Beyaz Koltuk Takımı Önerileri

Salonlar, dekorasyon konusunda çok titiz davrandığımız alanların başında gelir. Salon genişliğine göre; koltuk takımının modeli, hangi aksesuarların nerede duracağı, mobilyaların renk tonları, tv ünitesinin nerede olması gerektiği ve orta sehpanın tasarımı gibi pek çok konuda ince eleyip sık dokuyarak karar veririz. 

Açık renkle düzenlenmiş bir salon, her zaman iç açıcı bir görünümün temelini oluşturur. Sade bir dekorasyon tercih edenler, beyaz koltuklara ve aynı tonlarda seçilen diğer mobilyalara yoğun ilgi gösterirler. Yeni bir koltuk takımına ihtiyacınız bulunuyorsa, salon dekorasyonunuzu yeniden değiştirerek beyaz renkteki bir koltuk takımı ile sade ve zarif bir dekorasyona sahip olabilirsiniz. Beyaz koltuk takımı modelleri, her daim salonları daha ferah ve olduğundan geniş gösterir. Bu nedenle, beyaz koltuk takımı dekorasyonunu evlerinde bir kez deneyenler, genellikle bir daha kolay kolay başka dekorasyon fikirlerine sıcak bakmazlar. Beyaz renklerin hakim olduğu bir salon dekorasyonu sizlerin de hayali ise, birkaç küçük detay ile dekorasyonunuzu kusursuz hale getirebilir ve uzun süre boyunca sahip olmak istediğiniz yaşam alanına kavuşabilirsiniz.

Beyaz Koltuk Takımı Dekorasyonu için En Güzel Fikirler

Yeni bir salon dekorasyonunda beyaz koltuk tercihi yapmak, diğer mobilyalarda da değişime gitmeyi gerektirebilir. Aksi halde, odanın tasarımsal bütünlüğü sağlanamaz. Salonda yer alan beyaz koltuk takımlarına, yine aynı tonlarda bir yemek masası da dahil ederek bu alanlarda estetik bütünlüğü sağlayabilirsiniz. Koltuk takımı dahil diğer mobilyaların da renklerini sade tercih edebilirsiniz ancak kırlentler veya tv ünitesi gibi ürünlerde zıt renklere de yer vererek, renk bütünlüğünü dengede tutmanız gerekir. Her noktada beyaz kullanmak, salonlarda rahatsız edici bir görünüme sebep olabilir ve bazı durumlarda gözünüzü yorabilir. 

Beyaz koltukları dekore etmek hem çok kolay hem de aynı zamanda oldukça zordur. Perdelerin ve halının uyumuna kadar her eşyayı özenle seçmeyi gerektirebilir. Siyah tv ünitesi ve siyah camdan orta sehpa ile beyaz koltuk takımı modellerini daha şık ve daha görünür bir hale getirebilirsiniz. Koltuk takımı kırlentlerinin birkaç tanesinde siyah rengine yer vermek, harika bir siyah-beyaz uyumunu ve devamında kontrast yakalamanızı sağlar. Beyaz koltuk takımı dekorasyonunda kapitoneli chester koltuklar oldukça popülerdir. Bunun yanı sıra, modern ve klasik çizgilerin birlikte yer aldığı klasik beyaz koltuk takımları da zengin ama bir o kadar da sade bir dekorasyona imza atmanızı sağlayabilir.

Küçük salonlar için…

Tasarımsal olarak tv ünitesi ve yemek masasını da aynı stilde tercih ederek, salonun genel bütünlüğünü koruyabilirsiniz. Küçük salonlar için en iyi alternatifler arasında köşe koltuk modelleri bulunur. Minimal dekorasyonlara sıcak bakıyorsanız, köşe koltuk takımı ile salonunuzda sade bir görünüm elde edebilirsiniz. Köşe koltukların kırlent rengini ve salona dahil edeceğiniz berjer kumaşını ise pastel tonlarda tercih ederek göz yormayan, aksine dinlendiren bir yaşam alanı ortaya çıkarabilirsiniz.

Beyaz koltuk takımı modelleri ile yapılacak dekorasyonda seçenekler bitmek bilmiyor. Koltuk takımı, ana mobilyalar arasında bulunduğundan dolayı, salonun diğer mobilyalarının görünümünü de fazlasıyla etkiler. Beyaz koltuk takımı dekorasyonuna -çok kullanmamak kaydıyla- en çok yakışan renkler; mor, lacivert, antrasit ve sıcak sarı tonları şeklinde sıralanabilir. Bu renklerden bir veya ikisini beyaz koltuk takımınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Tercihiniz hangi dekorasyondan yana olursa olsun, mobilyanızın kalitesini mutlaka önemseyin. İyi bir iskelete ve kumaşa sahip olan koltuk takımı, sizi hayal kırıklığına uğratmaz ve severek düzenlediğiniz dekorasyonunuzu uzun yıllar kullanmanızı sağlar. Modern mobilya tasarımlarını son trend renkler ile birleştiren Engince Mobilya, beyaz koltuk takımı dekorasyonunda da sizlere en iyi seçenekleri sunuyor. Kalite, iyi işçilik, leke tutmayan silinebilir kumaşlar ve bir koltuk takımında aranan her önemli detaya Engince Mobilya farkı ile sahip olabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar