Gardırop Seçim Rehberi: Hangi Gardırop Daha Uygun

Her kadının hatta herkesin hayali, askıda kıyafetlerinin sıkışmadığı, her rafın karışmadan durduğu, pantolonların nizamlı, kazakların kolay bulunduğu, aydınlık, ferah ve şık bir dolap olabilir! Stil sahibi olmanın belki de ilk yolu aradığınız kıyafetinizi kolay bulabileceğiniz geniş bir dolaptan geçiyor dersek sanıyoruz ki çok da yanılmayız. Çünkü düzensiz, yetersiz, karmaşık ve arananın rahat bulunamadığı bir gardıroptan hiçbir kadın ya da erkek rahatça ve mutlu bir şekilde giyinip, şık olamaz. Hem evinizin hem de sizin şıklığınızı koruyacak farklı model, ölçü ve renklere sahip country, modern, minimal dekorasyon zevklerine uygun gardırop modelleri arasında mutlaka sizin için de ideal bir gardırop vardır.

Gardırop Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Dolaplar, kıyafetlerinizi ve aksesuarlarınızı tozdan, nemden ve kokudan koruyarak temiz ve düzen içerisinde saklamanız üzere tasarlanır. Bir gardırop tercih edilirken sıklıkla dikkat edilen şey ölçüleri ve iç düzeni olabilir. Yeni bir dolap satın almadan önce ilk olarak ürünü koyacağınız odanızın ya da alanınızın genişlik, yükseklik ve derinliğini ölçün. Bu doğru mobilyayı seçmenizi oldukça kolaylaştıracak ve hızlandıracaktır. Köşe gardırop modellerini tercih ederek odanızın köşesini de maksimum seviyede değerlendirebilirsiniz. Böylelikle duvardan duvara bir model oluşturabilirsiniz. Eğer fazla odanız varsa köşe gardırop modelleriyle yatak odanız haricinde bir kıyafet odası tasarlayabilirsiniz. Eskiden atıl kalan oda köşelerini bile raf ve askılıkla depolamanız için değerlendiren bu modeller size ekstra alan yaratır.

Odanın boyutlarını ölçtükten sonra gardıropta hangi iç fonksiyonlara ihtiyacınız olduğuna karar verebilirsiniz. Dolaplarda, iç ya da dış çekmece, pantolon askısı, uzun elbise askısı, açık ya da kapalı raf gibi fonksiyonlar bulunur. Tüm kıyafetlerinizin dolaba sığması, hepsinin düzenli ve göz önünde olacak şekilde yerleşmesi, yeni bir dolap alırken dikkat edilecek konuların başında gelir. Ayrıca dolap içi aydınlatma da tercih edebilirsiniz. Bu hem kıyafetlerinizi kolay bulmanızı sağlar hem de dekoratif olarak mobilyanızı şıklaştırır.

Dikkat edilmesi gereken bir diğer konu sürgülü ya da menteşe kapak alternatifi olabilir. Odanızın büyüklüğü ve özgür hareket alanınıza göre bunu belirleyebilirsiniz. Küçük odalarda, alanı maksimum seviyede kullanmak için sürgülü gardırop tercih edebilirsiniz. Dışarıya doğru açılarak odanızın özgür hareket alanından çalmayan bu modeller, birçok farklı ölçüde üretilir.  Ayrıca beyaz, ceviz, ekru, antrasit renk seçenekleri mevcuttur. Daha aydınlık ve ferah bir yatak odası ya da giyim odası yaratmak istiyorsanız açık renkli ürünleri tercih edebilirsiniz. Duvarlarınızda koyu renk kullanarak bir kontrast yakalayabilirsiniz.

Kapaklarında aynalı modelleri tercih ederek, odanızı olduğundan çok daha geniş gösterebilirsiniz. Romantik odalar için country tasarımlar, beyaz, pembe renkler uygun olacaktır. Sadelikten ödün vermek istemeyen zamansız bir oda tasarlamak isteyenler yalın tasarımlı, antrasit, ceviz gibi düz renkli parçaları inceleyebilir.

Her Tarza Uygun Avantajlı Gardırop Fiyatları

Kullanıcıların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak modelleri ve fonksiyonları değiştirilen gardırop fiyatları da bunlara göre değişkenlik gösterir. Gardırop fiyat aralığının değişmesinin en önemli sebeplerinden biri ölçüleri diğeri ise üretim materyalidir. Ayrıca cam kapak, ayna ve aydınlatma gibi tasarımı zenginleştiren ögelerde fiyatı etkiler. Fazla eşyası olanların tercih edebileceği geniş modellerden, dar alanlar için tasarlanmış ürün alternatifleri arasından bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz. 2-4-6 kapaklı gardırop modelleri mevcut. Odanızın büyüklüğüne göre tercih edebilirsiniz. Materyal, fonksiyon, renk ve ölçü alternatifleri var olan dayanıklı, modern tasarımlı mobilyaları ve fiyatlarını Engince Mobilya’nın web sitesinden inceleyebilir, bütçenize ve zevkinize uygun modeli güvenle satın alabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar