Dekorasyonda Tekli Koltuk Trendi

Oturma, dinlenme, çalışma alanlarında konfor bir numaralı öncelik olarak düşünülür. Bu sebeple bu tarz mobilyaların seçiminde rahatlık hissi yaşatan ürünler tercih edilir. Bunun yanında seçilen mobilyanın oda dekorasyonuna ve tarzına uyum sağlaması da oldukça önemlidir. Mobilya seçimi yaparken takım alınabileceği gibi tekli ürünler de dekorasyon kombinlerine dahil edilebilir. Tekli koltuklar da hemen her tarza uyum sağlayacak yapıları ile sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Bu bağlamda tekli koltuk modelleri ya da berjerler, bu ürünlerin kullanım alanları gibi pek çok soru işareti de beraberinde gelir. Oturma grubunuza tekli koltuk dahil edecekseniz sizler için hazırladığımız bu önerilere bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Her Tarz ile Uyumlu Tekli Koltuk Modelleri

Berjerlerinizi her tarzla uyumlu olarak kullanabilir, dekorasyonunuzun çarpıcılığını başarı ile artırabilirsiniz. İlhamını ahşap gibi doğadan gelen ürünlerden alan ve doğa ile iç içe nostaljik tasarımları modern evlerle buluşturan rustik tarzla dekore edilen alanlarınızda tekli koltuklar bireyselliğinizi ön plana çıkaracak ve doğanın huzurunu salonlarınıza kadar getirmenize yardımcı olacaktır.

Giyimden dekorasyona hemen her alanda karşımıza çıkan avangard tarzda, kalıpları zorlamak ve sıra dışı tasarımlarla kişileri şaşırtmak esas alınır. Alışılan tekli koltuk dizaynlarının dışına çıkan tekli koltuklarınız, klasik çizgilerle dekore edilen alanlarınıza dahi yeni bir soluk katacak ve sıradanlığı aşan tasarımları ile dikkatleri üzerine çekecektir. Dingin ve renkli görünümleri ile kır havasını evlere getiren country tarzdaki salon, mutfak gibi alanlarınızda berjerler tasarımları ile kırsalı hissetmenize yardımcı olur. Soft yeşil, turuncu, krem gibi doğayı yansıtan renklerle uyumlu çiçekli veya kareli desenlere sahip tekli koltuklar misafirleriniz tarafından beğeni ile karşılanacaktır.

Sofistike ve sanat dolu bir salonunuz varsa tekli koltuğunuzu kitaplık ve okuma alanlarınızla birleştirebilir; odanızın ruhunu tek bir ürün ile öne çıkarabilirsiniz. Kalabalık bir aileyseniz veya bireysel oturma alanı konusunda ısrarcı aile bireylerine sahipseniz tekli klasik koltuklar her tarz ile uyum sağlayabilir ve aradığınız ürün olabilir.

Tekli Modern Koltuklarda Renk Uyumu

Tekli koltuklar çeşit çeşit modelleri ve renkleri ile evin her alanında kullanılmaya elverişlidir. Ev dekorasyonunuzda modası geçmeyecek olan ürünlerden olan tekli koltuklar; evinizin çehresinin bambaşka bir silüete kavuşmasına da yardımcı olabilir. Bu bağlamda seçeceğiniz ürünün model, renk ve hatta deseni bile oldukça önemlidir.

Koyu tonlarda dekorasyona sahip alanlara sahipseniz, seçeceğiniz tekli koltuk daha yumuşak renklere ve narin desenlere sahip olabilir. Bu, alan dekorasyonunuzda hoş bir tezat oluşturacaktır. Açık renk tonlarındaki mobilyalarınızı yine açık renkli tekli koltuk ürünleri ile kombinleyebileceğiniz gibi bir alt ya da bir üst renk tonu ile birlikte kombinleyebilirsiniz. Daha çarpıcı bir görünüm elde etmek için akılda kalıcı renklerden yararlanabilirsiniz. Kırmızı, bordo, turuncu, hardal, koyu yeşil gibi renklerde seçeceğiniz ürünler göz alıcı ve ikonik alanlar oluşturmanızı sağlar. Berjerlerde yer alan çiçek, nokta, çizgi veya asimetrik desenler, mobilyalarınızın sıradan ve düz görünümlerinin kırılmasına yardımcı olur.

Tekli modern koltuklar ise zamansız dizaynları ve bulundukları ortama kattıkları hava ile yenilikçi alanlara kavuşmanızı sağlar. Yastık modelleri ya da sırt minderleri, koltuğun kaplamasından farklı desenlere sahip berjerler ise tek ürünle farklı kombinler yapmanıza olanak sağlar. Berjer seçiminizde ürünün fiyat aralığı da oldukça önemlidir. Tekli koltuk fiyatları genel olarak oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir, materyal kalitesi, kumaş yapısı, tasarımı ve markası fiyatını en çok etkileyen faktörlerdir. Hayalinizdeki konforlu ve şık modellere kavuşmak için Engince’ye göz atabilir, kaliteye uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar