Dekorasyon Renklerine Göre Koltuk Takımı Seçimi

Oturma alanlarımızın konforuna konfor katan, binbir çeşit farklı renk, model ve desende koltuk takımları 2020 dekorasyon renkleriyle modern görünümlerine kavuşuyorlar. Hadi gelin hep birlikte öne çıkan koltuk takımı modelleri ve uyum içinde oldukları renk trendlerine bir göz atalım. 

İhtişamlı Salonlar: Chester Koltuk Takımları

Siz de salonlarda yer alan ihtişamlı görünümlerden hoşlananlardansanız, klasik severlerin her zaman vazgeçilmezi olan Chester koltuk takımları salonunuzun ruhunu en iyi şekilde yansıtan stil olacaktır. 2020 yılının dekorasyon renk trendlerinden kuğu beyazı, kemik rengi, toprak renkleri, sütlü kahveler ve yine pudra, mint yeşili gibi pastel tonlar bu stilin öne çıkanları arasında yer alıyor. Chester stilini en iyi şekilde yansıtmak için nötr bir ton olan griden faydalanabilir, kahverengi rengini açık yeşil, mavi tonlarla kullanabilir ya da bu renkleri gül kurusu, uçuk pembelerle birleştirebilirsiniz. Farklı bir dokunuş eklemek isterseniz yine 2020 dekorasyon renklerinden hâkî, hardal, turkuaz, mor, turuncu ve kırmızılara kadar uzanan canlı tonları detaylarınıza yansıtabilir, rengarenk dekoratif yastık ve kırlentlerle birleştirerek mükemmel kontrastı yakalayabilirsiniz.

Konforlu Oturma Alanları: Modern Koltuk Takımları

Eğer siz de salon ve oturma odalarında konforun ön plana çıkması gerektiğini savunanlardansanız, ikili, üçlü koltuk takımlardan ve tekli, çiftli berjerlerden meydana gelen modern koltuk takımı modelleri sizin için yerinde seçimler olacaktır. Modern oturma grubunuzda beyaz, siyah, krem renklerini ya da açık, koyu gri tonlarını kullanarak tamamen sade ve şık bir görünüme imza atabilirsiniz. Bunun yanı sıra 2020 dekorasyon renk trendlerinde yer alan açık koyu her ton yeşilden canlı mavilere, enerji veren sarı ve hardaldan, flamingo portakal rengi ve yanık turunculara, bayrak kızılından koyu bordolara kadar uzanan geniş renk yelpazesinden arzu ettiğiniz rengi seçerek hayal gücünüzü de yansıtabilirsiniz. Modern oturma grubunuzda iki farklı tekli koltuk modeline yer vermeye ve ikisini de ikili, üçlü takım renginizden farklı tonlarda seçerek marjinal bir görünüm elde etmeye ne dersiniz?

Doğadan İlham Alan Tarz: Country Koltuk Takımları

Doğanın kendine özgü zarafetini çok seviyorsanız, renk ve detaylarıyla doğa ananın ruhunu çok iyi yansıtan country tarzdaki koltuk takımları size hitap edecektir. Country stili, topraktan ilham alan yumuşak kahve tonlardan, ağaçları ve yaşamı yansıtan yeşillere, gökleri ve okyanusları çağrıştıran yumuşak ve canlı mavi tonlara kadar doğanın bütün renklerini içinde barındırıyor. Siz de bu tonlarda koltuk takımı seçimleri yaparak çok sevdiğiniz doğayı oturma odanızın baş köşesine oturtabilirsiniz. Dekoratif yastık ve kırlent seçimlerinizi pembeli yeşilli tonlardan ya da floral desenlerden yana kullanabilirsiniz. Oturma grubunuza daha uçuk renkler eşlik edeceği için canlı tonları zemin, halı, perde gibi detaylarınıza ya da objelerinize yansıtarak hareketli bir dokunuş katmayı ihmal etmeyebilirsiniz.

Akıllı Çözümler Sunan Koltuk Takımları

Çok da geniş olmayan bir alana sahipseniz ya da oturma alanınızda ferah bir görünüm elde etmek istiyorsanız, kendinize ihtiyaçlarınız doğrultusunda, üçlü ya da ikili koltuk takımlarından herhangi biri ve tekli berjerden kullanışlı bir oturma grubu oluşturabilirsiniz. İkisini de aynı model ve tonlarda seçerek uyum yakalayabilir ya da tekli berjerinizi farklı model ve tonlarda kullanabilirsiniz. Dar bir alanı daha geniş ve ferah göstereceğinden, açık renkleri kullanmaya özen göstermelisiniz. Tüm bunlar ve daha fazlası için Engince’nin web sitesini ziyaret edebilir, tam da senin tarzın ve renkteki o koltuk takımı modelini onlarca seçenek arasından bulabilir, koltuk takımı fiyatlarını görüntüleyebilir ve ekonomik koltuk takımı kategorisinden bütçe dostu fiyatlarla alışveriş yapabilirsiniz. 

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar