Doğru Berjer Seçimi ile Evinizin Havasını Değiştirin

Berjer denildiğinde bir çoğumuzun aklında kakma modelli ve kadife dokulu antika ağır mobilyalar gelir. Ancak yeni dekorasyon trendleriyle birlikte bu algı tamamen yıkıldı. Artık berjerlerde etnik desenler, birbirini tekrarlayan geometrik detaylar, optik illüzyonlar ve üç boyutlu çizimler ev sahipliği yapıyor. Yerinden kalkması imkansız gibi gözüken modeller, minimalize edilerek daha hafif ve kullanışlı hale getiriliyor. Birkaç ufak dokunuş ile dekorasyonu tamamen değiştirecek ve yaşam alanınızda bambaşka bir hava yaratabileceksiniz. Üstelik mobilyalarınızı kökten değiştirmeye gerek görmeden bir berjer yerleştirerek oluşturacağınız yeni atmosfere siz bile inanamayacaksınız.

Berjer takımlarını yalnızca salon değil evinizin bütün odalarında rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Çalışma odanıza modern bir dokunuş eklemek için kullanabilirsiniz. Ya da evinizin herhangi bir alanında bu tekli koltuğa yer vererek kendinize ait bir kitap okuma köşesi oluşturabilirsiniz. Farklı doku ve materyallerdeki model seçenekleri ile her odaya uygun bir takım oluşturabilirsiniz. Kullanım amaçlarına göre konumlandırarak yepyeni bir dünya yaratabilirsiniz. Hatta eski berjerleriniz varsa onları kaplatarak bile bambaşka şekillerde kullanabilirsiniz. Ancak bunları yaparken evinizin dekorasyonunu göz önünde bulundurmalı; berjer koltuk modelinizin renklerini ona göre seçmelisiniz.

Doğanın Cazibesini Berjer Takımı İle Evinize Taşıyın

Metropol yaşamının günümüzde egemen olması; iş yoğunluğundan kişilerin kendisine bile zaman ayıramayacak noktaya gelmesi hızlı hayatı yavaşlatma yöntemlerini gündeme getirdi. Dünyada hakim olmaya başlayan doğala dönüş akımı dekorasyon alanında da kendini göstermeye başladı. Yeşilin, büyük tropik yaprakların, ahşabın ve kahvenin her tonunun evlerimize konuk olduğu bir trende hazırlanıyoruz. Bu dekorasyon trendi elbette berjer modellerinde de kendini gösteriyor. Bu trendle modern bir dekorasyona imza atabilirsiniz.

Koltuk takımı ve mobilya ile uyumlu renklerde seçilen berjerin minimalist yapısı ile kolayca eski ve yeniyi harmanlayabilirsiniz. Dilerseniz tek başına kullanabileceğiniz berjer seçeneğini ikili takım halinde ahşap kitaplıklarınızın önüne yerleştirerek kullanabilir; böylelikle hem doğal hem şık bir kitap köşesi oluşturabilirsiniz. Koltukları daha canlı renklerde seçerek natürel ambiyansa çarpıcı molalar verebilirsiniz.

Canlı Renklerle Tabuları Yıkmaya Hazır Olun

Evlere aydınlık bir görünüm vermek için başta beyaz olmak üzere açık renklerin kullanılması klişesi artık son buluyor. Beyazın çiğ ve yapay görüntüsünün yerini daha sıcak, pastel renkler almaya başladı. Salonunuzda krem rengi duvarları tercih edip ortamı daha doğal tonlarda dizayn edebilirsiniz. Bunun için ahşap dokulu mobilyalardan yararlanabilirsiniz. Koltuk takımı seçimlerinde ise; yeşil, pembe ve kahverenginin tonlarına yönelerek yumuşak bir geçiş yapabilirsiniz. Bu kadarı benim için çok doğal diyorsanız; berjer seçiminde değişikliğe imza atabilirsiniz. Farklı geometrik ve çiçek desenlerinden oluşan modelleri kullanabileceğiniz gibi, desensiz tek renkten oluşan berjer de salonunuzda yerini alabilir. Tek renkten oluşan seçimler yaptıysanız pembe, kırmızı, sarı veya mor gibi canlı renkleri tercih edebilirsiniz. Böylece capcanlı bir hava yaratabilirsiniz.

Romantik Anlara Kucak Açın

Evi sıcacık bir yuva yapan, tarzı ile mekanın havasını bir anda değiştiren sihirli dekorasyon parçası berjer asil tavrıyla ağırlığını hemen ortaya koyar. Sade mobilyalarınızı iddialı şıklığı ile gözleri kamaştıran berjer takımlarıyla tamamlayarak salonunuzun dekorasyonunda denge kurabilirsiniz. Daha huzurlu ve konfor alanı yüksek mekanlar oluşturabilirsiniz. Salonda bulunan şöminenin hemen yanlarına konumlandırarak da romantik bir ambiyans yaratabilirsiniz.

Tarihin tozlu raflarında yerini aldığını düşündüğünüz dekorasyonun yeni gözdesi berjerler artık dilediğiniz stilin de bir parçası… Evinizde ufak dokunuşlar eklemek istediğinizde en büyük yardımcınız berjer modelleri ile ekonomik olarak sizi çok da yormayacak bir hamle ile evinizde değişimi kolayca yakalayabilirsiniz. Farklı tarzlara göz kırparken stilinize ilham veren Engince’ye uğrayabilir, bütçenize uygun berjer fiyatları ile dekorasyonunuzda küçük ama mükemmel bir değişime adım atabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar