Modern Kitaplıklar ile Odanızı Yenileyin!

Kitaplıklar genellikle çalışma odanızın veya salonunuzun en karmaşık parçası gibi görünebilir ama eviniz için en uygun kitaplık modellerini bulduğunuzda bu karmaşa ortadan kaybolacağı gibi evinize taze ve modern bir hava da vermiş olacaksınız.

Depolama ve Sergileme Alanı Olarak Kitaplıklar

Okumaya düşkün ve tasarım meraklısı iseniz, şık ve modern bir kitaplığın sizi ne kadar mutlu edeceğini tahmin etmek güç değil. Kitaplıklar; kitaplarınız, koleksiyon ürünleriniz ve diğer aksesuarlarınız için uygun depolama ve sergileme alanı sağlar. Bu mobilyalar oldukça işlevsel olsalar da, tarzınıza uymayan sıkıcı bir kitaplığı her gün karşınızda görmek istemezsiniz. Bunun için dilerseniz eski kitaplığınızı dönüştürebilir ya da oldukça popüler olan tasarım ürünü ahşap kitaplıklar ya da modern kitaplıklardan satın alabilirsiniz. Dekoratif kitaplık modelleri arasında son yıllarda özellikle ahşap raflara sahip olan kitaplıklar öne çıkıyor. Bu mobilyalar aynı zamanda evinize doğallık da katmanıza yarıyor.

Modern Kitaplıklarla Evinize Bambaşka Bir Hava Verebilirsiniz!

Kitaplık denince aklınıza klasik ve sadece düz raflardan oluşan modeller gelmesin. Artık bu sıkıcı görünümden çok uzak, modern ve özel tasarımlı kitaplıklar bulmanız mümkün. Piramit şeklinde, dairesel formda ya da kübik şekillerdeki kitaplıklar evinizde modern bir görünüm yaratmanız için birebir. Ahşap rafların metal profillerle birleştiği sıradışı modellerde kitaplarınızı alışagelmişin dışında verev şekilde düzenleyebilirsiniz. Bu modelleri dilerseniz demonte olarak alıp kendiniz kurabilir ya da montajlanmış halde isteyebilirsiniz. Yonga levha ve mdf üzeri ceviz kaplama gibi malzemelerden yapılan, yaşam alanlarınızda severek kullanacağınız modern kitaplıklar da eviniz için tercih edebilecekleriniz arasında. İnce raflara sahip kitaplıklar çok az yer kapladıkları için hemen hemen her odada kolaylıkla kullanılabilir. Dikey bölmelerin akıllıca kullanıldığı kitaplıklar da tasarıma farklı bir karakter kazandırır ve göze oldukça güzel görünür. Bir başka hoş modern kitaplık modeli, sıradan dikdörtgen benzerlerinden daha havalı görünen oval raflara sahip daire formundaki seçeneklerdir. Bu modeli modern banyolarda bile depolama amacıyla kullanabilirsiniz.

Kitaplığınızı Farklı Aksesuarlarla Zenginleştirmeye Ne Dersiniz?

Kitaplıklar, çalışma odası veya salon tasarımlarının önemli parçalarından biridir ve eğer sizinkinin modası geçmişse tüm mekanı sıkıcı hale getirebilirler. Bu noktada seçiminizi modern ve zamansız kitaplık modelleri arasından yapmanızda fayda var. Karakterinizin, evinizin tarzını daha iyi yansıtmak için uygun modeller içinde dilerseniz ihtiyacınıza göre uzun ve bol raflı olanları, dilerseniz küçük bir alana koymak için metal ayaklı, minik ahşap rafları olan modelleri tercih edebilirsiniz. Kitaplığınızda bulunan kitapların arasına fotoğraf ve sanat eseri gibi ilgi çekici parçaları serpiştirerek, az çabayla odanıza harika bir hava vermeniz mümkün. Yine minik hasır sepetler ve seramik saksılar da ortamın havasını bir anda değiştirmenize yarayacak.

Göz Alıcı, Trendlere Uygun Kitaplıklarla Şık Evler Yaratın

Modern ev sahipleri, çağdaş iç mekanlarına, çalışma odalarına benzersiz bir görünüm ve renkli bir kişilik katmak için farklı tasarımlara sahip modern kitaplıklara yöneliyor. Peki, evinizdeki kitaplık sizin için önemliyse siz ne tür bir kitaplık modeli seçerdiniz? Eğer klasik, duvara monte edilen kitap raflarından daha fazlasını istiyorsanız, oldukça farklı formlarda ve farklı malzemelerden yapılan, gold eskitme gibi tekniklerin kullanıldığı mobilyaları tercih edebilirsiniz. Metal ya da ahşap, modüler parçalardan oluşan, göz alıcı ve trendlere uygun, estetik ve ergonominin güzel bir karışımını vaat eden, dilediğiniz büyüklük ve formdaki modern kitaplıklar için Engince Mobilya’ya göz atabilir, sizin için en işlevsel ve şık görünen kitaplığı seçerek çalışma odanızı yenileyebilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar