Yatak Odası Dekorasyonunda Komodinler

Evinizin her köşesini güzelleştirmek, tarzınızı yansıtmak, küçük detaylar ile kendinize hayran bırakmak şimdi çok kolay! Artık tek düze tasarımlı ürünlerden ziyade birçok farklı tasarımlı modeller hayatımıza girmiş bulunuyor. Oturma odası takımlarından yemek odası takımlarına, çocuk-genç odası takımlarından yetişkin yatak odası takımlarına kadar onlarca farklı modeller, dekoratif ürünler, tarzınıza uygun tasarımlar büyük bir ustalıkla her geçen gün daha da fazlalaşıyor. Peki, en sevdiğiniz yerlerden biri olan yatak odanız sizin için yeterince uygun mu? Özel eşyalarınızı saklayabileceğiniz eşsiz bir komodine sahip misiniz?

Yatak Odanızda Zarafeti, Şıklığı ve Kaliteyi Yansıtın

Evinizde taptaze bir hava kazandırmaya yarayan komodinler, dekorasyonunuzu eksiksiz bir şekilde tamamlamak için her tarza uygun alternatifleri ile sizleri bekliyor! Yatağınızın yanı başında bulunan modeller, çekmeceli ya da kapaklı yapıları ile özel eşyalarınızı saklayabileceğiniz, çizilmez yüzeyleri ile lambanızı koyabileceğiniz, ergonomik yapıları ile birden fazla işlevi olan bir kullanım imkânı sunuyor. Fonksiyonel özellikleriyle birlikte dekoratif yapıları ile de eşsiz bir görünüm sağlar. Tek ya da iki çekmeceli komodin modelleri kullanım açısından büyük bir rahatlık sağlar. Seçiminizi yaparken iç hacmi geniş olan modeller seçerseniz eşyalarınızı istediğiniz gibi yerleştirebilirsiniz. Kapaklı komodin modelleri ile estetik ve zarif bir görüntü yakalayabilirsiniz. Ahşap komodin modellerinde ise kaliteli ve sağlam olan ağaçlardan yapılmış ürünleri tercih ederseniz uzun yıllar kullanabilirsiniz. Aynalı modeller ile makyaj yapmanız için fazladan bir yer edinebilir, sevdikleriniz ile birlikte eğlenceli anlar paylaşabilirsiniz.

Tarzınıza Uygun Komodin Modellerinde Neye Dikkat Edilmeli?

  • Yatağınızın iki baş ucunda yer alan, dekorasyonda önemli bir yeri olan komodinler, klasik tarzdan modern tarza, bohem tarzdan eklektik tarza, vintage tarzdan avangart tarza kadar birçok farklı üslup yaratmanıza yardımcı olur.
  • Komodin seçerken ilk olarak ürünün kullanışlı ve sağlam olmasına dikkat etmelisiniz. Diğer eşyalarınız ile uyumlu bir renkte seçilmesi ise hoş ve zarif bir görünüm ortaya çıkarır.
  • Kullanacağınız alanın ölçülerini iyi alarak en uygun tasarımları inceleyebilir böylelikle daha küçük ya da daha büyük bir ürün almayarak ideal ürününüze sahip olabilirsiniz.
  • Komodinin çekmeceleri sıklıkla kullanılacağı için otomatik yavaşlayan kapatma sistemleri olan çekmecelerin tercih edilmesi uzun kullanım imkânı sağlar.
  • Ayaklarının metal yerine ahşap olanlarından tercih edilmesi zeminlerin zarar görmemesini sağlarken dekorasyonda da şık durur. Yüksek ayaklı komodinler hem temizlik esnasında rahat hareket edilmesini olanak tanır hem de her dekorasyona uyum sağlar.
  • Sağlam ve kaliteli üst yüzey sayesinde dekoratif eşyalarınızı gönül rahatlığı ile üstüne koyabilirsiniz. İyi cilalanmış ve pürüzsüz dış yüzeylere sahip olan modeller de temizlik çok daha rahat olurken kusursuz bir görünüm de sağlar.
  • Zarif bir detay sağlamak için de çiçek desenli, altın ya da metal kaplamalı ya da açık renkli modele koyu, koyu renkli modele açık renkli kulplar tercih edebilirsiniz.
  • Eğer el yatkınlığınız var ise komodininizi kendi özgür tarzınızı yansıtarak boyayabilir, odanızı yaratıcı ve ender bir şekilde dekore edebilirsiniz.
  • Komodinde ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacak ve aynı zamanda yatak odası dekorasyonunuza estetik bir ayrım katacak olan tasarımları tercih etmelisiniz.

Evinizi Değiştirecek Sanatsal Çizgiler için En İyi Durak

Evinizde uzun süre kullanabileceğiniz, benzersiz tarzınızı en iyi şekilde yansıtabileceğiniz modern, klasik, bohem, eklektik gibi birçok tarzlarda tasarlanan komodinleri yatak odanızda kullanabileceğiniz gibi, dilerseniz çocuğunuzun odasında değerlendirebilir; tarzınızı tamamlayacak modelleri evinizin salon dekorasyonuna bile ekleyebilirsiniz. Tamamen sizin hayal gücünüze size kalmış…

Engince Mobilya’nın özel olarak tasarladığı, göz alıcı ürünlerle kaliteyi, şıklığı, konforu, zarifliği bir araya getiren modelleri inceleyebilir, sıralama sistemiyle komodin fiyatlarını istediğiniz şekilde görebilir, bütçenize en uygun komodinlere zaman kaybetmeden büyük bir rahatlıkla sahip olabilirsiniz.

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar