Zevkinize Uygun Yemek Odası Takımları

“Yemekler de tıpkı giyim zevkleri ve evlerinin iç dizaynı gibi insanları açıkça tanımlardı,” demiş Amerikan edebiyatının önemli isimlerinden Michael Lee West… Özellikle akşam yemekleri, günün yorgunluğunu unutturan ve iş stresini bir anda uçuran bir lezzet yelpazesiyle karşılar bizleri… Farklı birçok tadı tek bir masada buluşturan en özel anlardan biri olarak hayatımızda şüphesiz önemli bir yere sahip olan yemek saatleri; enfes tatlara dizaynıyla hayat veren elegant yemek odası takımlarıyla da anlam kazanır.

Çizginizle Var Olun: İster Country, İster Art Deco

Aileyle ve dostlarla oturulan, bol muhabbetli o yemek saatlerini kim unutabilir ki? Yaşam biçimlerini ve zevklerini kıyafetlerine, hobilerine, yaşayışlarına ve daha birçok detaya yansıtan bireylerin tutkunu olduğu yemek saatlerini anlamlı kılan yemek odası takımlarında tasarımın önemi gün geçtikçe artan bir grafikle tercihleri de etkiliyor. Yaşam biçimlerini ve beklentilerini yemek odası takımlarında görmekten hoşlananlar, imzalarının seçtikleri takımlarda olmasından memnuniyet duyar. Bu memnuniyet, terzi usulü bireye özgü tasarımla geliştirilmeye ve maksimize olmaya hazırdır. Genelde 6-8 kişilik masa ve sandalyelerden oluşan, konsol, vitrin-gümüşlük, bench ve aynalarla tamamlanan yemek odası takımları ile misafirlerinize tarzınız ve tercihlerinizle harmanladığınız mükemmel bir ambiyans sunabilirsiniz. Bütçeniz sınırlıysa, kaliteden asla taviz vermeden üretilmiş ekonomik modeller ömürlük kurtarıcınız olacaktır.

Yumuşak ve Sade Çizgiler: Modernizm Zamanı!

Oval, dikdörtgen, kare, asimetrik… Yemek odası takımlarınıza modern çizgilerle şıklık katabilir, soft dokunuşları ahşabın yumuşak hatlarıyla tamamlayabilirsiniz. Dikey çizgili sandalyelerin cam ve ceviz ağacıyla bütünleşmesine, beyaz ahşabın hem gri hem de turuncuda hayat buluşuna, antrasitin kapitoneye bir nakış gibi işlenişine hayranlıkla şahit olabilir, modern çizginizi modern yemek odası takımlarıyla bütünleştirebilirsiniz. Modern yemek odası takımları evinize olduğu kadar, ofisinize de şık bir görüntü katacaktır. Üstelik hafif ve ince yapısıyla kolay taşınacak, sizi yormayacaktır.

Country ile Seçkin Davetler

Çiçeklerin taç yapraklarını andıran aynalar, dalgalı motifler, çiçekli desenler, kıvrımlı ve kabarık sandalyeler; işte country yemek odası takımınızı tanımlayan anahtar kelimeler. Davetlerinizi unutulmaz kılacak olan country stili yemek odası takımları, beyazın çekiciliğini evlerinize kadar getirir. Zarif tasarımıyla estetiği arayan gözlerinize hitap edecek olan country tarzı bu takımlar; kahvenizi kibar, ince ve bol işçilikli bir atmosferde yudumlamanızı sağlar. Yemek odası konsoluna ayrı soluk getiren country takımlarda bulunan pencere motifleri ve oymalar sizlere tatlı bir nostalji de yaşatır.

Küçük Şekillerin Büyük Gücü

Adı üzerinde; sanat! Endüstri döneminden sonraki geometri algısını mobilyalara yansıtan art deco; artistik tablolar, şık aksesuarlar, el yapımı biblolarla tamamlanan şıklığın öteki adı olarak karşınıza çıkar. Dekoratif dokunuşlarla havasını değiştirebileceğiniz evinize armağan edeceğiniz art deco yemek takımları, yemeğiyle sanat yapanların olduğu kadar; ufak dokunuşlarla ruhunu doyuranların da tercihidir. Trendlerin gücünün konforla birleştiği çizgilerle, evinizin havasını değiştirebilirsiniz.

İlle de Fonksiyon!

Yaşam alanınızı güzelleştiren, işlevselliği ve kullanımı öne çıkaran ürünler ve mobilyalar yaşamın içinden, dinamik parçalar oldukları algısıyla üretilir. Yavaşlatıcı menteşeler yardımıyla çarpma ve yıpranmanın önüne geçen detaylara sahip olan yemek odası takımları, fonksiyonun yanı sıra rahatlık arayanlar için de biçilmiş kaftandır. Sıradışı zevklerinizi orijinal kombinlerinizle yeniden tasarlayabilir, yemek odası takımlarının tarzınızla örtüşmeyen ürünlerini dilerseniz ekleme, çıkarma ve değişim yoluyla bambaşka bir forma sokabilirsiniz. Nefes alan ahşapların şekillendirilmesiyle evlerinizi güzelleştiren yemek odası takımları, evde de monte edilebilme özelliğine sahiptir. Hızlı çarpmaların ve eskimelerin önüne geçme amacıyla kapak tasarımlarında kullanılan yavaşlatıcı menteşe, hayal ettiğiniz yemek odası modellerine kavuşmanıza fırsat sunar.

Ruhunuzu, ruhunuza eş bir yemek odası takımıyla tamamlamak, yemek odası takımları fiyatları hakkında fikir almak, tarzınıza uygun takımı belirlemek ve yıllar sonra da unutulmaz davetlerle hatırlanmak isterseniz, Engince Mobilya’nın dünyasına hoş geldiniz!

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar