Hareketli ve İşlevsel Genç Odaları

Artık o bir gençse ve ona bebeklikte hazırladığınız odanın değişme vakti geldiyse; 2021 yılında birbirinden farklı genç odası takımı seçenekleri sizi bekliyor. Peki onca model arasında nasıl karar vermeli?

Genç odası dendiğinde ilk akla gelen modern rahat ve canlı ruha sahip odalar oluyor. Modern ruhlu ferah bir genç odası takımı alarak çocukluk döneminden gençlik dönemine geçiş yapan çocuğunuzun bu geçiş dönemini çok daha kolay atlatmasına katkıda bulunabilir, ona çok daha ferah ve dingin bir yaşam alanı sunabilirsiniz.

Soft ve Huzurlu Renkler

Bu yıl 2021 trendlerinde huzur ve ruh dinginliği ön planda tutularak çok daha soft ve ferah renkler tercih edilmiş. Bu doğrultuda genç odaları da ağırlıklı olarak ferah pastel renklerle donatılmış. Pastel renklerin ergenlik döneminden geçen gençlerin üzerinde görülen pozitif etkisi de oldukça büyük. Günün ağır temposundan yorulan, derslerinden bunalan gençlerimiz akşam eve gelip kendini odasına attığında günün tüm karmaşasından uzak, huzurlu ve göz yormayan rahat bir odayla karşılaşır. Genç odası mobilyaları ağırlıklı olarak pastel renklerden seçilmiş, odada göz yormayan ferah ve dinlendirici bir ruh yaratıyor. Tabii yalnızca soft renkler değil, canlı ve sıcak renkleri sevenler için önümüzdeki sezonda ekrular, kızıllar, fuşya pembeler, canlı kırmızılar ve morlar da oldukça fazla.

Modern Bohem Tarzda Mobilyalara Hazırlıklı Olun

2021 genç odası takımı trendlerinin vazgeçilmezi ise natürel renkler. İskandinav ve Rustik stil dekorasyon tarzları 2021 de çalışma masası, tekli baza ve gardırop gibi eşyalarda da kendini açığa çıkarıyor. Mobilya modasını oluşturan iç mimarlar ve mobilya üreticileri bohem tarz dekorasyonunun modernlikle harmanlanarak doğallık ve softluk olarak yansıyacağını söylüyor.

Gençler için Doğal Materyaller ve Doğa Evinizde

Genç odası takımı dendiğinde akla ilk gelecek şeylerden birisi de mobilyalarda kullanılan doğal ürünler ve doğal görünümlü aksesuarlar oluyor. 2021 genç odası takımı, özellikle pandemi döneminde derslerini evinden online olarak almak zorunda kalan gençlerimizi günümüz yapay dünyasından arındırarak doğallık, ferahlık ve huzurla bir araya getirmeyi amaçlıyor. Sezonun yeni trendi olan pastel tonlar, toprak tonları ve canlı renkler de gençlere pozitif enerjinin yanında huzuru ve mutluluğu da sonuna kadar veriyor. Ahşap ürünlerin yanı sıra 2021’den önceki sezonlarda da genç odası takımı dendiğinde akla gelen metal mobilyalar 2021’de de oldukça popüler olacak trendler arasında yerini alıyor.

Modern Genç Odalarında Hem Ruh Hem Beden Sağlığınız Güvende

2021’de doğallık yalnız mobilyalarda değil döşemelik kumaşlarda da ön plana çıkıyor. Pamuk, keten, ipek ya da yün gibi doğal malzemeler teknoloji ile işlenerek bir araya geliyor… Bu sayede de hem doğallığı hem de modernlik bir arada sunuluyor. 2021 trendlerinden birisi de antibakteriyel kumaşlar. Antibakteriyel kumaşların özellikle çocuk ve genç odalarında kullanımı gençlerin sağlığı açısından yaşam alanlarının çok daha güvenli bir hale gelmesini sağlıyor. Bunun yanı sıra pozitif etkiler vererek odada huzur ve dinginliği sağlayan pastel renklerin antibakteriyel kumaşlarla buluşması gençlerin hem ruh hem de beden sağlığını güven altına alıyor.

2021 Dekorasyon Önerileri ve İşlevsel Genç Odası Oluşturma

  • Alanı maximumda değerlendirin
  • Yatıya kalan arkadaşlarını unutmayın, alanda yer varsa bir kanepe ekleyebilirsiniz.
  • Rahatlığı ve huzuru ön planda tutun
  • Gençlerin kişiliklerini yansıtmalarına izin verin
  • Odaya bolca depolama alanı dahil edin.
  • Gençleri okumaya teşvik etmek adına doğal, hoş bir kitaplık da dahil edebilirsiniz.
  • Kim çocuğunun başarılı olmasını istemez ki? Onları çalışma alanından kaldırmayacak havalı bir çalışma masasıyla bunu halledebilirsiniz.
  • Dinlenme köşesi yapın.
  • Odaya ferah bir hava katmak için de değiştirilebilir duvar aksesuarları kullanabilirsiniz.

2021 genç odası trendlerini yakından takip etmek, aynı zamanda ferah, doğal ve kullanışlı genç odalarını görmek istiyorsanız Engince Mobilya’yı ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar