Yuvarlak Yatak Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yaşam alanlarının dizaynları bugüne dek süregelmiş ve genellikle bilindik tasarımlara sahip mobilyalardan meydana geliyor. En çok da yatak odası gibi alanlarda kullanılan mobilyaların belli başlı olması kullanıcılara özgür bir alan tanımayarak tüm odaları tek tip bir hale getiriyor. Fakat farklı tasarımlarla bezenmiş yeni mobilyaları deneyerek yaşam alanlarını keyifli kılarken modern ve lüks bir hava vermek artık mümkün. Sıra dışı görünümleriyle evlerde yerini alan geometrik tasarımlar, ferahlığı ve sıra dışı konforu kullanıcılarına sunuyor.

Eşsiz Tasarımlarıyla Oval Yataklar

Size ait en özel alanınız olan yatak odalarınızı kendi zevk ve isteklerinize göre şekillendirirken seçtiğiniz mobilyalar hem iç dünyanızı hem de tarzınızı gösteren en önemli detaylardır. Bilindik çizgi ve şekillerden uzak bu modern mobilyaların en başında yuvarlak yataklar yer alıyor. Konforu amaçlarken, estetik olarak da kullanıcılarını mutlu eden bu yatak modelleri; odasını nefes kesici bambaşka dünyalara çevirmek isteyen herkes için oldukça uygun ve keyifli.

Her alana ayrı uygun olmasıyla birlikte en çok loftlarda ve açık planlarda tercih edilen bu yatak modeli, geleneksel köşelerden kullanıcılarını kurtarıp daha prestijli yatak odalarını mümkün kılıyor. Ev dekorasyonu denilince akla gelen tüm şekil ve detayların dışında bu yatak modelleri yaşam alanlarınızın lüks ve daha rahat olmasını sağlıyor.

Göz Alıcı Şekilleriyle Konforlu Yatakların Özellikleri

Daire şeklinde örülmüş ve oldukça dayanıklı yay sistemiyle kullanıcılarına bambaşka bir deneyim sunan bu yuvarlak yatak modelleri, hem deliksiz bir uykuyu hem de şıklığı beraberinde getiriyor. Çapı genelde 220 cm olarak üretilen bu yatakların tamamının sünger olması taşıma ve yerleştirme konusunda oldukça önemli bir rol oynuyor.

Daha çok geniş yatak odalarına hitap eden yuvarlak yataklar doğru bir yerleştirme planı ile ezberlenmiş dizaynların dışına çıkmanıza ve kendinize ait alanları kolaylıkla yaratmanıza imkan sağlıyor. Kaliteli bir uykuyla birlikte göze hitap eden yumuşak detaylar içeren bu yuvarlak yatak modelleri, son zamanlarda daha çok tercih edilerek yatak odalarını cezbedici yaşam alanları haline getiriyor.

Yuvarlak Mobilyalar İle Yatak Odalarınızı Tamamlayın

Yumuşak detaylara sahip tüm dekorasyon ürünleri ve mobilyalarla tamamlayabileceğiniz bu sıra dışı yatakların, başlıkları ve kenarları da oldukça geniş. Ezber bozan şekli ve uzun ömürlü kullanım olanağıyla yatak odalarını baştan dizayn ettirecek bu eşsiz tasarımlı yatakların, sade ve göz alıcı seçenekleri de bulunuyor. Deri ve süet olmak üzere birden çok opsiyonu mevcut olan bu eşsiz yuvarlak yatak modelleri ergonomik olmasının yanı sıra bakteri üretmeyen ve terletmeyen kumaştan üretiliyor.

Yatağın başlık ve kenar kısımlarında farklı renk seçenekleri olan kumaşların kullanılması yatağı modern kılarken, odanızdaki diğer mobilyalarla olan bütünlüğünü sağlamanızda da büyük önem taşıyor. Sadece oval gövdeyi barındıran tasarımın kare ve oval olmak üzere iki farklı sünger seçeneği mevcut. Yatak odasına yeni bir soluk getirmek isteyecek herkesin favorisi olan bu yuvarlak yatakların fiyatları farklı model ve seçeneklerine göre değişiyor. Büyük yatak odalarının modern ve şık görünmesini sağlayan bu yeni tasarım harikalarını daha büyük yuvarlak halılar ve renkli ışıklandırmalar ile tamamlayarak daha derin ve daha göz alıcı bir görüntü sağlayabilirsiniz.

Büyük alanlarda kullanım açısından daha çok opsiyon sağlayan bu yatakları ister odanızın tam ortasında isterse duvar üniteleriyle destekleyerek daha şık bir görünüm yakalayabilir ve aynı zamanda dilediğiniz tarzı yansıtabilirsiniz. Duruşlarıyla göz dolduran ve farklı seçenekleriyle herkesi mutlu edecek yuvarlak yatakları hemen şimdi satın almak için Engince web sitesini ziyaret edin.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar