej ve gri renk tonlarının sentezinden oluşan mermer desenli TV üniteleri, dekorasyonda yeni trendleri yönelmeyi sevenlerin ilgisini çekiyor. Minimal tarzda dizayn edilen bu ürünler arasında hem bütün hem de parçalı şekilde kullanılan modellere yer veriliyor. Yekpare şekilde karşınıza çıkan üniteler, kıvrımlı detaylara sahip berjerlerle ve mermer görünümlü sehpa eklemeleriyle evinizde dinamik bir dekorasyon ambiyansı yaratmanızı mümkün kılıyor. Kitaplık, raflı dolap ve ünite üçlemesinden oluşan modeller ise diğer tamamlayıcı mobilyalar ve aydınlatma ürünleriyle uyumlu bir bütünlük oluşturuyor.

Mermer desenli TV ünitesi modelleri arasından salonunuzun veya oturma odanızın durumuna uygun model seçerek aynalı konsol, avangart berjerler ve koltuk takımları eşliğinde albenisi yüksek bir ev konseptine imza atabilirsiniz. Dilerseniz büyük vazo, kanvas tablo ve heykel biblo gibi dekoratif objelerden faydalanarak ortamın ambiyansını biraz daha hareketlendirebilirsiniz.

Ahşap TV Ünitesi Tasarımlarıyla Natürel Esintiler

Zamansız şıklık etkisi yaratan ahşap TV ünitesi modelleri; ceviz, bambu, krem ve koyu kahve renk tonlarıyla bulundukları her ortama sıcak ve samimi bir duruş bırakıyor. Evinde uzun süre değişim istemeyenlerin seçimi olan ahşap malzemeli üniteleri aynı zamanda diğer mobilya unsurlarıyla da kolayca kombin edebilirsiniz. İndigo mavisi, kahve, hardal sarısı ve mint yeşili renklerin hakimiyetinde olan salonlarda kullanarak yaşam alanlarınızda Akdeniz stil ev dekorasyonu yaratabilirsiniz. Perde seçimizi ise tül modellerden yana seçerek gün ışığından maksimum düzeyde faydalanabilir ve böylelikle mekanınızda aydınlık bir görünüme ortam hazırlayabilirsiniz.

Huş ve kayın ağacından üretilen ahşap modeller, dayanıklı gövde yapıları ve cilalı yüzeyleri sayesinde uzun yıllar deforme olmadan aynı kalitede kullanım olanağı sağlıyor. Doğadan ilham alınarak tasarlanan üniteleri, doğal taş görünümlü duvar kağıtlarıyla ve retro berjerlerle kombine ederek yuvanızda pozitif bir etki uyandırabilirsiniz. Arzu ederseniz vintage sehpa, kanvas tablo ve gold detaylı vazolar ekleyerek dekorasyonunuzda kusursuz bir uyum yakalayabilirsiniz.

Her Tarza Uygun Modern TV Ünitesi Önerileri

Fonksiyonel tasarımları, estetik detayları ve sağlam yapılarıyla müşteri memnuniyeti sağlayan TV ünitesi koleksiyonları arasında her tarza uygun modeller göze çarpıyor. Aydınlatmalı, simetrik formlu, raf detaylı gibi envai çeşit ünite seçeneği arasından eviniz için en uygun modeli belirleyebilir ve salonlarınızın şıklığına yepyeni bir yorum kazandırabilirsiniz.

Son yılların gözdesi olan spot ışıklı üniteler, koyu renkli duvarlarda derinlikli bir şıklık yaratıyor. Loş ışıklı romantik mekanlardan hoşlanıyorsanız bu aydınlatmalı tasarımları gönül rahatlığıyla düşünebilirsiniz. Mobilya dünyasında en çok rağbet gören diğer ünite modellerinden birisi de raflı tasarımlar. Demonte şeklinde beğeniye sunulan raflı modeller, LED TV’nizin dekoratif şıklığını vurgularken beraberinde kitap, mum ve biblo gibi küçük dekoratif objelerinizi depolamanıza da imkan veriyor.

Ulaşılabilir TV ünitesi fiyatları üzerinden satışa sunulan özgün tasarımlı ünite tasarımları, Engince Mobilya’nın avantaj dolu dünyasında sizleri karşılıyor. Siz de ürün koleksiyonları arasından ev stilinizi yansıtan ihtiyaçlarınıza uygun modeli hemen sipariş verebilir, salon veya oturma odası dekorasyonunuzda uyumlu, ferah ve muntazam bir görünümün kapılarını aralayabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar