Kullanışlı Ve Rahat Karyola Modelleri

Günümüzün neredeyse üçte birini içerisinde geçirdiğimiz yatak odalarının önemi herkes tarafından artık biliniyor. Kullanılan yatağın yanında, yatak odasındaki ürünler ve dekorasyon tercihleri de bir o kadar önem teşkil ediyor. Karyolalar ise yatak odalarının kimliğini belirleyen en önemli yatak odası mobilyaları arasında! İhtiyaçlarınız doğrultusunda tercih edeceğiniz modeller, yine sizin tercihiniz olan şık bir yatak başı ve rengarenk nevresim takımlarıyla birlikte birbirini tamamlıyor. Birbirinden farklı işlemeler ve renkler ile her odaya özgün, özenle tasarlanan modeller; tarzınızı yatak odasında yansıtabilmenize olanak tanıyor. Ayrıca, doğru mobilya seçimleriyle birlikte yatak odalarınız çok daha ferah bir görünüme kavuşuyor. Yatak odanızı daha geniş, şık, etkileyici gösterecek karyola modelleri arasından odanıza uygun tercihlerde bulunmalısınız.

Karyola Modelleri İhtiyaçlarınız Doğrultusunda

Yatak odanızın sizi dinlendirecek; bütün gün yorgunluğunuzu üzerinizden atacak şekilde dizayn edilmiş olması oldukça önemli. Ertesi gün güneşin ağarmaya başlayacağı vakte kadar yeterli enerjiyi depolayabileceğiniz şekilde tasarlanmalı. Genel anlamda tahta, pirinç veya metal malzemeden üretilen karyola modelleri vasıtasıyla yatak odanıza istediğiniz karakteri kazandırabilirsiniz. Doğal çizgili karyola tercihinde bulunanların yanında; daha renkli, canlı tercihler yapanlarda yok değil.

Örneğin, 2020 senesinin dikkat çeken modellerinden biri olan metal başlıklı modeller ile klasik veya modern bir görüntü elde etmek mümkün. Yine renk kullanımının tek tonda olduğu, daha mat bir görüntünün kullanıldığı, üzerinde daha düz ve karmaşık olmayan motiflerin olduğu karyola modellerini de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Böylece, daha sakin, karmaşadan uzak, hayalinizdeki yatak odanıza rahatlıkla kavuşabilirsiniz.

Fiyat model yelpazesi bakımından oldukça geniş bir aralığa sahip yatak odalarında farklı kumaş, farklı renk ve farklı tarzlar ile üretilmiş karyola modelleri bulmak mümkün. Daha dar bir yatak odasına sahipseniz, ferforje veya alçak modeller tercih ederek odanıza daha ferah bir görüntü sağlayabilirsiniz. Seçtiğiniz bu karyolaları birbiriyle uyumlu yatak perdeleri, komodinler veya karyola başlıklarınızın üst kısımlarına asacağınız tablolar ile destekleyerek tarzınızı çok daha belirgin bir hale getirebilirsiniz.

Karyola Modellerinde Dekoratif Şıklığı Yakalayın!

Odanızın boyutu ve mekanınızın sahip olduğu tarza göre seçilmesi gereken, bir yatak odası mobilyası olan karyolalar birçok farklı modeliyle sergileniyor. Eğer geniş bir yatak odasına sahipseniz seçtiğiniz modelinizin ve elbette odanızın daha görkemli görünmesi için odanızda modern berjerlere yer açabilirsiniz. Daha ferah bir alan için, yatak başlığınızı yine fon perdelerinizle uyumlu seçmeye dikkat etmekte fayda var.

Yeterli büyüklükte bir yatak odasına sahip değilseniz, yatak odanız eşyalarınızla biraz karmaşık gözüküyor ise tercihinizi bazalı modelden yana kullanabilirsiniz. Fonksiyonel bazalı modeller, eşyalarınızın daha düzenli olmasını sağlarken, dağınık görünümden de sizi kurtarıyor. Bu nedenle, dekorasyon ve şıklık konusunda asla taviz vermeyen bazalı modeller en çok tercih edilenler arasında!

Tek kişilik veya çift kişilik karyola seçiminizde daha çok küçük modelleri de tercih edebilirsiniz. Ferforje modeller arasında aradığınızı bulmak çok kolay! Hem şık duracak hem de yer kaplamayacak bir model olmasıyla yine küçük yatak odalarınızda vazgeçilmezleriniz arasında olmaya aday. Doğallığı ve sadeliği tercih eden country yatak odalarında ise, yüksek ayak tasarımlarına sahip karyola modelleriyle daha duru bir tarz elde etmek mümkün. Dilerseniz yatağınızı şık, beyaz cibinlikle süsleyebilir, romantik bir görünüm de elde edebilirsiniz.

Çift veya tek kişilik karyola fiyatları, ebatlarına, yapımında kullanılan malzeme ve sahip olduğu ekstra özelliklere göre değişiyor. Bu noktada bütçenize uygun, son derece kaliteli, trend karyola modellerini Engince Mobilya’nın web sitesinde bulmanız mümkün.

 

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar