Küçük Salonlara Büyük Çözümler: Köşe Koltuk Takımı

Metrekaresi küçük evlere koltuk takımı almanın ve ortaya iyi bir dekorasyon çıkarmanın zor olduğunu düşünebilirsiniz. Bu tip salonlarda hareket alanını daraltmadan, tarzınıza uygun bir görünüme  imza atmanız imkanız değil. Köşe koltuk takımı modelleri ile minimalist bir dekorasyon gerçekleştirebilir, bu fonksiyonel koltuklarda konforu üst düzey yaşayabilirsiniz. L koltuk modelleri, birbirinden farklı modüler parçaları ile hem günlük yaşantınızı kolaylaştıracak hem de küçük salonunuzu kullanışlı hale getirecek. Küçük salonların en büyük kurtarıcı olan köşe koltuklar ile dar alanları olduğundan daha büyük gösterme imkanınız bulunuyor. Yapmanız gereken en önemli şey; l koltuk fiyatlarını incelemek, oda genişliğinize en uygun köşe koltuk takımına hemen sahip olmak. Peki, köşe koltuk takımı ile salonunuzu nasıl kullanışlı hale getirirsiniz? Hangi l koltuk sizin için en doğru seçim olacak? İşte en önemli sorunun cevabı burada! 

Janelle Köşe Takımı Relax

Janelle Köşe Takımı Relax ile evinizdeki fazlalıkları hayatınızdan çıkarabilir, hayalini kurduğunuz sade bir salon dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. Minimal bir köşe takımı olan bu model; relax modül, orta modül ve kollu modülden oluşuyor. Kendisi küçük ancak sizde bırakacağı etki büyük olacak. L koltuk modellerini incelerken bu köşe takımına şans vererek evinizde küçük bir yeniliğe yer açabilirsiniz.

Muyami Köşe Koltuk

Muyami Köşe Koltuk Takımı ile küçük salonunuzu minimalist bir dekorasyon sayesinde daha kullanışlı hale getirebilirsiniz. Modern bir tasarıma sahip olan bu köşe koltuk modelinin gövdesi gürgen ağacından üretiliyor. Konforunu ise hem tasarımına hem de 32 DNS süngerin yer aldığı minderine borçlu. Kollu modülerde yer alan raflar sayesinde kitaplarınızı ve küçük aksesuarlarınızı salonunuzda sergileyebilirsiniz. Aradığınız fonksiyonel bir köşe koltuk takımı ise en iyi alternatiflerden biri, Muyami Köşe Koltuk Takımıdır. Üstelik diğer l koltuk fiyatları ile benzer etiketlere sahiptir. Çok büyük bütçeler ayırmanıza gerek kalmaz. 

Jagu Köşe Takımı

Salonunuz için tercih edeceğiniz köşe koltuk takımının kapitoneli düğmeler ile hareketlendirilmiş ve göze hitap eden bir tasarım olmasını istiyor olabilirsiniz. O halde en iyi alternatifler arasındaki Jagu Köşe Takımını değerlendirebilirsiniz. Chester koltuk takımları, son yılların en çok tercih edilen köşe koltuk modelleridir. Böylesine şık ve kaliteli bir mobilyaya sahip olmak için geniş bir salona da ihtiyacınız yok. Tek parçadan oluşan Jagu Köşe Takımı ile göz alıcı bir dekorasyon gerçekleştirebilirsiniz. Köşe takımı, geniş oturma alanı ile hem tv izleyebileceğiniz hem de uzanıp dinlenebileceğiniz konfordadır.

Bebi Löşe Takımı

L koltuk modelleri, küçük salonlar kadar büyük salonlar için de sık sık tercih ediliyor. Gerek fonksiyonel özellikleri, gerekse üst düzey konforları ile en güzel dekorasyonların yıldızı oluyor. Eğer küçük bir salondan ziyade daha geniş bir salonunuz varsa köşe koltuk takımı modellerini değerlendirmeye alabilirsiniz. Bebi Köşe Takımı, genel olarak ortalama büyüklüğe sahip salonlar için tercih edilebilecek en ideal mobilyalardan biridir. 

Köşe Koltuk Takımı Almanın Püf Noktaları

  • Oturma grubunu yerleştireceğiniz alanın ölçülerini mutlaka alın. Sonraki işiniz ise l koltuk fiyatlarını araştırmak olsun. Fiyatlar;, istediğiniz ölçülere, aradığınız fonksiyonel özelliklere ve tabii ki kaliteye göre değişiklik gösteriyor. Tercih edilen köşe koltuk modelinin küçük bir salona büyük gelmesini kimse istemez. Böyle bir durum karşısında hem istenilen dekorasyon elde edilemez hem de salon kullanımı daha fazla daralır.
  • Konforu, sizlere hitap ediyor olmalı. Sadece salon ölçülerinize uygun l koltuk modellerine öncelik vermek, yanlış bir tercih olacaktır. Minderlerde kullanılan süngerlerin DNS değeri ve kumaşın kalitesi, konforu belirleyen faktörlerdir. Oturum minderlerinde kullanılan süngerlerin 32-35 DNS arasında olmasına özen gösterin.
  • Tercih edeceğiniz köşe koltuk takımının kaliteli malzemelerden üretiliyor olması, uzun vadede iyi bir yatırım yapmanızı sağlar. Beğendiğiniz köşe koltuk modellerinin hangi malzemeden yapıldığı hakkında detaylı bilgi edinin. Sağlam malzemeler ile üretilen ve iyi bir işçiliğin olduğu koltuk modelleri ilk tercihiniz olsun.
  • Aradığınız fonksiyonel özellikleri iyi belirleyin. Modellerde yer alan her fonksiyonel özellik, l koltuk fiyatlarını etkiliyor olsa da büyük bütçeler ayırmanız gerekmiyor. Bazı köşe gruplarında uzanabileceğiniz modüler parçalar bulunuyorken, bazılarında ayaklarınızı uzatabileceğiniz mekanizmalar yer alıyor. Ne istediğinizi iyi belirleyin.

Yukarıda bahsettiğimiz l koltuk modelleri başta olmak üzere sayısız köşe takımına Engince Mobilya farkı ile sahip olabilirsiniz!

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar