Bahçede Oturma Alanı Dekorasyonu Önerileri

Çoğu zaman, bolca temiz hava alabileceğimiz ve dinlenebileceğimiz yemyeşil bir bahçeye sahip olmak isteriz. Yaşadığımız şehrin keşmekeşinden kurtulup, kendimizi bırakabileceğimiz geniş bir alan… Hafta sonu arkadaşlarla toplanıp, uzun sohbetler eşliğinde tüm haftanın yorgunluğunu üzerimizden atmanın hayali kafamızda canlanır.  Gündüz saatlerinde güzel havanın, geceleri ise güzel bir aydınlatmanın eşliğinde sessizliğin tadını kendimize ait bir bahçe içerisinde çıkarmanın hayalini kurarız. Bir oturma alanında, her şey olsun isteriz. Bahçe oturma alanı dekorasyonu için fazlasıyla seçenek bulunmakta. Özellikle de koltukların tercih edildiği bahçelerde bazen masalara ve sandalyelere, bazen de geniş ve büyük minderlere yer verilir. Detaylar bununla da bitmiyor; tarzınıza uygun bahçe mobilyasına yakışacak küçük objeler kullanmak, oturma alanınıza estetik bir görsellik kazandıran detaylardan birisi. 

Zaten büyük bir bahçeye sahipseniz veya bu hayalinize yaklaşmışsanız, bahçede oturma alanı dekorasyonu önerilerimize göz atabilirsiniz. 

Bahçe Mobilyasının Konforlu Koltukları

Geniş bir bahçeye yakışacak en güzel parçalar, hiç şüphesiz koltuklar oluyor. Özellikle kolay taşınabilir özelliklere sahip olan bahçe oturma grupları, ortama en yakışan mobilyalar. Rattan masa ve sandalyeler ise kolay taşınabilir yapıya sahip oldukları için sıklıkla tercih ediliyor. Üstelik sade görüntüleriyle de göz yormuyor. Rattan oturma grupları, farklı tasarımlarıyla ve renk seçenekleriyle geniş bir yelpazeye sahip. 

Bahçe mobilyasında kullanılan oturma alanlarından biri de ferforje masa ve sandalyeler. Eğer daha küçük bir bahçeye sahipseniz ferforje takımları tercih edebilirsiniz. Demir malzemenin kullanıldığı ferforje sandalye ve masalar, şık tasarıma sahiptir. Daha kısa süreli oturmalar için en uygun üründür. Ferforje takım tercihinde bulunurken minderli olanları tercih ederseniz, sandalyeleri daha konforlu hale getirebilirsiniz. 

Bunların dışında, 2’li veya 3’lü koltuklar tercih ederek bahçeleri daha konforlu hale getirebilir, eve hiç girmek istemeyebilirsiniz. Özgürlüğünüze ve konforunuza fazlasıyla düşkünseniz, bahçelerde kullanılan köşe koltuklarını da değerlendirmeye alabilirsiniz. Nasıl bir bahçe mobilyası alırsanız alın; alacağınız ürün sizin tarzınızı yansıtmalı…

Bahçe Salıncaklarıyla Hayatınıza Eğlence Katın!

Bahçe salıncakları, son yıllarda hayatımıza girmiş en konforlu ve en eğlenceli bahçe mobilyası adayı dersek yanlış olmaz.. Rattan bahçe salıncakları, içindeki puf minderler ile üst düzey bir konfor sunuyor. Bahçe salıncakları, oturma alanınızın bir köşesinde kullanabileceğiniz en iyi alternatiflerdendir. Kahvenizi yudumlayarak kitap okuyacağınız veya müzik dinleyerek vakit geçireceğiniz bir köşe istiyorsanız, o köşeye hem şık hem de kaliteli bir bahçe salıncağı dahil edebilirsiniz. Bu ürünün tek ve çift kişilik alternatifleri var. En çok tercih edilen renkler ise; beyaz, siyah, vizon, krem ve kahverengidir. 

Bahçe salıncak fiyatları, her kesime hitap ediyor. Kısaca, bütçenizi çok zorlamayarak sahip olabileceğiniz ürünlerdir. Yine de istediğiniz salıncak modellerinin fiyatlarını karşılaştırabilir, size en uygun salıncağı bulabilirsiniz. Salıncak minderlerinde, yaz aylarına yakışacak renkleri tercih edebilirsiniz. Zebra desenli, çizgili ve sade minderler başta olmak üzere sayısız seçenek bulunuyor. Eğer böyle bir ürüne sahip olmak istiyorsanız, minderlerin yumuşaklığını mutlaka kontrol edin. Zira saatler geçtikçe salıncağınızdan kalkmak istemeyeceksiniz.

Bahçe Oturma Alanlarının En İyi Alternatifleri Engince Mobilya’da!

Bahçe dekorasyonu fikirleri konusunda çok fazla seçenek bulunuyor. Alacağınız bahçe oturma grubunun nasıl olması gerektiği konusunda hala emin değilseniz, Engince Mobilya’nın sizlere sunduğu alternatiflere göz atabilirsiniz. Engince Mobilya, tüm ürünlerinde olduğu gibi bahçe mobilyasında da sağlamlığı ve konforu ön planda tutuyor. Koltuk takımlarında olduğu kadar bahçe salıncaklarıyla da her kesime hitap eden Engince Mobilya’nın, birbirinden şık tasarıma sahip ürünleriyle kendinize yeni bir oturma alanı inşa edebilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar